UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL EYLÜL AYI İÇİN BURÇLARI YORUMLADI! İŞTE BURÇ YORUMLARI!..

FLAŞ! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL EYLÜL AYI İÇİN BURÇLARI YORUMLADI! İŞTE BURÇ YORUMLARI!..

FLAŞ! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL EYLÜL AYI İÇİN BURÇLARI YORUMLADI! İŞTE BURÇ YORUMLARI!..

Ünlü Astrolog Şenay Yangel, Eylül ayı için burçları yorumladı.

İşte ünlü astroloğun burç yorumları;


KOÇ: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: İçindeki çocuğu özgür bırak ve yenilen!

Gökyüzü ay’ın ilk 10 günü iş aile ve özel yaşamınızda yeni fikir ve önerileri dikkate almanız konusunda uyarıyor sizleri. Uzlaşmacı ve yenilikçi yaklaşımlar ilişkilerinizi güçlendirip maddi manevi olumlu etkileri beraberinde getirecektir. 5 Eylülde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek sağlık sorunları olan Koç’lar bu etki ile iyi gelişmeler yaşayacak. Kilo problemi olanlarda Venüs ve 9 Eylülde Balık Dolunay’ının etkisi ile diyete başlayabilir kısa süre içinde başarılı olabilirsiniz. İşle ilgili önemli görüşmelerinizi 8 Eylüle kadar gerçekleştirebilirsiniz. İş arıyorsanız başvuru yapabilir zam ya da pozisyon değişikliği beklentiniz varsa gündeme getirebilirsiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken en önemli olgu yapıcı eleştirilere açık olmak ve yönetme isteğinizi kontrol altına alarak bencil yaklaşımlar sergilememek olmalı. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi yorgunluk ve strese bağlı sağlık sorunlarına neden olabilir dikkatli olun ve kendinize gereken zamanı ayırarak hareket edin. Dolunay enerjisi kendi iç dünyanıza yönelip yapacağınız yüzleşmelerle olgunluğa sakinliğe ulaşmanıza yardımcı olacak. 30 Eylül’de Venüs Karşıt burcunuz Terazi’ye geçiş yapacak ve 23 Ekime kadar seyrine devam edecek. Özel hayatınızı zorluklardan sonra iyileştirilebileceğiniz duygu ve öfke kontrolünü dengeleyerek sağlıklı kararlar alabileceğiniz zaman dilimi. Bekar Koçlar sizlerde bu etki ile hayatınızı olumlu yönde değiştirecek insanla tanışabilir bir elmanın iki yarısı gibi birbirinizi tamamlayabilirsiniz. 24 Eylül 06:49’da karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi iş hayatınızda mesai arkadaşlarınızla ilişkilerde gerginliklere neden olabilir. Sakin olun ve sizi hiç kimsenin fikirlerinizi hayata geçirme noktasında engellemesine izin vermeyin. Yeni ay enerjisi aile den gelecek maddi manevi desteğin de müjdesi sizler için.

 BOĞA: Gökyüzünün bu ay size mesajı:  Karanlığı arkanda bırak sen Güneşe yürü!

Ay’a ilk günden güçlü enerjilerle başlıyorsunuz. Ağırlığını taşımakta zorlandığınız hemen her şey arkanızda kalıyor ruhsal ve bedensel gücünüz yapıcı yaklaşımlarınız çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirirken bu gücün yansıması ile oluşan sinerji yeni fırsatları başlangıçları da beraberinde getiriyor sizlere. 5 Eylülde Yönetici gezegeniniz Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Sizler bu etki ile iş ve özel yaşamınızda farkındalığınızın yükselmesi ile çok daha doğru kararlar alacak başarı ile uygulayabileceksiniz. Aşk hayatınızda uzunca bir süre sonra yüzünüzün güleceği kalıcı etkiler söz konusu. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi aile dostlar ve sizi tüm kalbi ile seven bir çok kişinin desteğini alarak iş hayatınızda büyük bir çıkış sergileyebilmenize vesile olabilir. Şans kapıları sizin içeri girmeniz için açılmış durumda. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor. Sizlere yansıması da eş ve eşin ailesinin arasında yaşanacak maddi konularla ilgili gerginlikler ve bu nahoş duruma özellikle dahil edilmeniz için eşin yakınları tarafından baskı altına alınma çabası ile karşı karşıya kalmanız olarak yansıyacak. Sabırlı tavrınızı korumalı fakat eşinize de rahatsızlığınızı ifade ederek bu konuya müdahale etmesi için yanınızda olması gerektiği vurgusunu yapmalısınız. Emin olun yanınızda olacak ve sabrınıza olan hayranlığını ifade ederek ilişkinizi korumak güçlendirmek için elinden geleni yapacaktır. Sizi ilgilendirmeyen bir durumdan sorumlu tutulamayacağınıza göre! 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda önemli projeler teklifler alabilirsiniz gizlilik çerçevesinde değerlendirmelerinizi yapmalı ve gelen şansı kısa süre içinde değerlendirmelisiniz. Ek gelirler ve gelirinizde süreklilik arz edecek anlaşmaların altına yine bu süre içinde imza atabilirsiniz. Yeni ay enerjisi alerjik reaksiyonlara idrar yolu rahatsızlıklarına neden olabilir. Böyle bir durumda hemen uzman bir hekime görünmeli ihmalkar davranmamalısınız. 30 Eylül’de Venüs Terazi’ye geçiş yapacak ve 23 Ekime kadar seyrine devam edecek. Aşk hayatınızda rüyalarınız gerçekleşebilir ve AŞK hayatınızın merkezine yerleşebilir.

