UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YASEMİN ALLEN, BİR DERGİYE CESUR AÇIKLAMALARDA BULUNDU! GÜZEL OYUNCU VERDİĞİ POZLARLA DA DİKKAT ÇEKTİ!

YASEMİN ALLEN, BİR DERGİYE CESUR AÇIKLAMALARDA BULUNDU! GÜZEL OYUNCU VERDİĞİ POZLARLA DA DİKKAT ÇEKTİ!

YASEMİN ALLEN, BİR DERGİYE CESUR AÇIKLAMALARDA BULUNDU! GÜZEL OYUNCU VERDİĞİ POZLARLA DA DİKKAT ÇEKTİ!

Yakında yeni dizisi “Şeref Meselesi” ile Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Yasemin Allen, öncesinde Marie Claire ile buluştu, hayatının ve karakterinin bilinmeyenlerini anlattı.

Yasemin Allen: Sevgilim var ama...

“Hayatımda biri var. Ancak daha önceki ilişkimi çok açık yaşadım. Bunun bizim de üzerimizde bir baskısı oldu, o yüzden çok konuşmak istemiyorum. Aşk hissinden yoksun bir insan değilim ama şu anki ilişkimle alakalı büyük cümleler de sarf etmek istemiyorum. Ben aşkı tutkulu, dolu dolu yaşarım. “Sevdim mi tam severim” gibi bir durum var (gülüyor). Sevgimi fiziksel olarak da çok belli eden bir kadınım.

Sarılmayı, öpmeyi severim. İngilizce, Türkçe karışımı cümlelerimden ötürü Türk biriyle ilişki yaşıyorsam tam anlamını bulamıyor söylediklerim. Ben de jestlerimle kendimi anlatıyorum. Hayatımdaki kişi için hediyeler alır, çizimler yapar, güzellikler yaratırım. Konuşmak, “seni seviyorum” demek kolay. Esas olan o sevgiyi hissettirmek.Aşka inancımı kaybettiğim bir zaman oldu. Gerçek aşkı öğrenmeden önceymiş ama, onu sonradan anladım. “Aşk sadece beynimizdeki kimyasal bir tepki, tutku ise zaten geçiyor” gibi düşündüğüm bir dönemdi.

Aşkın geçiciliğinin beni rahatsız etmeye başladığı, aşkın gerçekliğini sorguladığım zamanlardı. Ama bugün, aşkın sonsuza dek süreceğine inanmak istiyorum. Şu da bir gerçek; ilişkiler eskisi kadar romantik değil. Artık kimse birbirine “Sonsuza dek seni seveceğim” gibi sözler sarf etmiyor. Etmesinler de zaten, öyle bir söz vermenin anlamı yok. Sevebildiğin kadar seveceksin.


YASEMİN ALLEN'İN CESUR POZLARI İÇİN TIKLAYIN!


GEÇMİŞTE HIRSLA ELDE ETMEK İSTEDİĞİM İNSANLAR OLMUŞTU

Daha doğru düşünen bir insanım artık. Ergenlik, genç kızlık bitti. Geçmişte hırsla ve elde etme isteğiyle arzuladığım insanlar olmuştu. O yıllarda kendinde görmek istediğin bir özelliği karşındakinde bulduğunda, ona aşık olduğunu zannediyorsun.

MARİE CLAİRE

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyasemin allen  dergi  özel pozlar