UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NURGÜL YEŞİLÇAY'DAN "KANSOMATRİS" PROVASI! ÜNLÜ OYUNCU YENİ ROLÜNE BAKIN NERDE HAZIRLANDI?

NURGÜL YEŞİLÇAY'DAN "KANSOMATRİS" PROVASI! ÜNLÜ OYUNCU YENİ ROLÜNE BAKIN NERDE HAZIRLANDI?

NURGÜL YEŞİLÇAY'DAN "KANSOMATRİS" PROVASI! ÜNLÜ OYUNCU YENİ ROLÜNE BAKIN NERDE HAZIRLANDI?

Başarılı yönetmen Erden Kıral’ın yeni filmi Gece’nin başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Merat Fırat yer alıyor. Nurgül Yeşilçay’ın bir konsomatrisi canlandırdığı filmin çekimleri tamamlandı.

Usta yönetmen Erden Kıral, konsomatris rolünü Nurgül Yeşilçay’ı düşünerek yazdığını söyledi. Nurgül Yeşilçay ise rolüne en iyi şekilde çalıştığını belirtti. Nurgül Yeşilçay rolün altından başarıyla kalkmak için çok uğraştığını belirtti.

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay rolüne çalışmak için İzmir Basmane’deki Saray Night Club’da uzun süre zaman geçirdiğini söyledi. Nurgül Yeşilçay bu süreçte gözlem yaparak rolüne hazırlandı. Ayrıca Franz Ruppert’ın Travma, Bağlanma ve Aile Konstelasyonları adlı kitabı da okudu.

Ekranların vazgeçilmez oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay yen filmindeki rolü ile herkesi çok şaşırttı. Filmin yönetmeni de bu rolü en iyi oynayabilecek başarılı birini seçti. Yeşilçay’ın yeni filmi şimdiden çok konuşuluyor..  İkinci Bahar dizisinde kendisini gösteren ve Asmalı Konak dizisinde tescilleyen, tüm Türkiyenin sevdiği Bahar’ı canlandıran yıldız oyuncu bu kez karşımıza konsomatris olarak çıkacak.. Nurgül Yeşilçay yeni filmi Gece ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oynadığı her dizide, her filmde aldığı rolün başarıyla üstesinden gelen güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay son rol aldığı filmde bir konsomatrisi canlandırıyor. Bunun içinde çok çalışan, çok okuyan, çok gözlem yapan Yeşilçay bununda üstesinden gelmiştir. Sempatik ve doğal halleriyle tüm Türkiye’ye kendisini sevdiren güzel oyuncu son rolüne hazırlanmak için günlerce pavyona gidip gözlem yaptı..Pavyonda aldığı stajı filmde tamamladı.

KİTAP OKUDU

Yeşilçay ise usta yönetmenin verdiği görevin altından başarıyla kalkmak için epey uğraştığını açıkladı. Oyuncu, rolü için İzmir Basmane’deki Saray Night Club’da vakit geçirdi. Bu süreçte gözlem yaparak karakterine hazırlandı. Yeşilçay, aynı zamanda Franz Ruppert’ın ‘Travma, Bağlanma ve Aile Konstelasyonları’ kitabını da okudu.


NURGÜL YEŞİLÇAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnurgül yeşilçay