UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MODA SEVERLER DİKKAT! HAKAN AKKAYA ''UÇANKUŞ’UN'' POPÜLER TRENDLERİNİ SİZLER İÇİN YORUMLADI!

MODA SEVERLER DİKKAT! HAKAN AKKAYA ''UÇANKUŞ’UN'' POPÜLER TRENDLERİNİ SİZLER İÇİN YORUMLADI!

MODA SEVERLER DİKKAT!  HAKAN AKKAYA ''UÇANKUŞ’UN'' POPÜLER TRENDLERİNİ SİZLER İÇİN YORUMLADI!

Bu Akşam ki 'Ne Diyorsak O' programının konuğu ünlü modacı Hakan Akkaya oldu.Hakan Akkaya Uçankuş'un trendlerini sizler için yorumladı.


5- NUMARA AYNALI GÖZLÜKLER.

Hakan Akkaya ‘’Benim gençliğimde de moda olan aynalı gözlükler benim için hala en popüler aksesuarlardan bir tanesidir açıklamasını yaptı.


4- Neon Renkli Ojeler.

Son dönemin popülerleri arasında olan renkli neon ojelere Hakan Akkaya’dan olumsuz yorum geldi. Hakan Akkaya renkli ojelerden hoşlanmadığını favori renklerinin siyah ve beyaz olduğunu belirtti.


3- Kısa Renkli Pantolonlar.

Hakan Akkaya kısa renkli pantolonları çok beğendiği ayrıca kısa renkli pantolonlar ile modada bir ilk yaşandığını, renkli pantolonların ilk olarak erkeklerde sonrasında ise kadınlarda moda olduğunu söyledi


2- Skinny Jeans

Serenay Sarıkaya ile birlikte popülerliğini arttıran Skinny Jeans modasına Hakan Akkaya’dan olumsuz yorumlar geldi. Bu tarz pantolonları strece benzeten ünlü modacı,bu tarz pantolonların bayanlardan çok erkeklere yakıştığı yorumunda bulundu.


1- Spor Ayakkabı

Uçankuş Trendlerin bir numarasında Spor ayakkabı yer alıyor. Hakan Akkaya ise spor ayakkabı yerine converse ayakkabıyı tercih ettiğini ama isteyen herkesin spor ayakkabıyı rahatlıkla giyebileceğini belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan akkaya  modacı  trendler