 İKİZLER: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: İnancına güven ve anda kal.

Ay’ın ilk haftası yerleşime ait konular gündeminize gelebilir. Yeni bir yere taşınabilir ev ya da ofisinizde dekorasyon yenileyebilirsiniz. İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilir. Uzun zamandır yaşadığınız finansal ve manevi zorlukların üstesinden kolaylıkla kalkabileceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz. 5 Eylül’de Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Sizlere yansıması ile yeni insanlar tanıyacak iş ve özel yaşamınızda keyif alacağınız gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. 9 Eylül’de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile özel yaşamınızla ilgili karışık etkiler söz konusu olabilir haklıyken haksız durumda hissetmeniz için yoğun baskılarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle evli İkizler bu dönemde sakinliğinizi koruyamazsanız işler kontrolden çıkabilir zor olan durum çok daha zor bir hal alabilir dikkatli davranın. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor. Size yansıması ise iş hayatınızda ki başarı çıtanızı yükseltmek için tüm enerjinizi ortaya koymalı bireysel düşünmenin yanında iş birlikçi davranışlar içinde de olmalısınız. Yaratıcılık gerektiren bir meslek sahibiyseniz bu dönem sizin için biçilmiş kaftan sahne sizin olabildiğince ön planda olun ve kazanın. Bu süre içinde iş ve eğitim hayatınızda seyahatler eğitim programları içinde yer almak için ekstra çaba sarf etmekten geri kalmayın.  24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kardeşler ve yakın aile bireyleri ile ilgili konularla ilgilenecek yakınlardan birinin yaşadığı problemi çözmesine yardımcı olacaksınız. Yeni ay enerjisi ile aşk hayatınızda dengeler yerine oturacak ve olumsuzlukların sona ermesi ile birbirinize kalacak iletişim ve dürüstlükle yeni ve huzurlu bir süreci karşılayacaksınız. Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler, Sürpriz karşılaşmalar aşk hayatınızda ki tüm hayal kırıklarınızı unutturacak sizlere. 30 Eylül’de Venüs Terazi’ye geçiş yapacak ve 23 Ekime kadar seyrine devam edecek ve iş arayışı içinde olan İkizlerin beklentilerini karşılamalarına yardımcı olacak siz ev hanımıysanız bu dönemde el becerilerinizi kazanca dönüştüreceğiniz imkanlar söz konusu.

YENGEÇ: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Ruhuna yolculuk et.

 

