UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! POLİSTEN ROBIN WILLIAMS'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

FLAŞ! POLİSTEN ROBIN WILLIAMS'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

      FLAŞ! POLİSTEN ROBIN WILLIAMS'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Ölü Ozanlar Derneği ve Can Dostum filmleri ile Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams, Tiburon kentindeki evinde ölü bulundu. Polis, Williams'ın ölümüne ilişkin dün akşam saatlerinde yeni detaylar verdi.

Polis, ünlü oyuncunun evinde asılı bulunduğunu belirtti. İntihar ettiği tahmin edilen Williams'ın sol bileğinde yüzeysel kesikler olduğu ve cansız bedeninin yanı başında bir çakı bulunduğu açıklandı.

Grafik tasarımcısı eşi Susan Schneider tarafından en son sabah saat 10.00 sıralarında görülen Williams'ın, yardımcısı tarafından ölü bulunduğu, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği belirtildi.

Adli Tıp uzmanları tarafından yapılan açıklamada, "Şerif ofisi, ölüm nedeninin oksijen yetersizliğinden kaynaklanan intihar olduğundan şüpheleniyor ancak nihai ölüm nedeninin belirlenmesi için kapsamlı soruşturmanın tamamlanması gerekmektedir" denildi. Toksikoloji testlerinin ardından bugün içinde adli tıp incelemesinin yapılması bekleniyor.

Oscar ödüllü aktörün yaşamını yitirdiğini doğrulayan temsilcisi Mara Buxbaum da Williams'ın bir süredir şiddetli depresyonla mücadele ettiğini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrobin williams