UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ UZMANI ADEM SANCAROĞLU, SİBEL CAN, BÜLENT ERSOY, İBRAHİM TATLISES VE EBRU GÜNDEŞ GİBİ ÜNLÜ İSİMLER HAKKINDA TAHMİNDE BULUNDU!..

ASTROLOJİ UZMANI ADEM SANCAROĞLU, SİBEL CAN, BÜLENT ERSOY, İBRAHİM TATLISES VE EBRU GÜNDEŞ GİBİ ÜNLÜ İSİMLER HAKKINDA TAHMİNDE BULUNDU!..

  ASTROLOJİ UZMANI ADEM SANCAROĞLU, SİBEL CAN, BÜLENT ERSOY, İBRAHİM TATLISES VE EBRU GÜNDEŞ GİBİ ÜNLÜ İSİMLER HAKKINDA TAHMİNDE BULUNDU!..

Daha önce yaptığı tahminlerdeki başarısıyla dikkat çeken Astroloji uzmanı Adem Sancaroğlu, bu kez Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Ebru Gündeş gibi ünlü isimler hakkında tahminlerde bulundu. İşte ilgi çeken o yorumlar.

 Recep Tayyip Erdoğan :

Sayın cumhurbaşkanı’mız 2015 ve 2018 yılları arasında bir çok dünya ülkesinin birleşiminden meydana gelecek topluluğun Lideri konumunu alacaktır.

  Herkes şunu çok iyi bilsinki Sayın Cumhurbaşkanımız artık Türkiye’de değil dünyada büyük bir lider olacak. Cumhurbaşkanlığı döneminde de yoruldum dinleniyorum demek yerine 13 yıllık yapmış olduğu icraatlarının daha fazlasını gösterip Turkiye’yi dünyada sözü dinlenen siyasi ve ekonomik alanlarda gelişmiş bır dev  haline getirecek . Önümüzdeki aylarda Cumhurbaşkanımızın araya girmesiyle dünyada halen devam eden 2 savaş son bulacak . Sağlığı ile alakalı hiçbir problem yaşamayacak ve ailesine yeni bir can daha katılacak torunu olacak .

 İbrahim Tatlıses :

2015 yılına kadar 9 aylık bir  tedavi süreci sonunda kendi sanat yaşamının özeti niteliğinde yanı bütün hit olmuş şarkılarını ıceren bır albüm yaparak dunyanın bir cok ulkesınde ınanılmaz ilgi ve beğeni  görecek. 4 ay gibi kısa bir süre  yurt dışında yaşayacak ve bundan sonra Türkiye’ye daha dinç ve sağlıklı bir şekilde dönecek.

 Sibel Can :

Aslan burcu kadını olduğu için her zaman gözde olmayı , ilgi ve alakayı üzerine çekmeyi başarabilen bir yapıya ve karektere sahip . Herkesi şaşırtmaya devam edecek ve inanılmaz büyük bır değişimle 2015 döneminde sevenlerinin ve hayranlarının önüne çıkacak . Ayrıca sürpriz bir aşklada gündeme bomba gibi düşecek . Bir reklam filmi veya sinema filmi ilede ekranlara dönüş yapacak.

 Ebru Gündeş :

Tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran imparatoriçe yaşadığı tüm acıları geride bırakarak muhteşem bir yıl geçirecek ve  mutluluk , saglık , para onu gölgesi gibi takip edecek . Bu bir yıllık süreç  içerisinde de yeni bir cocuk görünüyor. Eşi Rezza bey ile birlikte Türkiyede zincirleri olacak bır aile şirketi kuracaklar. Güzeller güzeli prenses kızının burcu su ile bağlantılı olduğu için spora ve spor dallarından yüzmeye ilgi duyup ılerıde bu alanlarda başarılı bir isim olacak .

  Bülent Ersoy :

Çok büyük reyting toplayacağı mükemmel bir programla ekranlara dönecek  . Özel yaşamında da tam bir mutluluk yakalayacak. Kısacası özel hayatında ve işinde dolu dizgin mutluluğu yakalayan diva, o muhteşem performansıyla tüm sevenlerini kendine dahada hayran bırakacak. 2015 yılının ortalarına doğru müthiş başarı yakalayacağı bir albüm yapacak.


  Ve  ayrıca Adem Sancaroğlu Facebook  sayfasında , tüm dünyadan herkesin burç ve rüya yorumlarını , isim ve ses analizlerini , astrolojik seanslarını ve manevi yaşama dair tüm soru ve sorunlarını bizzat kendisi yanıtlıyor.

 ADEM SANCAROĞLU'NUN FACEBOOK HESABI İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13