UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN BÜYÜK YANKI UYANDIRAN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. İŞTE O LİSTE VE İLGİ ÇEKEN YORUMLAR!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN BÜYÜK YANKI UYANDIRAN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. İŞTE O LİSTE VE İLGİ ÇEKEN YORUMLAR!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN BÜYÜK YANKI UYANDIRAN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. İŞTE O LİSTE VE İLGİ ÇEKEN YORUMLAR!..

İNENLER

1 NUMARA GÖKHAN ÖZEN

Gökhan Özen son yıllardaki şarkıları ve performansıyla adeta tel tel dökülüyor. 2013 yılında çıkardığı “Milyoner” albümüyle ayakta durmaya çalışan Özen’in bir an önce toparlanması lazım ama o da şu anda zor gözüküyor.

Yaşı da bir hayli ilerleyen Gökhan Özen inenler listemizde 1 numarada.


2 NUMARA ASENA ERKİN

Asena Erkin ismini duyunca bir hayli rahatsız olduğunuzu tahmin ediyoruz. Biz de sizlerle aynı fikirdeyiz. Özel hayatıyla ilgili haber olmaktan hiçbir zaman rahatsız olmayan ve yaptıklarıyla da bu tavrını doğrulayan Asena Erkin bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA KENAN DOĞULU-BEREN SAAT

Birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Beren Saat ve Kenan Doğulu’ya belli ki evlilik yaramadı. Kenan Doğulu’nun şu an durgun halleri, Beren’in ise hiçbir projede yer almaması hayranlarını fazlasıyla üzüyor. Bir an önce toparlanmalarını istediğimiz ünlü çift inenler listemizde 3 numarada.


4 NUMARA SARP LEVENDOĞLU-BİRCE AKALAY

Küçük Ağa dizisinde karı-kocayı canlandıran Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, birlikte olmaya başlamış kısa süre sonra da evlenmişlerdi. Ama işler bir anda ters gitmeye başladı. Açık ara zirvede yer alan Küçük Ağa ratinglerde düşüşe geçmeye başladı. Levend ve Birce de zaman zaman tartışmalarıyla gündeme gelmeye başladı. Genel olarak düşüş içerisinde olan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA BÜLENT İNAL

Bülent İnal’ın geçmiş yıllardaki karizması artık yok. Rol aldığı projeler de artık tutmuyor. Nedenlerini kendi içinde sorgulamadı. Var olan karizmasını da “Urfalıyam Ezelden” dizisiyle yok etti desek yalan olmaz. Bülent İnal bu hafta inenler listemizin 5’inci sırasında yer alıyor.


DİBE VURANLAR

1 NUMARA ROBER HATEMO

Bildiğiniz gibi Rober Hatemo’nun göya albümü çıktı ama kimse ne duydu ne gördü. “Pabucumun Dünyası” şarkısıyla patlama yapmayı hedefleyen ama tam tersi, yerle bir olan Rober Hatemoyanlış çalışma arkadaşları, yanlış çevrenin fenakurbanı olarak dibe vuranlar listemizde 1 numarada yer alıyor.


2 NUMARA GÜLŞAH SARAÇOĞLU

Terzi Gülşah gün geçtikçe şaşırtmaya devam ediyor. Ne yapacağını bilemiyor. Evlendikten sonra kısa bir süre iyi bir ev ve iş kadını olmayı hedefleyen ancak kısa sürede yine ne yaptığını bilemez hale gelen, sadece değerli sanatçı Nükhet Duru’nun eteklerine yapışarak var olmaya çalışan Gülşah iki arada bir derede… Bu şekilde ne evliliğinine de terzilik işini götüremeyeceği belli olan ve çok beyefendi biriyle evlenmiş olmasına rağmen eski çevresinden asla kurtulamayan Gülşah, kendine de yazık ediyor, eşine de ve Terzi Gülşah dibe vuranlar listesinde iki numarada…


3 NUMARA TÜRKER İNANOĞLU

Bir dönemin en güçlü yapımcılarından olan yaşlı kurt Türker İnanoğlu, son  zamanlarda zor günler geçiriyor. Star Tv’de yayınlanan ve büyük umutlar beslediğiAşktan Kaçılmaz ile Kanal D’de yayınlanan Güzel Çirkin dizisi yayından kaldırılan ve yine Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin de yayından kaldırılacağı konuşulan İnanoğlu’nun üstünde sanki kara bulutlar dolaşıyor.Değişen TV dünyasına ayak uyduramayan ve inadıyla da kimseyi dinlemeyenİnanoğlu, bu durumuyla dibe vuranlar listemizde 3 numarada…


4 NUMARA GÖKHAN DEMİRKOL

Basketbolu bıraktıktan sonra aşk hayatıyla gündemde olan Gökhan Demirkol, çirkinGamze Özçelik olayıyla birlikte geçtiğimiz günlerde tutuklanarak, cezaevinin yolunu tuttu. Doğal olarak da dibe vuranlar listemizde 4 numara yerini buldu.


5 NUMARA TAMER AYDOĞDU

Artık “Klip dünyasının katili” denilse bile abartılmamış sayabileceğimiz klip yönetmeni Tamer Aydoğdu, bir ara ucuz klip çekme alışkanlığından vazgeçmiş ve hatta çevresini bile değiştirme kararı almıştı ancak uygulayamadığı ortaya çıktı. Yineucuz kliplerle müzik kanalları yöneticilerinin hışmını çeken yönetmen Tamer Aydoğdu, dibe vuranlar listemizde 5 numarada…


ÇIKANLAR

1 NUMARA FARAH ZEYNEP ABDULLAH

Son zamanların en dikkat çeken kadın oyuncuların başında gelen Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz haftaya resmen damga vurdu. Unutursam Fısılda filminde söylediği şarkılarla benim diyen şarkıcılara taş çıkartan güzel oyuncu, bu hafta çıkanlar listemizde 1 numarada.


2 NUMARA BEYAZIT ÖZTÜRK

Beyazıt Öztürk sonunda geri döndü. Türkiye’nin önemli komedyenlerinden biri olan ve Kanal D’nin adeta en önemli markası olan Beyazıt Öztürk, son programıyla yine izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Tanıtımlarıyla da çok konuşulan Beyazıt Öztürk, bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.


3 NUMARA KAYAHAN

“Ustaya Saygı” albümüyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan usta sanatçıKayahan’ın farklı bir heyecan yaşadığı kesin. Bu albümde yapımcısı Murat Yıldırım’ın da hakkını vermek lazım. Birbirinden önemli isimleri bu albümde topladı. Büyük bir heyecanla albümünü beklediğimiz Kayahan çıkanlar listemizde 3 numarada.


4 NUMARA MERYEM UZERLİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından ortadan kaybolan Meryem Uzerli sonunda ortaya çıktı. Berlin’de kızı Lara’yla yaşayan ve eski eşi Can Ateş’le de arasındaki buzları eriten güzel oyuncu, yeni sezonda da ekranlarda olacak. Ekranların aranan yüzlerinden olan ve ekranlara döneceğinin sürprizini veren Uzerli, çıkanlar listemizde 4 numarada.


5 NUMARA BU TARZ BENİM

Bu Tarz Benim,  Show Tv’nin en çok izlenen programı. Hemen hemen her programında sosyal medyayı sallıyor ve her yerde manşet olabiliyor. Daha sezon bitmeden taliplerinin olduğu dedikoduları da çıkan Bu Tarz Benim’in tek dikkat etmesi gereken ise RTÜK kuralları… Bu Tarz Benim, bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13