UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURAK SAĞYAŞAR'LA EVLİLİK PLANI YAPAN HATİCE ŞENDİL'DEN AŞK DOLU AÇIKLAMALAR! "BENİ BÜYÜLEYEN.."!

BURAK SAĞYAŞAR'LA EVLİLİK PLANI YAPAN HATİCE ŞENDİL'DEN AŞK DOLU AÇIKLAMALAR! "BENİ BÜYÜLEYEN.."!

BURAK SAĞYAŞAR'LA EVLİLİK PLANI YAPAN HATİCE ŞENDİL'DEN AŞK DOLU AÇIKLAMALAR! "BENİ BÜYÜLEYEN.."!

Rol aldığı dizilerle dikkat çeken Hatice Şendil, 'Karadağlar' dizisinde rol alırken aşk yaşamaya başladığı oyuncu Burak Sağyaşar ile gelecek yıl evlenmeye hazırlanıyor. Şendil, hem özel, hem de iş hayatıyla ilgili bilinmeyenleri BeStyle dergisine anlattı...

KAYGILI VE ENDİŞELİYİM

Hayata bakış açım her geçen gün farklılaşıyor. Az güvenli, kendi halinde, kaygılı süreçten; bu defolarını kendince manevralarla pozitif haline dönüştürebilen bir yapıya ulaştım. Yolculuğum beni her anlamda tatmin etti.

Kaygılı ve endişeli bir yapıya sahibim. Çok fazla şeyi aynı anda düşündüğüm için bazen unutkan olabiliyor veya her şeye kötümser bakabiliyorum. Bu beni yoruyor. İrade benim için çok önemli. Kendimle bitmeyen bir savaşım var. Bir hedef belirlediysem ona ulaşmak için çok çalışırım. Bu da beni en çok motive eden özelliğim.

TEKRARA DÜŞMÜYORUM

Oyunculuk olarak kendi adıma yapabileceğim en mantıklı ve en doğru şey; bana sunulan seçeneklerden hedeflediğime yakın olanı ve kendimi tekrara düşürmeyecek bir tercih yapmak... En nihayetinde bu bir ekip işidir. Mesela Türk sinemasının 100'üncü yılında, Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kış Uykusu' adlı filmle bizlere yaşattığı gururu ben de bir oyuncu olarak yaşamak isterdim.

İLİŞK İMİZ BAŞKA

Bir erkekte dikkatimi çeken ilk şey; o kişinin üslubu ve kendine has tarzıdır. Renkli ve desenli gömlekler, gereğinden fazla kısa paçalar, babet tarzı ayakkabılar ise erkek giyiminde beni iten detaylardan...

Aşkı düşünmeden, hesaplamadan yaşarım. Aşkın kendisine ait olmaya inanırım. Sevgilim Burak'la (Sağyaşar) bambaşka bir şey var. İlişkimiz boyunca ben hep onun yanında olmak istedim, o da benim. Burak'ın kokusu ve yanında olduğum zaman verdiği his, bana her şeyi unutturuyor. Bildiğim her şeyi unutturan ve her geçen gün beni daha da büyüleyen bir adamın aşkını yaşıyorum.

MASKÜLEN BİR TARZIM VAR

Modayı takip etmeye en yakın arkadaşım sayesinde başladım. Arkadaşım kurduğu marka ile yeni tasarımlar oluşturdu ve yenilikçi yaklaşımı ile benim de modayı merak etmeme sebep oldu. Aslında, sadece giyinmenin değil, detaylı bir ölçü oluşturmanın moda olduğunu anladım ve artık daha çok saygı duyuyorum.

ATLET SEVERİM

Kendime has bir stilim vardır ve maskülen giyinirim. Yırtık jean, deri etek, beyaz gömlek, atlet, spor ayakkabılarım vazgeçilmez parçalarımdandır. Bazen hiç kombinleyemediğim veya 'Keşke almasaydım' dediğim birçok parça dolabımda giyileceği günü bekler.

Günlük hayatımda tercihim spor giyinmekten yana. Özel gece ve davetlerde ise önemli tasarımcılardan fikir alırım. Herkesin benimsediği moda akımlarından uzak dururum.


HATİCE ŞENDİL VE BURAK SAĞYAŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13