UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BEŞİKTAŞ’TA STAD KRİZİ ÇÖZÜLDÜ! SİYAH BEYAZLILAR MAÇLARINI BAKIN NEREDE OYNAYACAK!..

FLAŞ! BEŞİKTAŞ’TA STAD KRİZİ ÇÖZÜLDÜ! SİYAH BEYAZLILAR MAÇLARINI BAKIN NEREDE OYNAYACAK!..

FLAŞ! BEŞİKTAŞ’TA STAD KRİZİ ÇÖZÜLDÜ! SİYAH BEYAZLILAR MAÇLARINI BAKIN NEREDE OYNAYACAK!..

Beşiktaş yönetimi, devre sonuna kadar oynayacakları iki maçı Başakşehir'de oynayacak.

Beşiktaş, ikinci devreye kadar oynayacağı iki maçı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynamaya karar verdi.

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi;

"Kasımpaşa ile oynayacağımız maçı Başakşehir Stadı'nda oynayacağız. Ancak, onunla ilgili şöyle bir şey söylemek istiyorum. Biz Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynamak istediğimiz söyledik TFF'ye. TFF'nin talimatnamesinde rakipten izin alma maddesi var. Bu çerçevede Kasımpaşa ile irtibata geçtik. Kasımpaşa kabul etmedi. Masrafları da biz karşılayalım. Ona rağmen kabul etmediler. Biz Başakşehir Stadı'nda oynamak durumundayız. Buradan Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ediyoruz. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a da teşekkür ediyoruz. Ne hikmetse, Beşiktaşlı olduklarını söyleyen Kasımpaşalı yöneticilerin bu tavrı hiç hoş değil..

Tottenham, Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Başakşehir Stadı'nda devre sonuna kadar iki maçımız var. Kasımpaşa ve Akhisar maçları Başakşehir'de, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarını daha sonra bildireceğiz. Türkiye Kupası maçlarını nerede oynayacağımız belli değil. Bilic'in söyledikleri de etkili oldu. Futbolcuların nerede rahat olacağı önemli bir parametre. Sonunda bir karar aldık. Başakşehir ile de bir anlaşma imzaladık. Herhangi bir problem yok."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbesiktaş  stad