UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AÇIKHAVA'DA KONSER VEREN FUNDA ARAR, HEM YENİ İMAJI HEM DE PERFORMANSI İLE İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ!

AÇIKHAVA'DA KONSER VEREN FUNDA ARAR, HEM YENİ İMAJI HEM DE PERFORMANSI İLE İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ!

AÇIKHAVA'DA KONSER VEREN FUNDA ARAR, HEM YENİ İMAJI HEM DE PERFORMANSI İLE İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ!

Pop Müziğin güçlü seslerinden  Funda Arar, çocuğunun doğumundan sonra ilk kez Açıkhava’da  konser verdi. Muhteşem performansı, düzgün fiziği ve yeni imajıyla herkesin beğenisini  toplayan sanatçı sesiyle tüm izleyicileri büyüledi.

Biletler tükendi

Biletleri günler öncesinden tükenen Konserde seyircilerin Funda Arar'ı sanatçının da seyirciyi özlediği gözlendi. Konsere aylarca liste başı olan son single çalışması ‘Hafıza’ ile başlayan Funda Arar, müzik kariyerindeki unutulmayan şarkılarını konseri izlemeye gelen binlerce hayranı ile hep birlikte söyledi.

Kayahan ve Müslüm Gürses’ten de iki seçme şarkı okuyan sanatçı, ‘Melankoli’ ve ‘Adını Sen Koy’ parçalarını okurken her iki sanatçıyı anmayıda ihmal etmedi. Funda Arar yakında çıkacak olan Kayahan'ın albümünde seslendirdiği ‘Melankoli’ şarkısını ilk kez Açıkhava’da okudu.

Konserinin bir bölümünde elbisesi ayakkabısına takılan sanatçının yardımına Nihat Odabaşı koştu. Sahneye çıkarak Funda Arar'ın ayakkabısına takılan elbisesini düzelten ünlü fotoğraf sanatçısı yönetmen  Nihat Odabaşı, seyirciden büyük bir alkış  aldı. Bir süre sonra  çıplak  ayakla şarkılarını seslendiren sanatçı muhteşem bir performans sergiledi.

Arabesk okudu

Gecenin sonunda konseri biten sanatçı yoğun istek ve alkışlar üzerine   sahneye  geri döndü.  Üç şarkı  daha okuyan sanatçı Orhan Gencebay'dan "Bir teselli ver"  Ferdi Tayfur'dan da "Bende özledim şarkılarını seslendirirken seyircilerde  ayakta büyük bir coşkuyla  şarkıya eşlik ettiler.


KONSERDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfunda arar  açık hava