UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! IVANA SERT'LE SİNAN AKIMAN HAKKINDA ÇIKAN "NAZMİ AKIMAN'DAN VETO" HABERLERİYLE İLGİLİ SACİT ASLAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! IVANA SERT'LE SİNAN AKIMAN HAKKINDA ÇIKAN "NAZMİ AKIMAN'DAN VETO" HABERLERİYLE İLGİLİ SACİT ASLAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! IVANA SERT'LE SİNAN AKIMAN HAKKINDA ÇIKAN "NAZMİ AKIMAN'DAN VETO" HABERLERİYLE İLGİLİ SACİT ASLAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

Sibel Bilgiç’in konuk olduğu, magazin gündeminin en sıcak konularının Uçankuş TV’de tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

Program bugün de oldukça renkli ve dopduluydu. Magazindeki son dakika ve olay haberlerin işlendiği programda flaş açıklamalar da yer aldı! Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter’in oğlunu sevgilisiyle tanıştırması hakkında konuşan Sacit Aslan, “Bunlar bence manasız tavırlar, anlamsız şirin gözükmeler! Getirmeyeceksin! Emredip getirmeyeceksin, 15-20 günde ciddi şey düşünülmez!..” dedi.

“Kendi oğluna uyan birini bul!..”

Ivana Sert’le Sinan Akıman hakkında çıkan “Nazmi Akıman’dan veto!” haberlerini değerlendiren Sacit Aslan yine birbirinden flaş açıklamalarda bulundu. İddialar hakkında ser konuşan Aslan şunlar sarffetti: “Oğluna hangi figür uyuyorsa onu bulsun! Git kendi oğluna uyan birini bul, oğlun bu kadınla 3 aydır cirit atarken sen neredeydin? Oğlun en ünlü kadınlardan biriyle birlikte, her gün gazetelerde ve siz bir şey demiyordunuz!.. Bu kadınlar sayesinde sizi tanıyorlar! Bu adamın adını Ivana’ya kadar ne duydum ne de biliyordum! Bu tür kadınla beraber olmaktan hem hoşlanıyorsun hem de rahatsız oluyorsun! Ben Ivana’yı tanımam, savunmuyorum da!.. Ben kişilik olarak bakıyorum!..”

“Bir eksiklik var!..”

Deniz Seki hakkında çıkan haberler konuşulduğunda ise stüdyo aniden gerildi. ”Deniz Seki kurban edildi! Bir sürü insan açıklama yaptı! Bazen toplumda böyle insanların çıkıp örnek olması lazım…” diyen konuğumuz Sibel Bilgiç’ten sonra Sacit Aslan’da konu hakkında şunları söyledi: “Bu işlerde bir yerlerde bir eksiklik var! Ya aşk-meşk olmuyor ya da başka bir şey var! Evladım olsa peşinden gitmem derecesine karşıyım bu olaylara! O adam sevdiği bir kadın için fedakarlık ediyor! Hadiseyi böyle yorumlamak suç olduğunu ortadan kaldırmaz! Burda adam da suçlu, kadının yaptığı da yanlış!..” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Konu hakkında konuşan herkes yanlış yapıyor! Sadece kardeşi ve sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin açıklamaları mantıklıyıdı. Diğerleri artık konuşmamalı!.. İnşallah karar Seki’nin lehine gelir ve tutuksuz olarak yoluna devam eder!..”

“Yakışan bir açıklama!..”

Deniz Seki’nin tutuklanmasından sonra Bayhan açıklamalarda bulunmuştu. Seki’nin geçmişte Bayhan’a yaptığı yorum hatırlatıldığında ise Baykan o kadar sert konuşmamıştı. Konu hakkında ise Aslan şunları söyledi: “Bugünkü beyanı gayet doğru düzgün. Genç bir adama gayet yakışan bir açıklama! En şık davranış bir biçimi budur!..”

“Palavraları bırakacaklar!..”

Behiye Aksoy’un taburcu olması canlı yayında son dakika olarak geçilmesiyle Sacit Aslan konu hakkında açıklamalar yaptı: “Behiye Aksoy'un bu durumuna yüreğim sızlıyor!.. Hadiseleri birbirine karıştırmamak lazım! Behiye Aksoy’la ilgili bilinenler yanlış! Palavraları bırakacaklar!.. Behiye hanımın sonu böyle olmamalıydı! Ailenin başına gelen en büyük ah Behiye hanımın ahıdır!.. Allah uzun ömürler versin!..”

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13