UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BARBAROS ŞANSAL’DAN, SON GÜNLERDE “TUTTİ FRUTTİ” DİYE ANILAN “BU TARZ BENİM” VE YAPIMCISI CANER ERDEM’E OLAY SÖZLER!..

FLAŞ! BARBAROS ŞANSAL’DAN, SON GÜNLERDE “TUTTİ FRUTTİ” DİYE ANILAN “BU TARZ BENİM” VE YAPIMCISI CANER ERDEM’E OLAY SÖZLER!..

FLAŞ! BARBAROS ŞANSAL’DAN,  SON GÜNLERDE “TUTTİ FRUTTİ” DİYE ANILAN “BU TARZ BENİM” VE YAPIMCISI CANER ERDEM’E OLAY SÖZLER!..

Ünlü modacı Barbaros Şansal, Kadın TV’ye, Show TV'de yayınlanan ve son günlerde  “Tutti Frutti” diye anılan “Bu Tarz Benim” programı ve yapımcısı Caner Erdem’e ateş püskürün açıklamalar yaptı.

Kadın Tv’den Ayla Çoban’a konuşan Barbaros Şansal, 'Bu Tarz Benim' programını yarışmadan çok kız yurtlarındaki ergenlerin, gözlerini ekranlardan ayıramadığı bir ajitasyon tezgahı olarak gördüğünü belirterek yerden yere vurdu. Jüri üyelerini de eleştiren Barbaros Şansal, 'Orada herhangi bir bilgi, tecrübe, tavsiye ve buluş yok' dedi.

Programın yapımcısı Caner Erdem hakkında da konuşan Şansal şunları söyledi;

“Biliyorsunuz daha önce Caner Erdem bir mesajla 'Bugün Ne Giysem' yarışmasından kovdu beni. İyi de yaptı müteşekkirim kendisine. Zaten 3 kelime ile Türkçe konuşan İvana hanımı anlamak imkansızdı. Şimdiki makyajcı şeker oğlanı tanımam. Nur hanımı tanırdım eskiden artık görüşmüyorum zaten. Capslari yeteri kadar gözümüze sokuluyor. Bir de şarkıcı türkücü geliyormuş arada jüriye, Tam sirk gibi işte”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcaner erdem  bu tarz benim