UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VERDİĞİ KİLOLARLA GÜNDEMDE OLAN HÜLYA AVŞAR'A İLGİNÇ BİR FİLM TEKLİFİ GELDİ!

VERDİĞİ KİLOLARLA GÜNDEMDE OLAN HÜLYA AVŞAR'A İLGİNÇ BİR FİLM TEKLİFİ GELDİ!

VERDİĞİ KİLOLARLA GÜNDEMDE OLAN HÜLYA AVŞAR'A İLGİNÇ BİR FİLM TEKLİFİ GELDİ!

Müzik dünyasına ikinci albümleri “İşte O Zaman& JERA BEJIN” isimli albümleriyle hızlı bir giriş yapan Arpak kardeşler, kısa sürede geniş bir seven kitlesi oluşturmayı başardılar. Söylemleri, çektikleri klipler ve verdikleri konserleriyle beğeni toplayıp ilgi odağı olan Arpak kardeşler yine çok konuşulacak projeleriyle isimlerinden bahsettirecekler. Müzik dünyasında merdivenleri hızla tırmanan kardeşler sinema sektöründe de büyük bir imza atmaya hazırlanıyorlar.

EN BÜYÜK ARZUM HÜLYA AVŞAR

Hülya Avşar’ın başrolünü Kenan Işık ile Paylaştığı “Yeşil Işık” isimli yapımın setinde çaycılık yapan Arpak Kardeşlerden Ekrem Arpak, “Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır, bende Hülya Hanım’a en az 40 kahve servisi yapmışımdır, o günlerden beri kendisinin en büyük hayranıyım” derken, “Bugün bir sinema filmi çekebilecek duruma geldim en büyük arzum da yapmayı istediğim sinema filminde Hülya Avşar ile çalışabilmektir”dedi.

Filmin senaristliğini Arpak kardeşlerden aynı zamanda yazar olan Ekrem Arpak üstlenirken, birçok başarılı yapımın sahibi olan AKSOY yapımın finansman müdürü Mehmet Arpak da yapacakları projenin maddi yönüyle alakadar olacak.

Film setlerinde çaycı olarak çalışan bir abi ve finansman müdürü kardeşin zorlu yolculuğu, başarı öyküleri bu kez sinema sektöründe devam etmeye hazırlanıyor. Setteki çaycı – sanatçı ilişkisi boyut değiştirerek yapımcı – sanatçı ilişkisine dönüşmesi için Arpak kardeşler projelerindeki son detayları tamamlamak üzere çalışıyorlar.


HÜLYA AVŞAR'IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhülya avşar  film