UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! KENAN ERÇETİNGÖZ YAZDI: “CAN TANIYAR’IN BEBEĞİ OLUYOR”. İŞTE O YAZI!..

FLAŞ! KENAN ERÇETİNGÖZ YAZDI: “CAN TANIYAR’IN BEBEĞİ OLUYOR”. İŞTE O YAZI!..

  FLAŞ! KENAN ERÇETİNGÖZ YAZDI: “CAN TANIYAR’IN BEBEĞİ OLUYOR”.  İŞTE O YAZI!..

Can Tanrıyar'ın bebeği oluyor!

Gittim, gördüm Can Tanrıyar'ın heyecanını.. Yıllar önce aynı duyguları rahmetli Ufuk Güldemir'le de yaşamıştım. Habertürk TV'yi heyecanla anlatmıştı o zamanlar. Ataköy Regata'nın içinde kurmuştu. Bir oda, bir stüdyo.. Tozlu masalar.. Hepsi o kadardı. Ama meslek aşkı ve heyecanı vardı Ufuk Güldemir'in.

Aynı şeyi Can Tanrıyar'da da yaşadım. Çocukları Oğulcan ve Anılcan'da da gördüm, hatıl harıl, gecce gündüz çalışıyorlar. Levent'teki villayı baştan aşağı yenilemişler.. Arşiv odası kozmik oda gibi.. Ne ararsan, hangi sanatçıyı istersen hepsi var. Hemde ne görüntüler, ne görüntüler!

Zaten Uçankuş TV'nin ana fikri, ellerindeki arşivden çıkmış. Hiçbir yeni program yapmasalar, arşiv görüntülerle 2 yıl aralıksız yayın yapabilecek kapasitedeler.

Yenilenmiş binada neşeyi de eksik etmemişler Bahçede alabalık havuzu bile var.. İsteyenler için mescit'te var... Yok yok yani..

Toplantı odasında oturduk Can Tanrıyar'la.. Geçmişi, geçmişte yaşananları, magazin dünyasındaki değişimi ve geleceği konuştuk.. "Bu kanalın patronu ben değilim" dedi ısrarla.. "Patron programcılar ve magazin çalışanları" dedi., Yani hepimizin kanalı.. Karışanın olmadığı, özgür ve düzgün magazinciliğin yapılacağı bir kanal..

Uçankuş TV bu gecce 01.00'de yayın hayatına başlıyor.. Sabahları Sacit Aslan, akşamları Erol Köse ve Derya Tuna ile başlıyor.. Ama her an yeniler eklenecek, sürpriz isimler olacak ve coşacak..

Magazin dünyasının canlı arşivi, tecrübeli ismi Sacit Aslan artık kimsenin karışmayacağı özgür programını yapacak ve aklında, fikrinde ne varsa seyircisiyle paylaşacak.

Ne dediyse doğru çıkan magazinin gizli şifresi Erol Köse'nin bombalarını ise şimdiden merak ediyorum. Derya Tuna'nın da programa kalite ve güzellik katacağına eminim.

Dediğim gibi her an her şeyin olabileceği, magazincilerin geleceğinin kanalı olacak Uçankuş.

Can Tanrıyar'ın yeni bebeği doğuyor..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan tanrıyar  kenan erçetingöz