UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATHENA GÖKHAN BAĞLI OLDUĞU TARİKATINA YAKIN OLABİLMEK İÇİN ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ !...

ATHENA GÖKHAN BAĞLI OLDUĞU TARİKATINA YAKIN OLABİLMEK İÇİN ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ !...

ATHENA GÖKHAN BAĞLI OLDUĞU TARİKATINA YAKIN OLABİLMEK İÇİN ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ !...

7 yaşından beri namaz kıldığını açıklayan, abdest alırken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada olay olan 'O Ses Türkiye' yarışmasının sempatik jüri üyesi Gökhan Ozoğuz, maneviyatı için Karagümrüklü oldu.

MANEVİYAT İÇİN ELİNİ CEBİNE ATTI

Sanat dünyasının ünlü isimleri yatırımlarını daha fazla rant getirmesi için lüks ve pahalı semtlere yaparken, Athena Gökhan, maneviyat için elini cebine attı. Geçtiğimiz yıl paylaştığı bir fotoğrafla birçok ünlü ismin de aralarında bulunduğu Cerrahi Tarikatı'na bağlı olduğu yazılan şarkıcının, Karagümrük'te üç katlı bahçeli bir ev satın aldı. Bağlı bulunduğu Nurettin Cerrahi Tekkesi'nin hemen arka tarafındaki binayı harabe haldeyken aldığı öğrenilen şarkıcının, üç katlı yapıyı bir yıldır restorasyon yaptırdığı öğrenildi.

EVİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİ

Özoğuz, daha önce metrup halde bulunan ve içinde tinercilerin yaşadığı, bahçesiyle birlikte yaklaşık 300 metrekarelik kullanım alanı olan tarihi binayı baştan aşağı yeniledi. İmar izni olmayan binayı aslına uygun olarak, baştan aşağıya yenileyip, lüks bir villa haline getiren şarkıcının, yüksek bahçe duvarları ördürdüğü bahçesine ayrıca çok sayıda ağaçlar diktirip, bir de otopark yaptırdığı öğrenildi.

200 BİN TL ÖDEMİŞ

Şarkıcının, 200 bin TL ödeyerek aldığı binayı yenilemek için yaklaşık 1 milyon TL masraf yaptığı ve Nurettin Cerrahi Tekkesi'nde yapılan zikir ve sohbetlerden sonra buradaki evinde konakladığı iddia edildi. Mahalle sakinleri ise Karagümrük'ün arka sokaklarında arada karşılaştıkları ünlü şarkıcının, yaptırdığı bu evi Nurettin Cerrahi Tekkesi'ne bağışlayacağını düşünüyor. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERathena gökhan  karagümrük  ev aldı