UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATATÜRK FİLMİNDE NEDEN TÜRK YOK? TÜRK’SÜZ ATATÜRK FİLMİ OLUR MU? İŞTE CEVABI!..

ATATÜRK FİLMİNDE NEDEN TÜRK YOK? TÜRK’SÜZ ATATÜRK FİLMİ OLUR MU? İŞTE CEVABI!..

ATATÜRK FİLMİNDE NEDEN TÜRK YOK? TÜRK’SÜZ ATATÜRK FİLMİ OLUR MU? İŞTE CEVABI!..

Yapımcı Fuad Kavur, Atatürk’ü canlandıracak oyuncunun seçiminde neden TÜRK aktör tercih etmediğini ve Çok özel Jack Fox röportajı ve Fox’un ananesinin ATATÜRK’ün evinde İngilizce öğretmenliği yapması detaylarına kadar anlattı…

 Temmuz ayında Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı isim analizi konusunda haber yaparak kapağına taşıyan ve medya dünyasında uzun süre tartışılan Moon Life Dergisi, Ağustos ayında da Gazeteci Ayşegül Ekinci’nin özel haberiyle çok konuşulacak bir kapağa daha imza attı.

 Hürriyet Gazetesi ve CNN TÜRK Londra Temsilciliği ardından halen Kanal D’nin İngiltere Temsilciliği’ni yürüten gazeteci Ayşegül Ekinci, son yılların en iddialı projesi olan, İngiliz-Macar ortak yapımı “Atatürk” filminin hikâyesini ve filmin dev kadrosuyla yaptığı özel röportajları, ilk kez Moon Life okuyucuları ile paylaştı

İŞTE ATATÜRK’ÜN TÜRK’SÜZ DEV KADROSU

ATATÜRK filminin başrol oyuncusu yani Mustafa Kemal Atatürk’ü oynayacak isim için birçok tartışma yapıldı. Yapımcı Fuad Kavur, Atatürk’ü canlandıracak oyuncunun seçiminde yaşadıklarını ve İngiliz oyuncu Jack Fox’un bu rolü oynamasına nasıl karar verildiğini ve neden TÜRK aktör tercih etmediğini detaylarına kadar Ayşegül Ekinci’ye anlattı..

İngiliz film endüstrisinin dünyaca tanınan isimleri “Atatürk” filmi için buluşurken, filmin dev kadrosu ilk defa Cannes Film Festivali’nde dünyaya duyuruldu. 2014 yapımı “Atatürk” filminin başrollerinde dünyaca ünlü oyuncular rol alıyor. İngiliz sinemasının genç Jack Fox, Atatürk’ü canladırırken, Latife Hanım rolünde Daisy Bevan oynuyor. Atatürk’le yaşadığı aşkı itiraf etmesiyle tüm dünyanın dikkatini çeken ünlü sanatçı Zsa Zsa Gabor rolünü Tatiana Arntgolts, beyazperdeye aktarıyor. Filmde, uluslararası politik zekasıyla tüm ülkelerin takdirini kazanan İsmet İnönü rolünü ise, Julian Rhind oynuyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönem padişahlarından 2. Abdülmecid’i Terence Stamp, Sultan Vahdettin rolünü ise Brian Cox canlandırıyor. Film kulisleri ve kritikler, Oscarlı dev kadroyu işaret ederek, bu ekibin yapacağı film şimdiden Oscar’a aday yorumlarında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERatatürk  film  brian cox  cannes  jack fox