UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FOTO GALERİ! HÜLYA AVŞAR’IN YAPTIĞI GAF DOKTORLARI NASIL UTANDIRDI ? AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ!..

FOTO GALERİ! HÜLYA AVŞAR’IN YAPTIĞI GAF DOKTORLARI NASIL UTANDIRDI ? AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ!..

FOTO GALERİ! HÜLYA AVŞAR’IN YAPTIĞI GAF DOKTORLARI NASIL UTANDIRDI ? AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ!..

Türkiye Tenis Federasyonu ve RMG'nin denetim ve gözetiminde düzenlenen turnuvada, ünlü estetik cerrah Bülent Cihantimur'la yan yana denk gelen Hülya Avşar, yaptığı esprilerle protokol üyelerini ve katılımcıları kırdı, geçirdi.

DOKTORLARI UTANDIRDI

TED Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz'ın "Maçtan önce ön sevişme şart" sözleri üzerine Avşar, yanında oturan estetisyen doktorları işaret ederek, "Bir hocamız ısıtıyor, diğeri kremliyor, Bülent Hocam da güzelleştiriyor." dedi ve sözü Estetika International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur'a bıraktı.

HÜLYA AVŞAR'I ÖVDÜLER

Cihantimur konuşmasını, "Bu sene 3. kez sponsor olduk. Türkiye'de 1 tane Hülya Avşar var. Kendisini beğendiğimiz ve yaptığı işleri takdir ettiğimiz için, yanında yer almaktan gurur duyuyoruz. Hülya hanımı İstanbul'da da kimseye kaptırmamak istemedik, bu sebeple buradaki organizasyonda da ana sponsor olarak yer aldık. Bu tür kaliteli organizasyonlara iştiraklerimiz, 2015 takvim yılında da devamlılık gösterecektir." sözleriyle sürdürdü.

HAYRANLARINA MÜJDE VERDİ

Tenis okulu açmayı planladığını açıklayan güzel şarkıcı hayranlarına da bir müjde verdi. Avşar kızı Sezen Aksu'dan şarkı beklediğini açıkladı.

MAGAZİN HABERLERİNİ YORUMLADI

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Ata Demirer ve Özge Borak çiftinin boşanmasıyla ilgili gelen soruya 'yorum yapmak istemiyorum' diyen şarkıcı, tutuklanan Deniz Seki hakkında sorulan soruya da yorum yapmadı.

SURİYELİ MÜLTECİLER

Suriye'de yaşanan iç karışıklıklardan dolayı ülkemize sığınan mülteciler hakkında gelen sorulara da cevap veren güzel şarkıcı, 'Suriyeli mültecilere üniversitelere sınavsız geçiş hakkına Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız onay verdiyse kimsenin itiraz etme hakkı yok. Onları ülkemize mülteci olarak kabul ettiysek gereken her türlü yardımı yapmalıyız.' dedi.

HÜLYA AVŞAR FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhülya avşar  gaf