Gökyüzü Ay’ın ilk haftası aile hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmelerle kendinizi iyi hissetmenizi ve sizleri huzursuz eden kişi ya da olayların sizin müdahaleniz olmaksızın hayatınızdan çıkıp gideceklerini müjdelemekte. Maddi manevi emeklerinizin sabrınızın inancınızın mükafatını almaya başlıyorsunuz. 5 Eylül’de Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Sizlere yansıması ise iş ve eğitim hayatınızda dikkatleri çekmeniz takdir edilerek şu anda bulunduğunuz konumdan daha iyi yerlere gelmenizi sağlamak olacaktır. Bu süreçte kendinize güvenerek fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeli isteklerinizin gerçekleşmesi için mücadeleci bir tavır sergilemelisiniz. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile resmi işlerle ilgili sıkıntıları olan Yengeçler olumlu gelişmelerle hakkınız olanı alacak haklı mücadelenizin zaferini kutlayacaksınız. Bu dönemde geçmişle ilgili tahsil edilmemiş alacaklarınızı alabilir finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde sezgilerinizin sesine kulak vermeli ve iş hayatınızı bu doğrultuda yönlendirmelisiniz. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor. Sağlık sorunları olan Yengeç’ler bu dönemde biraz zorlanabilir kendinizi bitkin huzursuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormamalı ve aceleci davranışlar sergilememelisiniz. Aceleciliğiniz eklemler ve kaslarla ilgili zorluklara neden olabilir. 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile aşk hayatınızda huzuru bulacak eş ya da sevgilinizden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde yıpratıcı enerjilerinden tamamen arınacaksınız. Yeni ay enerjisi yatırımlarla ilgili fırsatları da beraberinde getirebilir sizlere yeni bir ev ya da otomobil alabilir eşten gelecek destekle kendinizi daha da güvende hissedebilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Yengeç’ler bu süre içinde 3ncü şahıslardan kaynaklanan etkilerle kıskançlığa bağlı tartışmalar yaşanabilir buda ilişkinizin yıpranmasına neden olur. Birbirinize güvenin ve özel yaşamınız adı gibi size ve birlikte olduğunuz insana özgü olsun! 30 Eylül’de Venüs Terazi’ye geçiş yapacak ve 23 Ekime kadar seyrine devam edecek ve sizleri maddi manevi gelişmelerle güçlendirecek. Bu süre içinde yurt dışı ile ilgili bağlantılar aile ilişkileri ve iş birlikleri sayesinde hayallerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz.

ASLAN: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Her işini her düşünceni Sevgi ile ifade et.

Gökyüzü Ay’ın ilk 10 günü iş ve eğitim hayatında güçlü enerjilerle başarılı olmanız için sizleri desteklerken sizlerde ufak tefek ayrıntılara ve başkalarının yönlendirmelerine takılıp kalmadan kendinize ve yeteneklerinize güvenerek hareket etmeli başarıya giden yolda basamakları hızla çıkabilmek için önceliklerinizi kendi bildikleriniz doğrultusunda belirlemelisiniz. 5 Eylül’de Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek ve sizlere iş hayatınızın en bereketli döneminin kapılarını ardına kadar aralayacak emek verin düşüncelerinizi birlikte çalıştığınız insanlarla paylaşın ve sizi anlayıp desteklemelerini sağlayın. Bu dönemde özel yaşamınız da evli Aslan’lar bu dönemde farklı arayışlar değişim enerjisi pişmanlık duyacağınız yanlış yerde yanlış ilişkiler kurmanıza ve evlilik hayatınızın sonlanmasına neden olabilir dikkatli olmalı anlık heyecanların yıkıcı bitişlerin mimarı olmasına izin vermemelisiniz. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi rakiplerden kaynaklanan bir takım entrikaların gün yüzüne çıkmasına sebep olurken sizleri duygusal olarak hayal kırıklığına uğratabilir. Kendi menfaatleri için arkadaş bildiğiniz güven duyduğunuz kişilerin göründükleri gibi olmaması ile yüzleşebilirsiniz. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor. Mars enerjisi iş hayatınızda popülaritenizi arttırırken işinizi ruhunuzla yapmanın avantajları ile karşılaşacak daha da fazla ön planda olacağınız imkan ve tekliflerle karşılaşacaksınız. Akılcı davranın ve ayağınıza kadar gelen şansı çalışma temponuzun yükselmesini dert etmeden kabul edin ve kazanın. 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile maddi gelirlerinizde ki artış ve güven le yatırımlar yapabilirsiniz. Yine bu olumlu enerji bekar Aslan’ların aşk hayatını renklendirecek karşı cinsin yoğun ilgisini karşılıksız bırakıp bırakmamak sizlerin iradesine kalmış. Bu dönemde hemen her konuda iletişime önem vermeli kontrat anlaşma sözleşme gibi konularda oldu bitti ye getirmeden ayrıntılara önem vererek hareket etmelisiniz. 30 Eylül’de Venüs Terazi’ye geçiş yapacak ve 23 Ekime kadar seyrine devam edecek.  Güzellik estetik televizyon ve sinema gibi sektörlerde çalışan Aslan’lar adınızı her yerde duyurabileceğiniz teklifler alabilirsiniz.

