UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR DÖNEM BÜTÜN DÜNYADA TANINAN YILDIZLI, ŞİMDİ İSE PERİŞAN BİR HALDE! İŞTE İBRETLİK BİR HAYAT HİKAYESİ!...

BİR DÖNEM BÜTÜN DÜNYADA TANINAN YILDIZLI, ŞİMDİ İSE PERİŞAN BİR HALDE! İŞTE İBRETLİK BİR HAYAT HİKAYESİ!...

BİR DÖNEM BÜTÜN DÜNYADA TANINAN YILDIZLI, ŞİMDİ İSE PERİŞAN BİR HALDE! İŞTE İBRETLİK BİR HAYAT HİKAYESİ!...

O bir dönem bölüm başına dudak uçuklatan ücretler kazanan bir TV yıldızıydı. Ama şimdi o günler onun için sadece hoş bir anı... Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı hayatını dağıttı, üstelik finansal olarak da zor durumda, vergilerini bile ödeyemiyor.


1980'lerde rol aldığı Airwolf adlı dizide bölüm başına 200 Bin Dolar yani yaklaşık 454 Bin TL kazanan aktör Jan Michael Vincent emeklilik günlerini çok zor geçiriyor.


Bir dönemin yıldız aktörün National Enquirer'a bir video röportaj verdi. Uyuşturucu ve alkol bağımlılığının yanı sıra yaşadığı talihsizlikler yüzünden hayatı darmadağın olan aktör "Alkol bağımlılığını hala tam olarak çözebilmiş değilim"itirafında da bulundu.


Airwolf'un yanı sıra bir dönem ülkemizde de yayınlanan The Winds of War (Savaş Rüzgarları) adlı yapımın da aralarında bulunduğu birçok TV dizisi için kamera karşısına geçen Jan Michael Vincent, uzun süre uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadele etti. Bu süreçte kariyeri de bir düşüş grafiği çizdi.


İki kez ciddi trafik kazası geçiren aktör boynundan ağır yaralandı ve sesini de kaybetti. İki yıl önce damarlarıyla ilgili bir sorun yüzünden sağ bacağı enfeksiyon kaptı ve doktorlar tarafından bir bölümü operasyonla kesildi.


Ancak enfeksiyon tekrarlayınca doktorlar bu kez aktörün sağ bacağının bir bölümünü daha kesmeye karar verdi. Jan Michael Vincent, şimdi protez olan sağ bacağına alışmaya çalışıyor. Bu zor günlerinde ise yanında üçüncü karısı Patricia Ann var.


70 Bin Dolar tutarındaki vergi borcunu ödeyemediğini de dile getiren Vincent "Üstelik hala alkol sorunumu tam olarak çözebilmiş değilim. Şu aralar içmiyorum ama ne kadar böyle sürdürebileceğini de bilmiyorum" diye konuştu.


Üç kez evlenen Jan Michael Vincent'ın ilk evliliğinden bugün 41 yaşında oyan bir kızı var. Aktörün en büyük arzusu yıllardır hiç görüşmediği kızıyla yeniden iletişim kurabilmek.


NEREDEN 



NEREYE


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERjan michael vincent