UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SANATÇI ZELİHA SUNAL’IN KONUK OLARAK KATILACAĞI ‘’NE DİYORSAK O’’ UÇANKUŞ TV EKRANLARINDA SONA ERDİ

ÜNLÜ SANATÇI ZELİHA SUNAL’IN KONUK OLARAK KATILACAĞI ‘’NE DİYORSAK O’’ UÇANKUŞ TV EKRANLARINDA SONA ERDİ

ÜNLÜ SANATÇI ZELİHA SUNAL’IN KONUK OLARAK KATILACAĞI ‘’NE DİYORSAK O’’ UÇANKUŞ TV EKRANLARINDA SONA ERDİ

Uçankuş Tv’nin sevilen programı Ne Diyorsak O’Uçankuş Tv ekranlarında sona erdi.



Peki bugün programda neler konuşuldu? İşte konu başlıkları.


Yalın ve yaz başından beri beraber olduğu Hazal Emre, bayramı yurt dışında geçirmeyi tercih etti. Ünlü şarkıcı ile yapımcı Hüseyin Emre’nin kızı Hazal, tatil dönüşü havaalanında objektife takıldı. Gayet mutlu gözüken çift sorulan soruları yanıtsız bırakıp arabasına bindi.


Oyuncu Tolga Karel, boşanacağına dair haberler çıkan eşi Günay Müseyeva ile gecelerde boy gösterdi. Alkolün etkisiyle bir hayli ilginç hareketler sergileyen Karel, kameralarımıza böyle yansıdı.


İstanbul gecelerinin müdavimlerinden olan Asena Erkin, önceki gece kameralara takıldı. İnstagram hesabından yazdığı sert mesajları kime söylediğini soran muhabirlere cevap vermeyen bayan skandal, arabasına binerek evinin yolunu tuttu.



Bkm Mutfak oyuncularından Pelin Öztekin, verdiği kilolarla görenleri hayretler içinde bırakıyor. Aşırı kilolarıyla sempatik bir görüntüye sahip olan Öztekin’in son haline çok şaşıracaksınız.



Cem Yılmaz'ın son filmi 'Pek Yakında'nın ilk 3 günlük gişe rakamı, beklentileri karşılayamadı. Vizyona girdiği ilk gün 62 bin kişinin izlediği filme, hafta sonunda ise 398 bin 864 kişi gitti. Şimdilerde turne için ABD'de olan Cem Yılmaz'ın son filminin gişesi, ünlü komedyen kadar ezeli rakibi Şahan Gökbakar'ın da merak konusuydu. 'Recep İvedik 4'le Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmine imza atan Şahan, gişe rakamlarını öğrenince sosyal medyadan Cem Yılmaz'a gönderme yaptı. Şahan Gökbakar, instagram'daki takipçilerine 'zafer işareti ve kral tacı' şeklinde de ikonlar yollayarak da Yılmaz'a taşını attı.



Balayında eşi Erhan Çelik ile Hacca giden Gülben Ergen, eleştirilere isyan etti. Özellikle CHP Milletvekili İhsan Özkes'in sözlerine çok sinirlenen Ergen, Twitter'a " Balayı hakkımızı Maldivler'de kullansak bu kadar linç edilmezdik sanırım' diyerek sitem etti

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzeliha sunal  ne diyorsak o  uçankuş tv