BAŞAK: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: İlham perilerinin sesine kulak ver.

Gökyüzü ayın ilk haftası işle ilgili finansal konularda bilmediğiniz işlerden uzak durmanız risk altına girmemeniz için uyarıyor sizleri. Yeni tanıştığınız insanların cazip fikirleri bir an için size mantıklı gelse de ilerleyen günlerde maddi manevi zorluklarla karşılaşabileceğinizi bilerek hareket edin. Sizler var olan şartları korumalı ve kendinizi yenilemek için neler yapabilirim sorusuna cevap arayarak ilham perilerinizin fısıltılarını fark ederek iş hayatınızı iyileştirmek için harekete geçmelisiniz. 5 Eylül’de Venüs Burcunuzda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar seyrine devam edecek. Güzelliklerin temsilcisi Venüs fiziksel ve ruhsal olarak arınmanızı güçlenmenizi ve kişisel bakımınıza zaman ayırıp olumlu sonuçlar almanızı sağlayacak. Bu süre içinde diyete başlayabilir estetik gibi konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca uzun zamandır aşktan umudunuzu kestiyseniz ve geçmişte güven duygunuzun sarsılmasıyla Aşk’a olan inancınız kalmadıysa hayatınıza bu dönemde girecek o özel insan bu düşüncelerinizi tamamen değiştirebilir! Evli Başaklar sizlerde eşinizden gelecek maddi manevi sürprizlere hazır olun. Bu süre içinde yeni bir ev alabilir ev eşyalarınızı yenileyebilir ev ve yuvaya ait beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 9 Eylülde 04:38’de Karşıt burcunuz Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, Ailevi konularda yaşanan gerginlikler kardeşler arasında fikir ayrılıkları yaşanabilir mümkün olduğunca sakin olun ve sevdiğiniz insanları kelimelerin esiri etmeden hareket edin. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor ve öğrenci Başakların öğrenme gücünü başarıya çevirmeleri için son derece destekleyici olacak. İş hayatınızda zam terfi ya da yeni bir pozisyon söz konusu olabilir. Cesaretli davranın kendinizi sevin ve güvenin. Bu dönemde parlak zekanızı ortaya koyun ve kalıcı işlerin baş rolünü hakkıyla verin.

TERAZİ: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Kendine dön ve hayatın akışı ile tamamlan.

Gökyüzü ay’ın ilk haftası ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Kıskançlığınız şüpheciliğiniz özel hayatınızda beklemediğiniz boyutlara ulaşabilir sizlere tavsiyem ilişkiniz konusunda başkalarının düşüncelerini doğru kabul ederek hareket etmemeniz bu ilişkiyi siz yaşıyor ve yaşatıyorsunuz bunun bilincinde olun ve birlikte olduğunuz insanı yapmadığı şeylerle suçlayarak hayatı hem kendinize hem ona zehir etmeyin. 5 Eylül’de yönetici gezegeniniz Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu dönem içinde iş hayatınızla ilgili sorunlar söz konusu olabilir işinizle ilgili hassasiyetlerin yükseldiği zamanlardasınız. Gizliliğe önem vermeli duygularınızla değil mantığınızla iş hayatınızı yönlendirmelisiniz. Mesai arkadaşlarınız kendi isteklerini uygulatabilmek için sizi öne sürebilir bu oyuna gelirseniz işinizden olabilirsiniz. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile rahatlayacaksınız. Eğitim hayatı devam eden Terazi’ler olumlu diyaloglar kurarak eğitiminizi ilgilendiren önemli destekler alabilirsiniz. Evli Terazi’ler sizlerde Dolunay enerjisi ile eşinizle iletişime önem vererek onu önemsediğinizi  hissettirecek baş başa kalacağınız ortamlar hazırlayabilir ilişkinizde ki sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor ve iş hayatınızda rahat bir nefes alarak yeni çıkış yolları bulmanıza yardımcı oluyor. Bu süre içinde ek bir iş edinebilir az maliyetle kendinize yeni gelirler elde edebileceğiniz imkanlar yaratabilirsiniz. Aklınızı hayal gücünüzle birleştirip harekete geçmelisiniz. Yine bu dönemde ilişkisi olmayan Terazi’ler iş ya da eğitim hayatınızda tanışacağınız birinden çok etkilenebilir duygularınızın karşılık bulması ile keyifli ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Bu olumlu etki 24 Eylül 06:49’da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile daha da iyi bir hal alarak kalıcı etkileri beraberinde getirecek. Sağlık sorunları olan Terazi’ler bu dönemde fiziksel rahatsızlıkları önemsemeli ve bedeninizi ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

AKREP: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Yaşadıklarının ve yaşattıklarının olgunluğunu yansıt hayata.

