UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE SACİT ASLAN'DAN OKAN BAYÜLGEN İÇİN FLAŞ SÖZLER! "100 TANE KIZ ÇOCUĞUM OLSA..."

FLAŞ! 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE SACİT ASLAN'DAN OKAN BAYÜLGEN İÇİN FLAŞ SÖZLER! "100 TANE KIZ ÇOCUĞUM OLSA..."

FLAŞ! 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE SACİT ASLAN'DAN OKAN BAYÜLGEN İÇİN FLAŞ SÖZLER! "100 TANE KIZ ÇOCUĞUM OLSA..."

Magazin gündeminin en sıcak konularının Uçankuş TV’de tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

"Büyük darbe!.."

Programda bugün de hem magazindeki son dakika gelişmeleri yer aldı, hem de özel açıklama ve yorumlarla programa renk katıldı. Gündeme flaş bir şekilde düşen Sinem Kobal'la İbrahim Çelikkol'un ayrılığı konuşulduğunda Sacit Aslan bu konu hakkındaki düşüncelerini ifade etti. İlişkilerde 2 tarafın da ünlü olmasıyla ilgili sıkıntıları ifade eden Sacit Aslan, "Bir birliktelikte iki taraf şöhretse genelde sıkıntı çıkıyor!.. Arda Turan ayrılığından sonra bunu yaşaması kadın için de büyük darbe!.." dedi.

"Bu adama tersim!"

Okan Bayülgen'le Selin Atasoy'un ilk kez beraber görüntülenmesi hakkında konuşan Sacit Aslan çok sinirledi. "Bu adam yakalansa ne olur yakalanmasa ne olur?.." diyen Aslan sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu adam bu el kol işaretlerini, söylediği lafları bile bile bu adamı neden takip ediyorlar? Tuhaf bir adam, meçhul bir adam bu! Buna da entelektüel diyorlar!.." dedi ve sözlerine flaş bir şekilde sürdürdü: "Bana gelip 'Nasılsın?' dediği zaman sanki bana küfür ediyor gibi geliyor!.. Benim 100 kız çocuğum olsa ve bu birine talip olsa, vermemek için elimden geleni yaparım, gerekirse hayatımı ortaya koyarım! Bu kadar bu adama tersim!..”

"Yanlış yapıyor!.."

Hacca giden ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın Atina'da ünlü şarkıcı Natasa'yı dinleyip elinden öpmesiyle ilgili konuşan Sacit Aslan, "Hacca gidip gelen kişiler bu tür yaşam tarzlarıyla yanlış yapıyorlar!.." dedi. Şahan Gökbakar'ın gitti mekanda güvenlik görevlileriyle gazetecileri engelleme konusu işlendiğinde ise Aslan, "Buraya rahatsız olan gelmeyecek! Rahatsız olacaksan neden oraya gidiyorsun? 1 kişi için neden bir çok kişi rahatsız oluyor?"yorumunu dile getirdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsacit aslan  Okan Bayülgen  Selin Atasoy