UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ! İLGİNÇ DETAYLAR VE YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ! İLGİNÇ DETAYLAR VE YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ! İLGİNÇ DETAYLAR VE YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

İNENLER

5 NUMARA-CANSU DERE

Modellikten oyunculuğa geçen ve oyunculuk kariyerinde başarılı işlere imza atan Cansu Dere, son dönemin en durgun isimlerinden. Muhteşem Yüzyıl’ın ardından hiçbir projede yer almayan güzel oyuncu bu hafta inenler listemizde 5 numara.


4 NUMARA-NEHİR ERDOĞAN

Nehir Erdoğan’ın inanılmaz düşüşü ünlü isimlere ibret olmalı. Önemli dizilerde başrol oynayıp, bir dönemin en çok aranan isimlerindendi. Ne olduysa her şey bir anda kötüye gitmeye başladı ve Nehir Erdoğan’ın içinde olduğu hiçbir proje tutmadı. Kendisini bir türlü toparlayamayan Erdoğan, inenler listemizde 4 numarada.

3 NUMARA-TOLGAHAN SAYIŞMAN

Geçtiğimiz yıllara göre  popülaritesini kaybeden Tolgahan Sayışman, bu sezon da herhangi bir projede yer almayacak gibi. Zaman zaman özel hayatıyla da magazin sayfalarını süsleyen Tolgahan Sayışman inenler listemizde 3 numarada.

2 NUMARA-KÜÇÜK AĞA

Nerden nereye?.. İyi giden bir projeye bu kadar darbe vurulur. Vuran da bizzat dizinin yapımcısıKüçük Ağa dizisi geçen yıl izlenme rekorları kırarken, şimdi tepetaklak gitmeye, her gün kan kaybetmeye başladı. Çünkü yanlış hesap Bağdat’tan döndü. Dizide, Emir Berke Zincidi’yi, kanser hastası haline çeviren senaryo, seyirciden farklı bir tepki gördü ve izleyiciyi diziden uzaklaştırdı. Olan da bu diziye yatırım yapan kanala oldu.

1 NUMARA BERKAY

Popçu Berkay, ahlak kavramları tartışılan bir ilişki haber zincirinin içinde olunca, kazandığı tüm sempatiyi kaybetti.

Ve dur durak bilmiyor.

Sürekli olarak Fenerbahçeli Caner’le evli olan Asena Erkin’le gündeme gelmeyi ısrarla sürdürüyor.

Ve inanılmaz da tepki görüyor.

Her ne kadar müzik yapımcısı iyi niyetle bu konuyu kapatmaya çalışsa da, Berkay özel hayatıyla, tüm kariyerini gölgeliyor ve her geçen gün çok kötüye gidiyor. Bu tarz şöhreti iyi bir şey sanma gafleti içinde olan Berkay, inenler listemizde de doğal olarak ilk sırada yer alıyor.

DİBE VURANLAR

5 NUMARA ESİN ÖVET

Esin Övet’in yıldızı yanlış insanların üzerinden parladı ve haliyle bu parlama çok kısa sürdü…


Başarısız-iftira üzerine hayatlarını kuran insanların üzerinden yaptığı gündemlerle, bir dönem kendini başarılı sanan Esin Övet, artık televizyonda değil program yapmak, konuk olacak bile program bulamıyor…

 

Beyaz TV döneminde, sabah programı yapması sebebiyle gece hayatından kopan Esin Övet, mutluluğu tekrar gecelerde aramaya başladı bile…

 

Ve ses getirmeyen ve de artık azaltılan yazılarıyla da dibe vurdu.

 

Yanlış insanlarla, yanlış işler yapan, çok ah alan, iftiraların tetikçisi durumuna düşen Esin Övet, acaba ne kadar yanıltıldığının ve kullanıldığının farkında mıdır?.. Yazık oldu. Her şeye rağmen kendisini sevdiğimiz Esin Övet’i üzülerek dibe vuranlarda 5 numaraya koyuyoruz.

4 NUMARA AŞKIN NUR YENGİ

Son dönemde botokslarıyla gündemden düşmeyen Aşkın Nur Yengi, müziğe tamamen ara vermiş gibi duruyor. Sahneleri bile sadece botokslu görüntüsüyle haber oluyor artık. Albüm çalışması zaten söz konusu bile değil. İyi bir ses olmasına rağmen yanlış yönetilişin kurbanı olan Aşkın Nur Yengi, dibe vuranlar listemizde 4 numarada.

