UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KERTENKELE DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU TİMUR ACAR, TAM BİR MOTOR TUTKUNU ÇIKTI!..

KERTENKELE DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU TİMUR ACAR, TAM BİR MOTOR TUTKUNU ÇIKTI!..

KERTENKELE DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU TİMUR ACAR, TAM BİR MOTOR TUTKUNU ÇIKTI!..

KERTENKELENİN MOTOR TUTKUSU

Kertenkele dizisinin başrol oyuncusu Timur Acar, tam bir motor tutkunu. 3 yıldır yalnızca motor kullanan Acar’ın motor serüveni çocukluğuna kadar uzanıyor. Scooterla başlayan motor tutkusu Enduro tarzı bir motorla devam ediyor.

OFF-ROAD VAZGEÇİLMEZLERİNDEN

“Şuan ki motorum geçiş motoru. Bu yaz uzun yolculuklar da yapabileceğim bir Enduro alacağım. Doğayı, macerayı seven bir ruha sahibim. Fırsat buldukça motorla off-road yaparım” diyen sanatçı Enduro tarzı motorların favorisi olduğunu belirtiyor.

İKİ KEZ KAZA YAPTI

Motor kullananlar için güvenliğin önemine dikkat çeken Timur Acar, “Kaporta sizsiniz. Güvenlik çok önemli. Koruyucu ekipmanlar olmadan motora binmem. İstanbul’da motor kullananlara hiç saygı duyulmuyor. Farkına varılmıyor ve bu yüzden sık sık üzücü olaylar meydana geliyor “ diyor. Timur Acar, bugüne kadar iki kez motor kazası yaptığını da sözlerine ekliyor.

SETTE ÇEKİM ARALARINDA BİLE MOTOR ÜSTÜNDE

“Nisan ayından ekime kadar hava koşullarının elverdiği sürece motor üstündeyim. Çok keyifli. Ama motor artık keyiften ziyade bir ihtiyaç. Zaman bizim için çok kıymetli. O açıdan İstanbul trafiğinde tek çözüm iki teker. Ayrıca trafikte sıkışmış araçların yanından geçmek çok güzel” diyen Acar, Kertenkele dizisinin setinde çekim aralarında bile motora biniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtimur acar  motor tutkunu  kertenkele  atv