UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

FLAŞ! SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

FLAŞ! SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

Magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın flaş açıklamaları programda geniş yer aldı.

Bugün yine magazindeki flaş konuların işlendiği programda 'Emre Aydın'ın kardeşinin gazetecilere saldırma' konusu ele alındı. Bu olayın gerçekleşmesinin gayet doğal olduğunu belirten Sacit Aslan, durumun nedenini şöyle özetledi: "Alkol şişede durduğu gibi duruyor! Bu görüntülerin ortaya çıkması gayet normal! Alkol iyi bir şey olsaydı eczanede satılırdı!.."

Tamer Karadağlı'nın geçirdiği talihsiz kazayı ele alan Sacit Aslan bu konuda yaşanmışlığını dile getirdi: "Motosikletle kaza geçirmiştim. 6 ay dirseğimden asfaltın izini çıkaramadım. Allah kullananlara yardım etsin!.."

Selen Seyven'in "Bizi yıldız sanıyorlar ama biz köleyiz!.." açıklamasının da konuşulduğu programda Cem Yılmaz'ın ABD'deki ceza şoku da değerlendirildi. Bu konuda Aslan "ABD'de ceza yemesi çok doğal! Adamlar disiplinli! 9-5 çalışıyorlar! Uymazsan cezayı yersin!.." dedi.

Okan Bayülgen hakında çok sert açıklama yapan Sacit Aslan, ünlü şovmen hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Tarkan'ı neden eleştiriyorsun? Başka insan mı kalmadı? Argodan, bel altı meziyetinden başka ne kabiliyetin var?"

Adnan Aybaba'nın programdaki görüntülerini de değerlendiren Aslan çok sert konuştu: "RTÜK sadece büyük kanallar için mi var? İçkiyi, tütünü buzluyorlar. Bu görüntü onlardan daha tehlikeli! Bence yönetimin bu görüntülerden haberi yoktur!.."


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13