3 NUMARA VEYSEL

Bir dönemin en popüler kuaförüydü Veysel

Ama yıllar geçtikçe yanındaki elemanları bir bir kaybederek iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok müşterisini de yitirdi ve müşteri kalitesi çok düştü.

Kaybettiği elemanları ise müşterileriyle kaçtı gitti ve yakayı kurtardı…

Bunların bir örneği ise “Berber Meto”…

 

Örneğin, Meto, Alkent’in karşısında kurduğu butik berberinde birbirinden başarılı ve popüler isimlere hizmet veriyor…  Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’dan ünlü popçu Soner Sarıkabadayı’ya kadar herkes Meto’da… Değişen moda anlayışından çok uzak ve geride kalan, saçta yenilenmek yerine, dükkanlarını çoğaltmak peşine koşan ancak hepsini birden ihmal eden eski ünlü kuaför Veysel, artık “Bir zamanlar Veysel vardı” durumuna düşürürken kendini, artık çokbasit müşteri portföyüyle de dibe vuranlar listemizde 3 numaraya yerleşti.

2 MELİS CİVELEK

Büyük paralarla, büyük umutlarlaShow TV’nin başına getirildi. Ancak kanal daha da kötü oldu ve Semih Kaya’nın yönettiği günleri arar oldu Show TV…

Sadece, Show TV’nin eski yöneticileri Haluk Şirin ve Caner Erdem’in ürettiği “Bu Tarz Benim”le ayakta durmaya çalışan Show TV, Civelek’le, seyirci için tüm cilveli günlerini unuttu, kaybetti.

Melis Civelek’le ürettiği her işten büyük hayal kırıklığı yaşan Show TV, Bu Tarz Benim’iyaratan Show TV’nin eski yöneticileri Haluk Şirin ve Caner Erdem’den en acil zamanda danışmanlık ücreti almalı… En kolay çözü bu… Bu da bizim önerimiz…

1 ROBER HATEMO

Yıllarca albüm yapmadı, yapamadı.

Kendini unutturdu, dibe vurdu.

Ve işin ilginci de şimdi çıkış yapacağım derken, yeni şarkısı ve yeni imajıyla kaş yapayım derken göz çıkardı ve tam dibe vurdu.

İki zurna sesiyle farklılık yaratmaya çalışan ancak tükenmiş sesiyle dinleyen herkesi şaşırtan RoberHatemo, duba gibi olmuş görüntüsüyle de dibe vuranlar listemizin en dibine, ilk sıraya yerleşti.

ÇIKANLAR

5 NUMARA EBRU GÜNDEŞ

Uzun süre suskunluğunu koruyan Ebru Gündeş, son albümü Araftayım’laturnayı gözünden vurdu. Daha ilk haftasında dinlenme rekorları kıran Ebru Gündeş, belli ki Araftayım’la çok konuşulacak. Gündeş çıkanlar listemizde 5 numarada.

4 NUMARA HAKAN AKKAYA

Geride bıraktığımız hafta FashionWeek’e damgasını vuran Hakan Akkaya’yı listemizde görmek çok normal. Yaptığı ilginç ve başarılı tasarımlarıyla beğeni toplayan ve FashionWeek’e damga vuran Akkaya, çıkanlar listemizde 4 numarada.

3 NUMARA ERKAN PETEKKAYA

Yakışıklı aktör her sezon olduğu gibi bu sezon da ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor. Nurgül Yeşilçay’la birlikte rol alacağı Paramparça dizisiyle büyük merak uyandıran Erkan Petekkaya çıkanlar listemizde 3 numarada.

2 NUMARA BENGÜ

Bengü şu günlerde hem imajı hem de yeni albümü “İkinci Hal” ile çok konuşuluyor. Hemen hemen her albümünde başarıyı yakalayan ve en çok dinlenenler listesinde yer alan Bengü bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.

1 NUMARA NUR YERLİTAŞ

Bu tarz benim” yarışmasının en sempatik jüri üyesi olan Nur Yerlitaş, sosyal medyanın da yeni fenomenlerinden. Birbirinden ilginç capsleriyle ünlü olan modacı çıkanlar listemizde zirvede.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar