UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! DENİZ SEKİ'NİN İZİNİ BULAN MİLLET GAZETESİ'NDEN BÜLENT CEYHAN UÇANKUŞ TV'YE HANGİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU? İŞTE FLAŞ HABERİN TÜM DETAYLARI!..

FLAŞ! DENİZ SEKİ'NİN İZİNİ BULAN MİLLET GAZETESİ'NDEN BÜLENT CEYHAN UÇANKUŞ TV'YE HANGİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU? İŞTE FLAŞ HABERİN TÜM DETAYLARI!..

FLAŞ! DENİZ SEKİ'NİN İZİNİ BULAN MİLLET GAZETESİ'NDEN BÜLENT CEYHAN UÇANKUŞ TV'YE HANGİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU? İŞTE FLAŞ HABERİN TÜM DETAYLARI!..

Flaş! Bugün gündeme bomba gibi oturan Deniz Seki haberi Uçankuş TV'de açığa çıktı!

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 5 aydır aranan Deniz Seki İstanbul Tuzla’da Millet Gazetesi Bülent Ceyhan tarafından izi bulunduğu iddia edilmişti ve Ceyhan UÇANKUŞ TV’de tüm flaş açıklamaları açıkladı:

Ne Bodrum’da ne de Yunanistan’da olduğunu ifade eden Ceyhan UÇANKUŞ TV’ye şu açıklamaları yaptı:

“Deniz Seki yaklaşık 5 aydır aranıyordu. ‘Bir alışveriş merkezinde görüldü!’ iddiasıyla bir çalışma başlattık. Yaklaşık 2 haftadır günler süren bir takip başladı. Bir AVM’ye araçla gittiği ve araçla ilgili detayları öğrendik. Sonuçta kaldığı evi de tespit ettik. Fakat evden çok çıkmadığını, gece saatlerinde ya da sabah erken saatlerinde çıktığını öğrendik!..”

“Bizzat ben takip ettim işi!..

Arkadaş ve dostlarıyla orada parti düzenlendiği ifade edilen haberle ilgili Ceyhan konuşmasına şu şekilde ifade etti: “Haberi dikkatlice hazırladık. Ama bunlar yaşanmış şeyler! Bizzat ben takip ettim işi, görüntü alma imkanımız olmadı, çünkü gece geç saatlerde ortaya çıkıyor ve mevki nedeniye görüntü alma imkanımız yoktu!..”

Haberde çok fazla detay vermeden anlattığını ifade eden Bülent Ceyhan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Yanında birileri oluyor!..”

“Bu duyumdan ibaret bir haber değil! Oldukça kilolu ve araca binerken güneş gözlük taktığını net bir şekilde söyleyebilirim! 5 aydır kimse aynı evde kalamaz. Deniz Seki gibi birinin 3 katlı bir evde sürekli kalması mümkün değil. Zaten sürekli çıkmıyor ama çıktığında da yanında birileri oluyor! Alışverişlerde direk kendisi muhattap olmuyor yani!..”

Polisin bu açıklamaları bir ihbar olarak algılayacağını ifade eden Sacit Aslan’a Ceyhan, “ Edebilir tabii, ben açık adres vermedim. Sonuçta ben bir haberciyim. Haberimi takip ettim. Bunu polis mutlaka araştırıp soracaktır. Hakkında yakalama kararı bulunan biridir. Biz haberciyiz! Gazeteci de bu bilgilerin tamamını paylaşmak zorunda değildir!..” dedi.

“Eğlendiğini biliyorum!..”

Begüm Sürek Coşarer’in “Çevresinde ünlü dostları, insanlar tarafından bilinen birileri var mıydı?” sorusuna Ceyhan şu yanıtı verdi: “ Doğru konuşmak gerekirse polis kökenli biriyim. Yanındakiler tanımıyorum, çok aşina biri olmadı. Birkaç kişinin yanına gelip eğlendiğini biliyorum! Ben eğlence yapılan yer çok zor görüntülenebilen ama farkedilebilen bir yer!..”

“Sert bir şekilde tepki gördüm!..”

Mekanın Bülent E.adlı bir şahısa ait olduğu ve röportaj yapmak için engellediğini ifade eden Ceyhan sözlerine şu şekilde ifade etti: “ Sadece 5 dakikalık röportaj yapmak istediğimi, art niyetli olmadığımı sadece işimi yaptığımı ifade ettim, ama çok sert bir şekilde tepki gördüm. ‘Benim evimi nasıl gözlersin?..’ gibisinden sert tepkilere maruz kaldım! Ben de hiçbir şekilde takibin olmadığını izah ettim, ama tehdite varan sözler sarfedilince oradan ayrılmak zorunda kaldım!..”

Seki’nin gece gezmeleri hakkında da yorum yapan Ceyhan, “ Kendinizi iyi kamufle edersiniz, gezebilirsiniz! Gittiği AVM’yi de biliyorum, ama adını vermek istemiyorum!..” dedi.

Polise gidip ihbarda bulunmadığını ifade eden Ceyhan, “İhbarda bulunmadım! Ben haklarımı çok iyi biliyorum! Bu konuda nereye kadar sorumlu olduğumu da biliyorum, zorunluluğumun olmadığını da biliyorum. Polis mutlaka gelip soracaktır!..” dedi.

“Büyük gizlilikle sürdürdük!..”

Begüm Sürek Coşarer’in “ Bu takibi ne zamandır yapıyorsunuz?” sorusununa ise Ceyhan, “Yaklaşık 2-3 haftalık bir süreç! Gazetemizin çıkmadan bu haberi girmek istiyorduk, bu yüzden büyük gizlilikle sürdürdük! Bu istihbaratı nereden aldığım hakkında da bilgi vermek istemiyorum!..” dedi.

“Mekanı terketmemişti!..”

Coşarer’in, “Deniz Seki bu haberden sonra bulunduğu yeri terketmiştir heralde?” demesine ise Ceyhan durumu şu şekilde açıkladı: “ Haberi hazırladığım ana kadar henüz bulunduğu mekanı terketmemişti! Oradan çıktığında bunu öğrenmiş olacağız!..” dedi.

Sitede normal bir güvenliğin olduğunu ifade eden Ceyhan, “Güvenlikle muhattap olmadım! Güvenlik, Seki’yi tanımıyor olabilir. O konuyu bilemiyorum!..” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: Güvenlik dediğiniz şey o kadar bilinçli değil! Zaten arabayla girip çıkıyor! Güvenlik hiç tanımıyor da olabilir, ben bunu makul karşılıyorum!..” dedi.

“Pazartesi evine girdiğini gördüm!..”

Seki’nin kardeşinin orada olup olmadığını ifade eden Ceyhan, “ Oraya çok kişi gelmiyor! Yaklaşık 10 gün bizzat ben sürdürdüm bu takibi! Takip etmediğim dakikalarda oldu ama ne olduğunu sonrasında tabi ki anladım! En son Pazartesi günü evine girdiğini gördüm!.. “ dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeniz seki  tuzla  bülent ceyhan