UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! HER AÇIKLAMASI OLAY OLAN MANKEN TUĞÇE KAZAZ,TWITTER HESABINDAN YİNE BOMBALADI!

FLAŞ! HER AÇIKLAMASI OLAY OLAN MANKEN TUĞÇE KAZAZ,TWITTER HESABINDAN YİNE BOMBALADI!

FLAŞ! HER AÇIKLAMASI OLAY OLAN MANKEN TUĞÇE KAZAZ,TWITTER HESABINDAN YİNE BOMBALADI!

Paralel yapının yasa dışı dinlemelerinin mağdurlarından ünlü manken Tuğçe Kazaz, hükümet lehine açıklamalarını eleştirenlere, 'Sivrisinek gibi vızıldamayın' diye cevap verdi.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden manken Tuğçe Kazaz, sanal alemde kendisiyle ters düşenlere sert çıktı.

 Din değiştirdikten sonra bir süre gözlerden kaybolan Kazaz, siyaset arenasında sesini duyurarak yeniden gündeme bomba gibi düştü. Paralel yapı tarafından yasa dışı dinlendiğini söyleyerek, "Tarih boyunca bu ülkeyi bölmek adına yapılan çalışmaların, değişik bir dönemde yine aynı şekilde karşımıza çıkıyor olması rahatsız edici. Hükümete karşı olmayan birçok insan gibi ben de dinlendim. Tek sebep bu" diyen Kazaz, ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Kadınlar aleni olarak kahkaha atmamalı" yönündeki sözlerine destek çıkınca, sosyal medya tarafından topa tutuldu.

 Güzel manken, "Bir başbakan yardımcısı, sırf kendimizi ait hissetmediğimiz bir partiden diye söylediklerinin bir cümlesini alıp, sadece onu söylemiş gibi kullanıp kendimizi ve karşıdakini kutuplaştırmaya çalışıyoruz" açıklamasının sonrasında muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na da oy vermeyeceğini ifade etti.

 HER AÇIKLAMASI OLAY

 Kazaz'ın hükümet lehine açıklamalarına öfkelenen bazı kesimler, sanal alemde verip veriştirdi. Kazaz, kendisine yöneltilen suçlamalar nedeniyle Twitter'da kavga etmeye başladı, kendisini eleştirenleri de sivrisineğe benzetti. Onlara 'Vızıldamayın' diye yazan Tuğçe Kazaz, umursamaz sözleriyle de rahatlığını gözler önüne serdi. Kazaz, doğru bildiği yoldan asla şaşmayacağını vurguladı.

 İşte Tuğçe Kazaz'ın Twitter'dan yazdığı mesajlar...

 Güzel manken, Twitter üzerinden kendisini ağır bir dille eleştirerek, "İşsiz kaldığın için, böyle reklam yapıyorsun" diyenlere şu yanıtı verdi: "Saldırmış olmaları bir sinek vızıltısından öteye gitmemekle beraber, çok küçük bir kesim olmakla beraber bu halde olmaları üzücü. Ama görüyorum ki, sanatçının evrensel bakışından uzak fikirlere saygı duymayan ithamcı ve egoist ve kutuplaşmanın dibisiniz. Bence çok yetenekli oyuncusun ama sanatçılığını artık tartışırım. Sen hiç Şener Şen'in hayata bakışını gözlemledin mi?"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtuğçe kazaz  paralel  twitter