UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! DENİZ SEKİ'NİN KARDEŞİ SERKAN SEKİ'NİN AÇIKLAMALARI YAYINLANDIKTAN SONRA SACİT ASLAN KİME, NEDEN KÜPÜRDÜ?

FLAŞ! DENİZ SEKİ'NİN KARDEŞİ SERKAN SEKİ'NİN AÇIKLAMALARI YAYINLANDIKTAN SONRA SACİT ASLAN KİME, NEDEN KÜPÜRDÜ?

FLAŞ! DENİZ SEKİ'NİN KARDEŞİ SERKAN SEKİ'NİN AÇIKLAMALARI YAYINLANDIKTAN SONRA SACİT ASLAN KİME, NEDEN KÜPÜRDÜ?

Magazin gündeminin en sıcak konularının Uçankuş TV’de tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

Bir tetikleme var!..

Gizem Karaca öpüşme sahnelerini el sıkışma sahnelerine benzetmesi hakkında konuşan Sacit Aslan, “Duruma not veriyorsak bir kıstasa sokuyorsun ki iyi ya da kötü diyorsun! Demek ki iyisi de var! Aynada kendini öpüyormuş gibi bir hadise yok! Ne kadar bunu görev olarak görsende bir tetikleme vardır! Bu da anormal bir şey değildir!..” dedi.

“Bu kitap satar!..”

Can Tanrıyar’ın olay yaratacak kitabı hakkında da konuşan Sacit Aslan şunları sarffetti: “Her şeyi itiraf etmesi belki tepki oluşturacak, ama sineye çekmek gerek! Çok samimi söylüyorum bu kitapta tek bir eksik bile olmayacak! Orada bir eksik olursa bunu da dile getirecek ilk kişi ben olurum!.. Böyle bir şeye karar vermişse kitap arşive girecektir, yanlış yapma riski yok, bence hatırı sayılı riske giriyor.  Kitapta adı geçenler düşünsün! Bence hatırı sayılı bu kitap satar!..”

Gemi batmış sandal arıyorlar!..”

Ivana Sert'in ayrılık açıklaması konuşulduğunda ise Sacit Aslan sert açıklamlaarını sürdürdü: “Olay bitmiş hala açıklama geliyor! Bize ne açıklamalarından! Adam gideli 15 gün oldu!.. Ivana’yla işler ciddiye bindiğinde kılık kıyafet olay oldu! Gemi batmış sandal arıyorlar!..”

Dışardan konuşmak kolay!”

Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki’nin açıklamaları hakkında konuşan Aslan adeta küpürdü. Muhabirlerin sorduğu soruya sinirlenen Aslan, “Morali nasıl diye soruluyor! Bu sorulacak bir soru mu? Oraya gidipte sabaha kadar rahat rahat uyuyup sabah kalktığında rahat olacak insan yoktur! Herkes bu durumu hazmedemez! Dışardan konuşmak kolay! İyi bir şarkıcı, bu konuda hayatının en büyük hadisesini gerçekleşti, şu anda faturasını ödüyor!..”

Ayrılık kararı alsa saklamaz!..”

Yılmaz Erdoğan ve eşi hakkında çıkan ‘ayrılık’ haberlerine nokta konuması hakkında ise Sacit Aslan şunları söyledi:  “Yılmaz Erdoğan ayrılık kararı alsa saklamaz! Adamın odaklandığı farklı bir iç vardır, gayet doğal! Her yere beraber çıkma zorunuluğu yok!..” Yaş farkı hakkında da konuşan Aslan, “Aralarında 35 yaş fark olanlara ne demeli? Çok fazla dikkat çeken yaş farkı değil! Farkı büyük olanlara ne diyeceğiz?.. Yılmaz Erdoğan tarzı insanlar böyle şeyleri saklayacak insanlardan değil!..”

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13