UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL, “ZUBEN ELGENUBİ”NİN BURÇLARA OLAN ETKİSİNİ ANALİZ ETTİ! İŞTE OLAY YARATAN O YORUMLAR!..

FLAŞ! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL, “ZUBEN ELGENUBİ”NİN BURÇLARA OLAN ETKİSİNİ ANALİZ ETTİ! İŞTE OLAY YARATAN O YORUMLAR!..

      FLAŞ! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL, “ZUBEN ELGENUBİ”NİN BURÇLARA OLAN ETKİSİNİ ANALİZ ETTİ! İŞTE OLAY YARATAN O YORUMLAR!..

Ünlü Astrolog Şenay Yangel, burç yorumlarıyla yine sizi şoke edecek. “Zuben Elgenubi”nin burçlara etkisini analiz eden Yangel’in yorumları yine şaşırttı.

 24 Ağustos 2014 günü, yıldızların öğretmeni Satürn ve savaşın, cesaretin temsilcisi Mars, Zodyak’ın en gizemli burcu Akrep'in tam ortasında birleşecekler. Gezegenler 17 derece Akrep burcunda ve 18 ve 15 derece Güney deklinasyonda alacaklardır. Bunun anlamı Ekliptik üzerinde ve gök ekvatorunun güneyinde yerleşmeleridir. Aynı zamanda sabit yıldız "ZUBEN ELGENUBİ" 16 derece güney deklinasyonda ve 15 derece Akrep burcundadır. Astronomik olarak Satürn ve Mars Sabit Yıldız Zuben Elgenubi ile kavuşumdadır ve bu durum çok ender olacak bir gökyüzü işaretidir!

 

Kuzey pençesi

 

Zuben Elgenubi, aslında Akrep burcunda yerleşen çift yıldızdan oluşan bir takımdır ve Güneş'ten daha parlaktır. Terazi burcunun en parlak alfa yıldızının adını Araplar koymuştur. Anlamı "Kuzey Pençesi" demektir. Eski Babil'de astrologlar tarafından Horary yorumlarında kullanılmıştır. Ptolemy'e göre yıldızın karakteri Mars ve Satürn özellikleri taşır. Robson’un yorumlarına göre yıldızın etkileri kötü niyet, tıkanıklık, affedilmezlik, şiddet, hastalık, yalan, suç, utanç, zehir ve tehlikelere neden olur. Mars ile kavuşumu acı veren olaylar, kan ve ölüm demektir. Satürn ile kavuşumu onursuzluk, kişisel huzursuzluk, adaletten kaçmak ve zarar görmek, kıskançlık ve asabi ruhluluk anlamına gelir.

Şimdi gelelim bu ender gökyüzü oluşumunun Burçlara yansımalarına...

KOÇ: Gökyüzü bu sert etkileşimin enerjisi ile finansal konularda beklentilerinizde gecikmelere ve sorunlara sebep olabilir. Israrlarınız yanlış anlaşılmaları ve tartışmaları tetikleyebilir. İçinizde kontrol etmekte zorlanacağınız öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Sizlere tavsiyem anlık kararları öfke ile almamanız yönünde. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizle uzlaşmacı olmalı küçük sebepleri büyük meseleler haline getirmemelisiniz.

BOĞA: Zuben Elgenubi nin Satürn ve Mars’la etkileşimi özel yaşamınızda eş yada sevgilinizin tavır ve davranışları yüzünden zorluklar yaşamanıza ve gizli düşmanlıkların hedefi olmanıza sebep olabilir. Eş ya da sevgilinizin baskıcı tutumları karşısında sabırlı olmalı fakat karşı karşıya kaldığınız düşmanlıklara karşı sizin yanınızda olması gerektiği vurgusunu açıkça belirtmelisiniz. Aksi halde yaşanan gerginlik sağlık problemleri ile karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Hiç bir durum sağlığınızdan daha önemli değildir. İKİZLER: Zuben Elgenubi nin Satürn ve Mars’la etkileşimi iş hayatınızda otorite konumunda ki kişilerle problemlere sebep olabilir. Bu sert etki agresif ve tahammülsüz davranışlar içinde olmanıza sebep olabileceğinden sakin olmayı başarmalısınız. Aksi halde finansal önemi olan işlerinizde bitişler yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise pire için yorgan yakarsanız üzülen siz olursunuz.

YENGEÇ: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi ile ruhsal anlamda çok gergin alıngan kaygılı bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu haliniz eş ve çocuklarınızla problemlere tartışmalara neden olabilir. Kaybetme korkunuz ve endişeleriniz olumsuz olayları kendinize ve sevdiklerinize çekmenize sebep olsun istemiyorsanız kendinizi rahatlatacak aktivitelere yönelmelisiniz. Yine bu dönemde beklenmedik harcamalar finansal zorluklara neden olabilir.

