UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! YENİ HAFTADA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YAZDI!.. TIKLAYIN!

FLAŞ! YENİ HAFTADA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YAZDI!.. TIKLAYIN!

FLAŞ! YENİ HAFTADA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YAZDI!.. TIKLAYIN!

Hürriyet aile yazarı ünlü astrolog Şenay Yangel, yeni haftanın burç yorumlarını yaptı.

KOÇ: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Unutma, Yokluğu bir şey değiştirmeyenin, Varlığı gereksizdir. Dostoyevski

Gökyüzü hafta boyunca düşüncelerinizi netleştirmekte zorlanacağınıza işaret etmekte işinizle ilgili konularda suçluluk duygusu gerçek başarınızı ortaya koyamamanıza neden olabilir. Sizlere tavsiyem yeni insanlar tanımaya çalışın ve onların fikirlerini almaktan çekinmeyin. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getirileri meslek hayatınıza yeni bir rota bir çıkış kazandırabilir. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Koç’lar ne istediğinize karar vermeden hareket etmemelisiniz. Bekar Koç’lar sizler içinde keyifli gelişmeler söz konusu.

BOĞA: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Her hαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir. Victor Hugo Gökyüzü iş ve eğitim hayatınızda yurt dışı ile ilgili konularda istek ve arzularınızı gerçekleştirebilmeniz için destekliyor sizleri. Kendinize size destek veren insanlara güvenin ve başarın. Gerek meslek hayatınızda gerek yakın çevrenizde kıskanç insanların mantıksız davranışları baskıları sizi üzmemeli aksine güçlendirmeli. Sizin amacınız bu kişilerin entrikalarının size engel teşkil etmediğini yaptıklarınızla ortaya koymak olmalı. Özel yaşamınızda eşinizle uyum romantizmi de tetikleyecektir. Birbirinizle uyum ve tutkunuzun artacağı zamanlardasınız. Bekar Boğa’lar sizler bu hafta özel yaşamınızda hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorsanız ani kararlar vermemelisiniz.

İKİZLER: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: İyi olmak "Kolaydır Zor olan "Adil" olmaktır. En "Mükemmel" Adalet ise Vicdandır. Victor Hugo

Gökyüzü iş hayatınızda önemli bir proje ya da ortaklığı gerçekleştirerek kariyer hayatınıza yeni bir soluk kazandırabileceğinize işaret etmekte. Uzun süren sessizlik döneminden sonra başarınızla adınızdan söz ettireceğiniz maddi manevi güçleneceğiniz bir dönem karşılamakta sizleri. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Sizlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle idrar yolları ve böbreklerle ilgili sağlığınız hassasiyet kazanmakta. Bekar İkizler sizlerde kısa bir süre önce ayrılık yaşadıysanız sevdiğiniz insanla tekrar bir araya gelebilirsiniz.

YENGEÇ: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Önce önemsemezler, sonra gülerler, sonra kıskanırlar, en sonunda ise yenilirler. Mamatma Gandhi

Gökyüzü hafta boyunca yakın çevrenizde kıskanç ve düşmanca tavırları ile sizi zor durumda bırakma çabası içinde olacak kişilere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bi anlık dalgınlık ya da aşırı iyi niyetiniz haklı olduğunuz konularda bile suçlanmanıza neden olabilir dikkatli olun ve güçlü sezgilerinizin sesine kulak verin bu sayede olumsuz pek çok şeyin önüne geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın huzuru güzelliği yaşamınızı çepeçevre sararken ilişkinizi güçlendirebilir aileye katılacak bebek haberi ile mutluluğunuzu perçinleyebilirsiniz. Aşk kavramını en derin ve yüce hali ile kalbinizde taşıyabileceğiniz bir beraberliğe adım atmanızda an meselesi.

ASLAN: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Söküklerini dik sözlerinin, dilini kalbine yanaştır; dilinle söylediğini kalbinle de söyle. Kalbinden geçmeyeni diline değdirme. Hz.Mevlana

Gökyüzü işinizle ilgili zorlu bir haftanın içinde olduğunuza dikkat çekmekte. Kişisel olarak öfkeye bağlı duygusal yaklaşımlarınız profesyonelliğinizin önüne geçecek olursa iş hayatınızda dengeleri alt üst edebilecek davranışlarınız birlikte çalıştığınız insanları rahatsız edebilir ve bir anda bitişler yaşayabilirsiniz Dikkatli olun! Özel yaşamınızda da iş hayatınızda ki gerginlik eş ya da sevgilinizle sorunlara neden olabilir ve hiç bir suçu olmadığı halde sevdiğiniz insanın kalbini kırabilirsiniz. Hafta boyunca sakin olmayı başarmalı hırsınızı sevgi ve merhametinizle kontrol altına almalısınız.

BAŞAK: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Bilmediklerini bilenden öğren. Bildiklerini de bilmeyenlere öğret. Muhiddin Arabi

Gökyüzü bu hafta doğruluğundan emin olduğunuz her türlü fikir ve düşüncenizi ifade etmeniz için destekliyor sizleri. Bunu yaptığınız anda iş ve eğitim hayatınızda istikrarsızlığınızı yükselen başarılı bir istikrara çevirebilirsiniz. Bilmediğiniz konularda da endişelenmeyin bilen fikirlerine güvendiğiniz insanlarla görüşmeler yapın ve kendinize güvenin. Özel yaşamınızda ise dargınlıklar sona erecek ve rahat bir nefes alacaksınız. Bekar Başak’lar sizlerde arkadaşlarınız aracılığı ile ruhunuza hitap edecek çok özel bir insanla tanışabilirsiniz.

TERAZİ: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Düzenim bozulur, Hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Şemsi Tebrizi

Gökyüzü korkularınızın üzerine gitmeniz için destekliyor sizleri. Zihninizde kurgulayıp durduklarınızla değil hayatın gerçekleri ile yüzleşmeli kararlı olmalı ve rahatsızlıklarınızın esaretinden kurtulmak için cesur adımlar atmalısınız. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle beklentilerinizi konuşmalı sorunları görmezden gelmenin rahatsızlığınızı ifade etmelisiniz. Alacağınız cevaplar kararlarınızı da belirleyici olcaktır. Bekar Teraziler sizlerde birden fazla duyguyu aynı anda yaşayabilir karar vermekte zorlanabilirsiniz. Şunu unutmamalısınız ki korkular ve gerçekler arasında ki seçiminizi yapmak zorundasınız.

AKREP: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Senin gönlün değişirse dünya değişir. Şemsi Tebrizi

Gökyüzü haftanın ilk günleri duygusal patlamalar yaşayabileceğinize dikkat çekmekte kendinizle yapacağınız yüzleşmeler hesaplaşmalar ruhunuzu olgunlaştırırken sahip olduğunuz değerlere de sahip çıkmanızı sağlayacak. Yeter ki iş ve yakın çevrenizde olan kişilere karşı kırıcı davranışlar içinde olmayın. Finansal konularda sürpriz gelişmeler söz konusu. Geçmişle ilgili alacaklarınızı tahsil edebilir kendinize yeni ve sürekli gelir kaynakları bulabilirsiniz. Özel yaşamınızda geçmişte kalan eş ya da sevgilinize duyduğunuz özlem sizi tekrar bir araya gelebilmek için daha önce düşünemediğiniz çözümleri bulmanıza ve ilişkinizi aşkla tamamlayacak girişimlerde bulunmanıza katkı sağlayabilir. Adımlarınızı dikkatli atın ve gizliliğe her zamankinden daha fazla önem verin.

YAY: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Yanlış kişiden samimiyet beklediğin an, Kırılıyorsun. Dostoyevski

Gökyüzü hafta boyunca iş ve eğitim hayatınızda riskli her türlü davranıştan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Anlık kararlar maddi manevi zorluklarla karşılaşmanıza neden olabilir dikkatli davranın. Evli Yay’lar eşinizin sizden gizlediği finansal konular beklenmedik bir şekilde gün yüzüne çıkabilir anlatması için ona bir şans verin ve ani kararlar almamaya özen gösterin. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar geçmişte yaşamınızda yer almış fakat yürümemiş bir beraberliğin kahramanı tekrar karşınıza çıkabilir duygusal yaklaşır size samimi görünen bu insana bir kez daha gönül kapınızı açarsanız olacak olanlardan da siz sorumlu olursunuz..

OĞLAK: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Maharet güzeli görebilmektir,Sevmenin sırrına erebilmektir. Cihan, Alem herkes bilsin ki şunu; En büyük ibadet SEVEBİLMEKTİR. Yunus Emre

Gökyüzü sizi zorlayan maddi manevi hemen her şeye karşı tutumunuzu köklü bir şekilde değiştirip her zamankin ki alışkanlıklarınızdan ağırlıklarınızdan uzaklaşıp yıldığınız her şeyle mücadele edecek kararlı tavrınızla üzerinize serpilmiş ölü toprağını silkeleyip atacaksınız üzerinizden. Hiç kimsenin hayatınızda gölge olamayacağını yaşama sevincinizi elinizden alamayacaklarınızı gösterecek düştüğünüz yerden büyük bir güçle kalkıp hayatınızı yeniden yapılandıracaksınız aşkla inançla sizi seven insanların destek ve güveni ile.

KOVA: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Hayatta hep mutlu olursam, Hayalini kuracak neyim kalır. Dostoyevski

Gökyüzü hafta boyunca ailevi konularda yaşanacak tartışmalar fikir ayrılıkları ve gizli kalması gereken konuların müdahalenize rağmen dışarıya yansıması sonucu zor durumda kalabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Öfke ve üstün gelme galibiyeti var olan sorunları daha da büyütebilir dikkatli olun ve kelimelerinizi akıllıca dile getirin. İş hayatınıza da iş birliği içinde olduğunuz kişi yada kişilerin önerilerini dikkate alın ve girişimci davranın.

BALIK: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Bir an bekle, arkana dön ve unuttuklarını anımsa.. Kaybettiysen ara, kırdıysan af dile, kırıldıysan affet; Çünkü hayat çok kısa. Şemsi Tebrizi

Gökyüzü iş ve finansal konularda destekliyor sizleri reddedilme kaygı ve korkunuzu kontrol altına alın ve girişimci davranın. Mücadelenizin sonunda istediğiniz başarıya ulaşacak ve iş hayatınızda yeni bir sürecin kapılarını aralayacaksınız. Özel yaşamınızda aile büyüklerinden gelecek destek ve önerilerle yeni bir ev yada araba alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise her şey yeniden yapılanan bir enerji ile dönüp duruyorken etrafınızda size düşen akışa ayak uydurmak olmalı..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  astrolog