UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! "BİR ERKEĞİN DEKOLTEYE KARIŞMASI NAMUS MESELESİ YAPACAK KADAR ÖNEMLİ Mİ?" SORUSUNA ECE VAHAPOĞLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! "BİR ERKEĞİN DEKOLTEYE KARIŞMASI NAMUS MESELESİ YAPACAK KADAR ÖNEMLİ Mİ?" SORUSUNA ECE VAHAPOĞLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! "BİR ERKEĞİN DEKOLTEYE KARIŞMASI NAMUS MESELESİ YAPACAK KADAR ÖNEMLİ Mİ?" SORUSUNA ECE VAHAPOĞLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

Ece Vahapoğlu’nun konuk olduğu, magazin gündeminin en sıcak konularının Uçankuş TV’de tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

"Çok kilo aldı!.."

Magazin gündemindeki son dakika haberlerinin değerlendirildiği program ‘Magazin Merkezi’ bugün de dopdolu ve oldukça keyifliydi! Hadise hakkında konuşan konuğumuz Ece Vahapoğlu, Hadisenin çok kilo aldığını dile getirdi ve şu şekilde devam etti: “Hadise çok kilo aldı! Hadise ile spor yaparken Belgrad ormanlarında çok karşılaştık!..”

"Samimiyeti ayırt etmek lazım!.."

Ivana Sert’in ayrılığı geçtiğimiz günlerde gündeme oturmuş ve ardından bir çok dedikodu yapılmıştı. Kıyafeti yüzünden ayrılık yaşandığının söylenmesinden sonra da tartışmalar devam etmişti, hatta Ajda Pekkan bu konu hakkında yorumunu dile getirmişti. Bu konu hakkında Sacit Aslan ise yorumunu şu şekilde dile getirdi: “Ajda Pekkan’ın söylediği şeyler çok doğru tespitler! Samimiyeti ayırt etmek lazım! İstediğin kadar samimi olunsun bir kadına davranış şekilleri vardır! Ayrıca ayrıldığı sevgilisi yeni mi tanıyor Ivana Sert’i? Sevgili olmadan önce de bu şekilde giyinip bu şekilde gündemdeydi!..”

"Bunu kabul etmiyorum!.."

Konuğumuz Ece Vahapoğlu ise Begüm Sürek Coşarer’in “Bir erkeğin dekoltesine karışması namus meselesi yapacak kadar önemli bir şey mi?” sorusuna şu şekilde cevap verdi: “Ben kimsenin kimseye karışmaması yönündeyim! Ama bana karışanlar da oldu! Zamanında babam da karıştı erkek arkadaşım da karıştı. Ama ben ne babadan ne erkek arkadaştan böyle bir şeyi kabul etmiyorum! Sahiplenmek güzel ama sahiplenmenin tanımı böyle olmamalı! Bunu kabul etmiyorum! Evlendiği ya da ilişki yaşadığı için meslekten uzaklaşan insanları da gördük, ilişki bitince işe dönüyor! Böyle insanları da görüyoruz!..”

"Annelik hissiyatı da ön planda!.."

Türkiye’ye dönüşüyle gündemden düşmeyen Meryem Uzerli hakkında çıkan haberlere ise Vahapoğlu şu yorumu dile getirdi: “Hayatta iniş-çıkışlar var. Can Beyle önceden tanışmıştım. Gayet iyi biri. Meryem Uzerli meslek hayatında devam etmesi için gücü buldu, annelik hissiyatı da ön planda. Çocuğunu korumak istemesi de güzel bir hareket!..”

arkı söyletmediler!.."

Bülent Ersoy’un “Benim başıma gelenler başkasının başına gelseydi ne olurdu?” demesine ise Sacit Aslan şunları dile getirdi: “Onun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir! O doğru! Zamanında onun da başına çok felaketler geldi! Misafir olarak gittiği yerde bile şarkı söyletmediler. Manasız gereksiz, biraz da kendi hatasından dolayı sorunlar yaşandı zamanında!..”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERece vahapoğlu  sacit aslan