UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ULAN İSTANBUL'UN YILDIZI KARLOS: “ARALARINDA EN SAHTEKAR BENİM”

FLAŞ! ULAN İSTANBUL'UN YILDIZI KARLOS: “ARALARINDA EN SAHTEKAR BENİM”

FLAŞ! ULAN İSTANBUL'UN YILDIZI KARLOS: “ARALARINDA EN SAHTEKAR BENİM”

'Ulan İstanbul' dizisinin ‘Çakal Karlos'u Erkan Kolçak Köstendil, All Dergisi'ne çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ulan İstanbul' dizisinin ‘Çakal Karlos'u Erkan Kolçak Köstendil, canlandırdığı karakterin çok sevilmesini şöyle açıklıyor: "Bizim insanımız sahtekâr tipleri seviyor. Özellikle de kadınlar. Her kadının içinde bir serseriyi terbiye etme duygusu var"

Erkan Kolçak Köstendil, son üç ayda televizyon izleyicisinin hayatında kapladığı alanı genişletti. Aslında 10 yıldır oyunculuk yapıyor, kısa filmler çekiyor, tiyatro sahnesine çıkıyor. Geniş kitlelere ulaşması ise ‘Ulan İstanbul’ dizisindeki ‘Çakal Karlos’ rolüyle oldu. Aşka aşık ve iyi kalpli serseri Köstendil, ‘All’ dergisine konuştu; bilinmeyenlerini anlattı.

Karlos’un hayran kitlesi her geçen gün büyüyor. Diğerlerinden farkı ne bu serserinin?

Dizi sevildi.  Dizi sevilince karakterler de sevildi. Her bölümde ağırlık farklı bir ikilide oluyor. Bu da hepimizi diri tutuyor ama aralarında en sahtekâr benim.

Bizim insanımız böyle tipleri çok seviyor.Kadınlar da hasta Karlos’a. Türk kadınlarının gönlü niye hep böylelerinde?Her kadının içinde bir annelik duygusu var ve o duygu serseriyi terbiye etmeye çalışıyor.

Dizide söylediğiniz ‘Yanarım’ şarkısı internette 10 milyondan fazla dinlendi. Sosyal medyada takipçi sayınızı da artırdı mı?

Twitter’a, ‘Bir arkadaşa bakıp çıkacağım’ şeklinde yaklaşıyorum. Aklıma gelen bir şey olunca, yazıp çıkıyorum. Çok fazla vakit geçirmiyorum. Özellikle bir senedir çok daha mesafeli durmaya çalışıyorum. İnsanlarla yolda, parkta, sokakta sohbet etmeyi seviyorum. Oyuncu olmasam da böyle olurdu; o yüzden fark etmedim.

Bu kış tiyatro Kraft’taki ‘Aşk Düğümü’ oyununuz devam edecek mi?

Eylülden itibaren oynamaya devam edeceğiz.  Dizi de olacak tabii. Çalışmak ibadettir. Setten çıkıp oyuna gideceğim.
Yönetmenlik mi,  dizi mi yoksa tiyatro mu sizi daha çok tatmin eder?
İleriye dönük yapmak istediğim şey sinema.  Dizi sadece insanın kendi kariyerine katkıda bulunuyor. Tiyatroda ise, bulunduğunuz dünyayla ilgili bir sorumluluğu yerine ğetiriyormuşsunuz gibi geliyor.

Karlos’un Selami Şahin hayranlığı çok konuşuluyor. Sahnede izlediniz mi?

Hiç fırsatım olmadı. Ama önümüzdeki günlerde Jolly Joker’de çıkacakmış. Pek çok damar şarkı söyleyen insan var ama Selami Şahin söylerken efendiliğini hiç bozmadığından çok beğeniyorum.
Ben plan yapmam

Peki setinizin olmadığı bir gün nasıl geçiyor?

Plan yapmıyorum ama gece eğlencesini pek sevmiyorum. Daha çok evi sevenlerdenim. Eğer vaktim varsa seyahat etmeyi tercih ediyorum. 

Hayatınıza heyecan katmak için neler yaparsınız?

Ekstrem sporlarla filan ilgim yok. Bazen korkumu yenmek için yaptığım şeyler olabiliyor. Lunaparktaki kamikazeye binemiyordum. Okuldan mezun olduğum gün, ‘Mezun olunca ne yapacağım?’ korkusundan kurtulmak için lunaparka gidip kamikazeye bindim. Bir daha da bu korkuyu yaşamadım.

Bilgisayar oyunu gibi ‘büyük çocuklara’ yönelik şeyleri sever misiniz?

Motosiklet değil ama PlayStation oynarken ben de her erkek gibi hayvanlaşıyorum

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkarlos  yanarım  erkan kolçak  ulan istanbul