Gökyüzü Ay’ın ilk günlerinden itibaren olumlu etkilerle kuşatıyor sizleri. Uzun süredir biri bitmeden diğeri ile uğraşmak zorunda kaldığınız sorunlarınız teker teker çözüme kavuşmaya başlıyor ve sizlerde kendinize olan güven ve saygınızı yeniden kazanıyor hayat yolunuzun kumandanlığına güçlü bir geçiş yapıyorsunuz. 5 Eylül’de Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs’ün yansıması sosyal çevrenizle daha iyi ilişkiler kurmanıza yeni insanlar yeni arkadaşlar edinmenize yardımcı olacak. Kendinize daha fazla zaman ayırabilecek isteyip uygulayamadığınız aktivitelerinizi gerçekleştirme şansını elde edeceksiniz. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi beraberliği olmayan ve ilişkisi sürüncemede devam eden Akreplerin hayatına netlik kazandıracak ve doğru yerde doğru insanla karşılaşmanın getireceği güzellikleri sunacak. Aşk ve iş hayatınızda beklentilerinizin üzerinde olumlu olaylar söz konusu olacaktır. Sizler yeter ki geçmişten gelen ayak bağı olan kişi ve olaylara karşı kararlı bir tavır sergileyerek mutluluğunuzu kimsenin bozmasına izin vermeyin. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor. Bu enerjiyi doğru kullanabilirseniz kendi işinizi kurabilir var olan işinizi geliştirebilir karlı ortaklıklar iş birlikleri yapabilirsiniz. Yatırım planları yapmalı güvendiğiniz insanların fikir ve önerilerini alarak hareket etmelisiniz. 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile sağlığınız hassasiyet kazanabilir belli aralıklarla rahatsızlık duyduğunuz bir konu tekrar edebilir bu durumla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde göreceğiniz tedavi olumlu sonuçlar vereceği için panik yapmanızı gerektiren bir durum yoktur özenli olup sağlığınızı önemsediğiniz sürece. Ay’ın son günlerinde arkadaşlarınızın finansal talepleri söz konusu olabilir sizlere tavsiyem HAYIR demeyi bilmeli hatır gönül uğruna neye mal olacağını bilmediğiniz harcamalara yönelmemelisiniz.

YAY: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Düşünmeden konuşma ve kalbine yönel.

Gökyüzü ayın ilk 10 günü iş eğitim ve yakın ilişkilerinizde doğru ve samimi davranışlarınızın sonucunda yakalayacağınız başarıyı müjdeliyor sizlere.  5 Eylül’de Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam ederken sizlerin yaşamına farklı bir boyut kazandıracak. Yaptığınız işte tanınırlığınızı arttırırken maddi olarak ta güçlenmenizi sağlayacak. Eğer iş değişikliği ya da farklı bir sektöre yönelmeyi düşünüyorsanız bu süre içinde ilk adımı atmalısınız. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile uzun zamandır elden çıkarmak için çabaladığınız bir mülk iyi bir fiyata alıcı bulabilir oradan aldığınız parayla daha iyi bir yatırım gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz. Bu olumlu etki aşk hayatınıza da yansıyacak. Son derece tutkulu duygulu anlayıp anlaşılacağınız bir beraberliğe adım atabilir beraberliğinizi kısa süre içinde resmiyete dökme kararı da alabilirsiniz. 14 Eylülde Marsın burcunuza geçiş yapıyor olması ve  26 Ekime kadar seyrine devam etmesi. Sizleri her zamankinden çok daha fazla enerjik k cesaretli ve girişimci davranmaya yöneltecek. Bu süre içinde sportif aktivitelere yönelebilir fazla kilolarınızdan kurtulabilir ilgi duyduğunuz bir hobinize zaman ayırabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Yaylar sizlerde ilişkinizde ki sorunları büyük bir cesaretle dile getirerek tek taraflı fedakarlıkların yorgunluğunu artık kaldıramayacağınızı belirten cümlelerinizle ilişkiyi sonlandırarak yola tek başına devam etme kararı alabilirsiniz. 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile arkadaşlarınızla bir araya gelebilir özlem giderirken iş birlikleri fikir birlikleri yaparak ortak kazançlar elde edebileceğiniz girişimler yaparak başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

OĞLAK: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Sakin ve dengeli davran.

