UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! İSTANBUL VALİSİ HÜSEYİN AVNİ MUTLU, CANLI YAYINDA TULUMBA TATLISI YAPTI!

FLAŞ! İSTANBUL VALİSİ HÜSEYİN AVNİ MUTLU, CANLI YAYINDA TULUMBA TATLISI YAPTI!

FLAŞ! İSTANBUL VALİSİ HÜSEYİN AVNİ MUTLU, CANLI YAYINDA TULUMBA TATLISI YAPTI!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu TRT Okul kanalında her cumartesi akşamı 22.20’de yayınlanan Ömer Ekinci’nin sunduğu “Gençler Uçuyor” isimli talk show programına konuk oldu. Vali Mutlu yayında önlük giyip lokma döktükten sonra sunucu koltuğuna da oturup moderatörlük yapıp 40 dakika boyunca yayını sundu.

TRT Okul kanalında gençleri bilgilendirmek ve eğitmek için hazırlanan talk show programı her geçen hafta ilginç konu ve konuklarıyla gündem yaratmaya devam ediyor. Programa en son konuğu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu konuk oldu. Yaklaşık 1.5 saat süren program Vali Hüseyin Avni Mutlu, canlı yayında lokma dökerek mutfak işlerinde ne kadar başarılı olduğunu da gösterdi.

Programın sunucusu Ömer Ekinci’nin teklifi üzerine moderatörlük koltuğuna da oturan Mutlu 40 dakika programı canlı olarak sundu. Mutlu, “Bu bir eğitim programı en büyük zenginliğimiz gençler. Onları nasıl en iyi yetiştirebiliriz bunlara bakmamız lazım. En başta eğitimle bunu başarabiliriz” dedi.

Tulumba Tatlısı yapıp satarak staj yaptım

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu öğrencilik yıllarında avukatlık stajı yaparken evde tulumba tatlısı yapıp lokantalara satarak geçimini sağladığını belirtti. Mutlu,  “1 hafta hamuru döktüm sonunda en iyi tulumba tatlısını imal ettim. Geceleri lokantalar kapanmadan önce servis yaptığım staj dönemimi bilirim. Tulumba tatlısını naylon poşete koyup satan ilk kişi benim.” dedi. Mutlu yayın sırasında da tulumba tatlısı yaparak gençlere ikram etti.

Mutlu eğitici bir program yaptığı için programın sunucusu Ömer Ekinci’yi tebrik etti.

Gençlerin eğlenerek izlediği ve keyif aldığı program her cumartesi akşamı 22.20’de TRT Okul kanalında ekrana geliyor.

VALİ MUTLU, CANLI YAYINDA TATLI YAPTI! 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvali mutlu