UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! GÜLGÜN FEYMAN'IN KONUK OLDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

FLAŞ! GÜLGÜN FEYMAN'IN KONUK OLDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

FLAŞ! GÜLGÜN FEYMAN'IN KONUK OLDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

Başarılı isim Gülgün Feyman'ın konuk olduğu, magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

Magazinde çıkan sıcak haberlerin konuşulduğu programda birbirinden özel açıklamalar yer aldı. Sinem Kobal hakkında yorum yapan Gülgün Feyman "15 günde bir aşık olunmaz!" diyerek konuya yorumunu getirdi.

İbrahim Tatlıses'in 'Karadayı'daki kabadayı rolünü eleştirmesinin de konuşulduğu programda, son dakika haberi olan "Seda Sayan yapımcısı Reyhan Tunaboylu ile yollarını ayırdı!" ile ilgili açıklamalarda da bulunuldu.

Kenan Doğulu-Beren Saat arasındaki "Yemek" krizi haberi konuşulduğunda ise Sacit Aslan "Beren'in her şeyi ortada! Genç yaşından beri iş hayatında. Bu kadını mutfakta mı tanıdık? Ekranlarda tanıdık! Ee daha ne?.." diyerek bu konuda çıkan haberleri değerlendirdi.

Dün magazin gündeminde sıkça yer alan Duygu Çetinkaya-Niran Ünsal kavgası da programda bir hayli yerini aldı. Konuğumuz Gülgün Feyman ve Sacit Aslan yeri geldi ağır şekilde yönetim ve Duygu Çetinkaya'yı eleştirdi, yeri geldi kendi düşünceleriyle durumu ifade etti...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13