Gökyüzü Ay’ın ilk günlerinden itibaren kendinizi yüksek bir temponun içinde bulacağınıza işaret etmekte. Bedensel ve zihinsel olarak yorulacaksınız ama karşılığını da fazlası ile alacaksınız. 5 Eylül’de Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Eğitim hayatınızda şanslı bir süreç ayrıntılara verdiğiniz önem çalışma disiplininiz dikkatleri üzerinizde toplamanızı sağlayacak ve pek çok kişinin desteğini alacaksınız. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile akrabalarınız ve kendi yakınlarınızla sorunlar yaşayabilir maddi anlamda sizden beklenenlerin yükselmesi yapamayacağınız şeylerin ısrarla istenmesine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sizlere tavsiyem her ne olursa olsun sakin kalmanız olayları öfke ile değil akıl çerçevesinde değerlendirerek kızgınlığın sağlıklı düşünmenizin önüne geçmesine izin vermeden hareket edin. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor ve sizleri karşılaşabileceğiniz entrikalara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor. Özellikle  işlerinizi mutluluğunuzu bozmak yükselen enerjinizi örselemek isteyen geçmişte hayatınızda öyle ya da böyle yer almış kişilerin oyunları gün yüzüne çıkabilir. Kararlı olmalı ve başarınızı mutluluğunuzu bozmak isteyen insanlara iyi bir ders vermelisiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken bir diğer konuda yaşadıklarınız karşısında psikolojik dengenizin bozulmaması olmalı. Bunun önüne geçmek için sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmeli zihninizi bunaltan enerjileri sevginin gücü ile alt etmelisiniz. 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile rahatlayacaksınız. Özellikle iş hayatınızda finansal konularda şanslı bir evredesiniz. Bu süre içinde ev otomobil yada gayrimenkul alışı söz konusu olabilir. Eş ve eşin çevresinden gelecek şanslar da iş hayatınızda yeni teklif ve oluşumları da beraberinde getirebilir. Yurt dışı eğitimi ya da işinizle ilgili bağlantılarınız varsa Yeni ay enerjisi ile bu konulara yönelebilir fikirlerinizin kabul görmesi ile kariyer hayatınızın önemli bir döngüsünün içinden başarıya imza atarak çıkabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlak’lar sizlerde Ayın son günlerinde arkadaşlarınız aracılığı ile duygusal bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Evli Oğlak’lar sizlerde romantizm ve paylaşımın yüksek olduğu bir sürecin içerisindesiniz.

KOVA: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Şükret ve Aşkı davet et.

Gökyüzü yüzleşmeler bitiş ve başlangıçlarla dolu bir sürecin içinde olacağınıza işaret etmekte. Yakın çevrenizde fark edemediğiniz pek çok olay gün yüzüne çıkabilir ve bitmez dediğiniz ilişkilerinizi arkadaşlıklarınızı bitirebilir yakınlarınızda aralarında bulunduğu bu kişilerin yaptıklarını anlamakta uzun süre zorlanabilirsiniz. 5 Eylül’de Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek olması ile yaşadığınız her şey bir film şeridi gibi zihninizden akıp gider ve yükselen farkındalığınız sayesinde eksik kalan parçaları tamamlayarak her şeyin iç yüzünü kavrayabilirsiniz. Böylelikle yaşadığınız olayın üzücü etkisinden sıyrılarak yeni başlangıçlar yeni arkadaşlıklar yeni fikirleri hayata yansıtmanız için yapacaklarınızı belirleyebilirsiniz. 9 Eylülde 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda olumlu etkileri beraberinde getirecek sizlere. Alacaklarınızı tahsil edebilir yeni bir iş teklifi alarak geçiş yapabilir kendi işinizin sahibiyseniz alanınızda bilinilirliğinizi arttırarak kazancınızı yükseltebilirsiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu ticari olarak risk gerektiren işlerden uzak durmalı kendinizi ispatlamak arzusu ile yapabileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız. Dolunay enerjisi evli ve ilişkisi devam eden Kovaların 3ncü şahıslardan kaynaklanacak sorunlarla karşılaşabileceği yönünde de uyarıcı. Eş yada sevgilinizin arkadaşları ile küçük bir meseleden tartışabilir bunun gerginliği ile ilişkinizde kıran ve kırılan bir kalbin vicdan azabının ağırlığını taşıyabilirsiniz. Söylenenleri iyi anladığınızdan emin olmadan tepki vermemelisiniz. Hukuk ve resmi dairelerde işleri olan Kova’lar bu dönem içinde beklenmedik hamlelerle karşılaşabilir yenilginin hırsıyla  hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Sizlere tavsiyem daha fazla zarar görmemek adına uzlaşmacı olmalı ve çözüm odaklı hareket ederek zararın büyümesini engellemelisiniz. 14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor yolculuklarda iptaller aksamalar söz konusu olabilir. Aile hayatınızda büyüklerle ilgili sorunlarla uğraşabilirsiniz. 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bekar Kova’lar geçmişte yaşanan bir aşk hikayesinin kahramanı ile tekrar karşılaşabilir yaşanan ve yaşatılan olumsuzlukları aşkın gücü ile silerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

