UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! MSG’DEN SOMA’YA ANLAMLI BAĞIŞ!..

FLAŞ! MSG’DEN SOMA’YA ANLAMLI BAĞIŞ!..

FLAŞ! MSG’DEN SOMA’YA ANLAMLI BAĞIŞ!..

MSG'DEN SOMA'YA ANLAMLI BAĞIŞ!

 

Tarkan, Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Yalın, Göksel gibi binlerce ünlü sanatçının bağlı olduğu MSG (Musiki Eserleri Sahipleri Meslek Birliği), Soma'da ki kimsesiz çocuklara anlamlı bir bağış yaptı.

 

İLK 'EV' MSG'DEN!

 

Harbiye Açık Hava Tiyatrosunda konser veren MSG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Göçer, önceki akşam anlamlı bir bağışa ev sahipliği yaptı. Türkiye'de çok yönlü yardım faaliyetleri ile bilinen  Minik Kalpler Derneği'nin (MİKADER) Soma'da kimsesiz çocuklar için yapmayı planladığı Rehabilitasyon Evleri projesi kapsamında, bir ev için yaklasik 50.000 TL gerekiyor. Bu projeye MSG öncü oldu ve lk ev için 50.000 TL' lik bağış yaptı. Ayni zamanda MSG Başkan Yardımcısı olan Ferhat Göçer konseri sırasında MSG Başkanı Garo Mafyan'ı ve dernek başkanı Arzu Sabancı'yı sahneye davet etti.

 

MSG Başkanı Garo Mafyan bağış çekini teslim ederken şunları söyledi;

"7 coğrafi bölge, 7 şehir 7 okul, 7 müzik sınıfı projemiz, engelli insanlarımıza tekerlekli sandalye teminimiz gibi MSG her sosyal sorumluluk projesinde alması gereken her görevi almışve daima içinde olmuştur.

Soma da ki acıyı unutmak mümkün değildi ve Soma'ya ilk günden itibaren müzisyen ve eser sahibi üyelerimiz daima manevi destekte bulundular. Şimdi yaraları sarma zamanı böylesi bir sosyal sorumluluk projesine destekte bulunmaktan tüm üyelerimiz adına gururluyuz. Soma'da rehabilitasyona ihtiyacı olan çocuklarımıza bir rehabilite evi hediye etmekten mutluluk duyuyoruz. Ve herkesi bu desteğe davet ediyoruz." dedi.

 

MİKADER Başkanı Arzu Sabancı ise;

 

"Bu yardım ve müzik dünyasından gelen bu destek bizlerin ve derneğimizin katkılarıyla çok daha büyüyecek ve bu projeler mutlaka gerçekleştirilecektir. Destek veren MSG ve üyelerine çok teşekkür ederiz.

 

HARBİYE'DE BÜYÜK DÜET!

Konseri izleyen binlerce seyircinin ve Ferhat Göçer'in ricasını kıramayan MSG Başkanı Garo Mafyan bu kez müzisyen kimliği ile piyanonun başına geçti. Ardından sahnede 'Caruso' şarkısıyla Ferhat Göçer'e eşlik etti. MSG Başkanı Garo Mafyan ve MSG Başkan Yardımcısı Ferhat Göçer'in sahnede ki bu muhtesem düeti Harbiye'de büyük bir keyifle izlendi. Garo Mafyan'ın bu şarkıdaki solo performansı seyirciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmsg  soma