ASLAN: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi ile kişisel konularda sorumluluklarınız artabilir aile ilişkilerinizde ortak kararlar almak oldukça zordur. Aile büyüklerinin sağlık problemleri ve bunun yarattığı baskılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İş hayatınızda gizliliğe önem vermeli geçmişte size zorluk yaşatan insanların tekrar yaşamınızda yer alma eğilimlerini olumlu karşılamamalısınız. Duygusal davranırsanız maddi manevi kayıplar söz konusu olabilir.

BAŞAK: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi ile iş hayatınızda akılcı davranışlar içinde olur karamsarlığınızı arkanızda bırakıp yenilikçi ve yapıcı düşüncelerle hareket ederseniz statünüzü farklılaştırıp kariyer hayatınızda yeni ve güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu süre içinde akrabalarla ilgili konularda gerginlikler onların hayatlarında yaşadıkları zorluklar istemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Yapıcı bir tutum içinde yer almalı fevri davranışlardan uzak durmalısınız.

TERAZİ: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi ile sahip olduğunuz tüm değerlere sahip çıkmalı uçuk hayallerin ve projelerin peşinden gitmeden ayaklarınızı yere sağlam basarak hareket etmelisiniz. Maddi manevi uçlarda olduğunuz takdirde uzun süre düzeltmekte zorlanacağınız sorunların merkezinde kalabilirsiniz. Her söylediğinizi her adımınızı mantıklı ve akılcı tavırlar çerçevesinde yapmanız gereken bir dönemdesiniz.

AKREP: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi en çok sizleri etkileyecek. Yaşadığınız zorluklara yenilerinin eklenmemesi için sağ duyu ile hareket etmeli ağırlıklarınızdan kurtulmak için cesur ve kararlı adımlar atabileceğiniz planlar belirleyerek uygulamaya geçmelisiniz. 24 30 Ağustos tarihleri arasında araç kullanırken dikkatli olmanızda da fayda var. İlişkilerinizi ve iş hayatınızı yeniden yapılandırma gücünü kendinizde bulmuşken ertelemeden planlarınızı uygulamaya başlamalısınız.

YAY: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi ile gizli düşmanlıklarla yüzleşebilirsiniz. Yakın çevrenizde anlık duygularla belli bir amacı olmayan sözlerinizin bu kişiler tarafından sizi gerçekten seven dostlarınıza yalan yanlış anlatımları dostluklarınızı zedeleyebilir ve kendinizi ifade etmekte güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Sizlere tavsiyem son derece sakin olmalı ve sırlarınızın ortaya dökülmemesi için özel yaşamınızda her zamankinden daha hassas yaklaşımlar içinde olmalısınız. Sağlığınızın da hassasiyet kazandığı günlerdesiniz.

OĞLAK: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi ile, İş hayatınızda köklü değişimlerle karşılaşabilir belli alışkanlıklarınızı değiştirmek mecburiyetinde kalabilirsiniz. Sert tutumlar dik başlı davranışlar bu süre içinde sadece kaybetmenize ve zarara uğramanıza neden olacaktır. Eski eş ya da sevgiliniz yüzünden maddi ve hukuksal konularda zorluklar gün yüzüne çıkabilir. Çocuk sahibi Oğlak’lar sizlerde onlardan gelecek maddi çıkar üzerine kurulu türlü oyunlarla karşılaşabilirsiniz. Karamsarlığa kapılmadan gerçekçi olmalı hayat düzeninizi bozmalarına izin vermemelisiniz.

KOVA: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi ile, İş ve özel yaşamınızda sabrınızı sınayacak bir çok olayla karşılaşabilirsiniz. Bu durum kendinizi çaresiz hissetmenize sebebiyet verecek olsa da zoru başarabilecek güçte olduğunuzun bilinci ile hareket etmek için çaba göstermelisiniz. Ailevi konularda yaşanan gerginlikler çocuklarınızla ilgili konularda duygusal davranışlardan uzak akılcı yaklaşımlarda bulunursanız sorunları aşabilirsiniz.

BALIK: Zuben Elgenubi’ nin Satürn ve Mars’la etkileşimi ile, Kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat etmeli aklınıza geleni ifade etmekten uzak durmalısınız. Söyledikleriniz iş ve özel yaşamınızda bağlayıcı olabilir haklı olduğunuz yerde haksız duruma düşebilirsiniz. İş hayatınızda maddi olanaklarınızı genişletecek imkanlar söz konusu olabilir dikkatli olup duygu ve düşüncelerinizi umarsızca ifade etmediğiniz takdirde! Aksi halde bir tutum maddi ve hukuksal konularda hiç tahmin etmediğiniz zorluklarla karşılaşmanıza neden olabilir.

 

Astrolog Şenay YANGEL

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel