UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADİR DOĞULU İLE AŞK YAŞAYAN NESLİHAN ATAGÜL, KENDİSİ İÇİN İDEAL ERKEK KAVRAMINI ANLATTI!

KADİR DOĞULU İLE AŞK YAŞAYAN NESLİHAN ATAGÜL, KENDİSİ İÇİN İDEAL ERKEK KAVRAMINI ANLATTI!

KADİR DOĞULU İLE AŞK YAŞAYAN NESLİHAN ATAGÜL, KENDİSİ İÇİN İDEAL ERKEK KAVRAMINI ANLATTI!

‘InStyle’ dergisine konuşan ‘Fatih Harbiye’ dizisinin ‘Neriman’ı Neslihan Atagül, ‘ideal erkek’ kavramının kendisi için ne ifade ettiğini anlattı:

 “Oturmayı, kalkmayı, konuşmayı bilmeli... Saygılı,  kibar ve zeki olmalı.  Hayatın her anını doya doya yaşamak isterim, hayatımdaki kişiyle de böyle olmalı.”

ERKEKTE ZEKA DİKKATİMİ ÇEKER

'Fatih Harbiye' dizisinin 'Neriman'ı Neslihan Atagül: "Bir erkek oturmayı, kalkmayı, konuşmayı bilmeli... Kibar ve zeki olmalı”

InStyle dergisine konuşan Neslihan Atagül, oyunculuk serüvenini, giyim tarzını ve 'ideal erkek' kavramının kendisi için ne ifade ettiğini InStyle dergisine anlattı...

*  "Hep sağlam adımlar atmayı amaçla-dım çünkü yaptığım işlerden hiçbir zaman pişman olmak istemedim. Çabaladım ve fazlasıyla azmettim, hala da bu süreç devam ediyor. Geriye dönüp baktığımda yaptığım işlerle gurur duymak istiyorum...”

KÜRK GİYMEM!

* “Tarzım yeni yeni oturuyor... Bence bu insanın yaşıyla, tecrübeleriyle doğru orantılı. Seçimlerim özgün ve rahat. Modayla alakalı söyleyebileceğim net tek şey, gerçek kürkü hayatta giymem!”

*  “Aslında bir erkek önce zekasıyla dikkatimi çeker. Oturmayı, kalkmayı, konuşmayı bilmeli... Saygılı, kibar ve zeki olmalı. Hayatın her anını doya doya yaşamak isterim. Hayatımda biri varsa bu durum onun için de geçerli. Sadece onu görmek ve onun yanında olmak istiyorsam aşk bacayı sarmış demektir..."

* “Bazen günlerce evden çıkmamak ve bir sürü film izlemek, bazen de doğada dolaşmak bana iyi geliyor. Kalabalıktan uzaklaşıp bazı şeylere dışarıdan bakmak gerçekten beni dinlendiriyor.”


NESLİHAN ATAGÜL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERneslihan atagül  kadir doğulu