UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BEŞİKTAŞ’IN EFSANE BAŞKANI SÜLEYMAN SEBA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR!

FLAŞ! BEŞİKTAŞ’IN EFSANE BAŞKANI SÜLEYMAN SEBA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR!

  FLAŞ! BEŞİKTAŞ’IN EFSANE BAŞKANI SÜLEYMAN SEBA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR!

İnönü Stadı'nda ilk golü atarak tarihe geçen Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, bu kez gol attığı o sahadan uğurlanarak tarihe geçecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere camianın ileri gelenleri ve Seba ailesinin isteğiyle Vodafone Arena'da saat 12.00'de yapılacak törenle yolcu edilecek olan Seba için, Arena'da işçiler adeta arı gibi çalıştı.

2500 kişi gelecekmiş gibi sahanın bir bölümünü demirlerden temizleyerek boşluklara platformlar koydurtan Beşiktaş İnşaat Genel Müdürü İhsan Coşkun, inşaat alanını törene hazır hale getirtti. Vodafone Arena'da yapılan tören alanı düzenlemesine göre protokol, kapalı tribüne yerleştirilen prefabrik basamaklarda oturacak.

Basın ve canlı yayınlar için özel bir bölüm de ayarlayan İhsan Coşkun konuyla ilgili olarak "Çok şükür yetiştirdik. Onursal Başkanımız Süleyman Seba için yapmayacaktık da kimin için yapacaktık. Gerekirse çalışmalara bir gün ara bile verecektik" ifadelerini kullandı.

Efsane başkanın naaşı, Dolmabahçe'deki Bezmialem Valide Sultan Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek. Öte yandan, Beşiktaş Kulübü'nün Akaretler'deki binasının girişine Seba'nın fotoğrafının bulunduğu dev bir poster asıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsüleyman seba