UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN YİNE FLAŞ KONULAR YER ALDI!..

FLAŞ! SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN YİNE FLAŞ KONULAR YER ALDI!..

FLAŞ! SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN YİNE FLAŞ KONULAR YER ALDI!..

Magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

Galaya katılan Beren Saat- Kenan Doğulu çifti hakkında flaş açıklamalarda bulunan Sacit Aslan oldukça sert konuştu! Güzel oyuncunun bakımsız halini eleştiren Aslan, “Beren Saat’in bakımsız hali ona hiç yakışmadı!..” dedi.

Cimrilik haberleriyle gündemden düşmeyen Emrah yine bir cimrilik haberiyle gündeme geldi! Eşiyle beraber yemek için bir mekana gitmeden önce menajerinin mekandaki görevlileri arayıp ‘Emrah Bey gelecek, ondan para almayın!..’ dediği iddia edilmişti. Bu konu hakkında sert açıklamalarda bulunan Aslan, “Emrah gibi bir adamın mekanı aratıp öyle bir şey yaptırtması çok ayıp! Bu olaylar Emrah’ı küçük düşürüyor!..” dedi.

Kenan Erçetingöz’ün canlı telefon bağlantısı gerçekleştirildiği programda birbirinden flaş açıklamalar yapıldı! Yazdığıyla çok konuşulan Erçetingöz ‘Vefasız Dostlar’ hakkında açıklamalar  yaptı! Olayın aynen yazdığı gibi olduğunu ifade eden Erçetingöz, “Bu piyasada çok vefasız var! 215 gün oldu! Eminim Kenan Işık’ın nerede olduğunu bilmeyenler var! Çoğu kişinin umrunda değil! Oldu bitti, geçti gitti! Bu camiadaki çoğu kişi Teşvikiye Camii’ye gelir, gözlüğünü takar, o markalı çantasıyla gösteriş yapar!..” dedi.

Kenan Işık'ın 10 gün içinde Türkiye’ye geleceğini ifade eden Erçetingöz, “Yazıyı daha önceden yazdım, fakat kasıtlı olarak beklettim! Amaç hatırlatmak!..” dedi.

Her gece bir yerde görüntülenen Asena Erkin hakkında da açıklama yapan Sacit Aslan, evli çiftin ayrı gezmesinin gayet doğal olduğunu ifade etti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “ Ayrı ayrı gezmeleri gayet doğal! Çünkü bir sıkıntı var ortada! 3 gündür rezilliğin tavan yaptığı bir durum var! Eşi ilk zamanlarda hadiseyi toparlamak istedi, fakat Hadise durmadı ki! Bu adam hiç mi bir şey demiyor bu kadına?..”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13