UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SACİT ASLAN’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR! “BERKAY’IN ELİNDE CANER ERKİN YADA EŞİYLE İLGİLİ KOZ MU VAR?”

FLAŞ! SACİT ASLAN’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR! “BERKAY’IN ELİNDE CANER ERKİN YADA EŞİYLE İLGİLİ KOZ MU VAR?”

FLAŞ! SACİT ASLAN’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR! “BERKAY’IN ELİNDE CANER ERKİN YADA EŞİYLE İLGİLİ KOZ MU VAR?”

Magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

“Her yapımcının kendi oyuncu kadrosu var açıklaması doğrudur!..” diyen Sacit Aslan bugün yine Berkay ve eşi Asena Erkin hakkında çıkan haberlere küpürdü! “Berkay’ın yaptığı açıklamalara aklım ermiyor!..” diyen Aslan sözlerine şu şekilde devam etti: “Berkay, bu cesareti nereden alıyor? Ya adamla ya da kadınla ilgili elinde koz var demek ki! Bir adamın evli bir kadınla adı bu şekilde anılacak… Vallahi anasından emdiği sütü burnundan getirirler!..” Asena Erkin hakkında ise, “Bu kadınla ilgili haber yapılması dünyanın en büyük yanlışıdır!..” dedi.

Tuğba Özerk’in geçirdiği talihsiz kaza sonrasında sahneye alçılı ayakla çıkması hakkındaki haberleri de değerlendiren Sacit Aslan bu durumu meslek aşkı olarak değerlendirdi. Fakat alçılı ayakla kucaklarda taşınan fotoğraf yayınlandıktan sonra ise, “Bu şekilde sahneye çıkması yanlıştır!..” dedi.

Zeki Müren hakkında da Sacit Aslan flaş açıklamalarda bulundu. Bir yazarın “Zeki Müren benim arkadasımdır!..” demesini sert bir şekilde eleştiren Sacit Aslan, “Yazarlardan biri Zeki Müren benim arkadaşım demiş. Bu açıklama nasıl yapılır? Zeki Beyle şu mekanda şöyle oturduk derse tamam, fakat tesadüfen denk gelinmiş bir mekanda rast gelinmiş ve yıllar sonra ‘Zeki Bey benim arkadaşım!..’ denilmiş! Bu çok yanlıştır! Ben Zeki Müren’le senelerce aynı ortamda bulundum. Ama Zeki Müren benim arkadaşım diyemem! Zeki Müren yaşıyor olsa ve bu yazıyı görse ayıplardı!..” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSacit Aslan  caner erkin  asena erkin  berkay