BALIK: Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Gerçekçi ol ve aklınla ilerle.

Gökyüzü ay boyunca finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. İş hayatınızda yatırımlar söz konusu ise Ay’ın ilk 10 günü araştırarak ayrıntılara önem vererek hareket etmeli kazanma duygunuzun bencilliğe dönüşüp acele kararlar verme eğiliminin gerçekleri görmenize engel olmasına izin vermemelisiniz. 5 Eylül’de Venüs karşıt burcunuz Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu enerjiyi doğru yönlendirebilirseniz kendi içinizde ki duygusal geçişleri kontrol edebilir iş eğitim ve özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde hemen her şeyi kendi yönünüzden değerlendirme arzunuz kişisel çıkarlarınızı ön planda tutmanıza kısa bir süre için çevrenizde bulunan insanların üzerinde olumlu izlenimler bırakarak isteklerinize ulaşıp gerçekleri fark etmeleri ile birlikte kayıplar yaşamanıza neden olabilir! 9 Eylülde 04:38’de Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, Enerjiniz düşebilir genel bir isteksizlik hali ile her şeyden uzaklaşmak isteyebilir iç dünyanızda yaşadığınız duygusal patlamalar sonucu sizi gerçekten seven ve yanınızda olan insanlara kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem Dolunay ve takip eden bir kaç gün boyunca kendinize zaman ayırın  şikayetçi olduğunuz konu ve kişilere karşı neler yapabilirim sorusunun cevabını arayın. Bunun için güçlü sezgileriniz size rehberlik edecektir.

14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor ve sizleri maddi manevi güçlü kılıyor. Yapabileceklerinizin idrakine varmış olmanız iç dünyanıza yönelerek içinizde ki sizi en yalın halinizle ortaya koyarak başarılı olmanızı sağlayacak bir enerji ile karşı karşıyasınız. Şimdi sahne sizin yöneticiliğinizi sezgilerinizi aklınızı ortaya koyun ve kazanın. İş hayatınızda söz sahibi olabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmek için elinizden geleni yapın. Eğitim hayatı devam eden Balık’lar ilk etapta adaptasyon zorluğu çekseniz de başaracağım ilkesi ile hareket ederseniz ilerleyen zaman içinde ne kadar doğru bir karar verdiğinizin farkına varacaksınız. 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bekar Balık’lar katılacağınız bir organizasyon ya da toplantıda kalbinizin sahibi olacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Yeni ay enerjisi evli Balıkları eşten kaynaklanan finansal zorluklar ödemeler hukuksal sorunlarla karşılaştırabilir. Sizlere tavsiyem ay boyunca eşinizle iletişime önem verin ve hayatın olumlu olumsuz her şeyini sizinle paylaşabileceğinin güvenini ona verin. Böylelikle olası pek çok zorluğu en aza indirgeyebilir hem fikir olmanın çözümleri ile maddi manevi rahatlayabilirsiniz. Ay’ın son günlerinde dikkat gerektiren hemen her konuda hassas olmalı dalgınlık ve dikkatsizlik sonucu olası kazaların olabileceğini düşünerek hareket etmelisiniz.

 

Astrolog Şenay YANGEL


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  astrolog