UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİVA BÜLENT ERSOY KIŞ AYLARINDA SAHNEYE ÇIKMAK ÜZERE 30 KONSERLİK ANLAŞMA YAPTI! DİVA, AJDA PEKKAN'I TEBRİK ETTİ!

DİVA BÜLENT ERSOY KIŞ AYLARINDA SAHNEYE ÇIKMAK ÜZERE 30 KONSERLİK ANLAŞMA YAPTI! DİVA, AJDA PEKKAN'I TEBRİK ETTİ!

DİVA BÜLENT ERSOY KIŞ AYLARINDA SAHNEYE ÇIKMAK ÜZERE 30 KONSERLİK ANLAŞMA YAPTI! DİVA, AJDA PEKKAN'I TEBRİK ETTİ!

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, yaz ortasında kış konserlerinin anlaşması için Günay Restoran'la sözleşme imzaladı. Bülent Ersoy, BVS Grup'un sahiplerinden Vahit Yıldız, menajeri Kemal Aslan, yapımcısı Fevzi Siverek'le dün gece yemekte bir araya geldi ve yeni sezonda gazino konserleri için; Günay Restoran ve Nossa Costa'da sahneye çıkmak üzere, 7 ay boyunca 30 konserlik, anlaşma imzaladı...

Aylar öncesinden bu tip anlaşmalara pek alışkın olunmadığı hatırlatıldığında ise, "Ben her zaman ilklerin starı değil miyim?" diyerek, soruyu alışkın olduğumuz kahkahası ile tamamlayarak cevapladı...


"BENİM KIZI DİNLEMEYE GİDECEĞİM"

Bronz teniyle dikkat çeken Bülent Ersoy, "İmza atmak için tatilimi bölüp geldim, 14 Ağustos'ta benim kızı dinlemeye gideceğim, sonra tekrar tatilime devam edeceğim" diyerek, Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki Sibel Can'ın konserine gideceğini vurguladı.

NÜ GÜNEŞLENİYORMUŞ

Tatilini nerede yaptığı konusunda önce bilgi vermeyen Ersoy, gazetecilerin ısrarı üzerine de, teknede olduğunu, Rodos'tan geldiğini, tekrar Yunan Adaları'nda tatilini devam ettireceğini söyledi. Nü güneşlendiği bilgisinin doğru olup olmadığı sorulduğunda ise, önce cevap vermeyen Ersoy, ısrarlı sorular üzerine nü güneşlendiğini doğruladı.

AJDA PEKKAN'I TAKDİR EDİYORUM

Uzun süredir kırgın oldukları Ajda Pekkan Diva'ya gazeteciler tarafından yine hatırlatılınca, "Muazzez Abacı gibi, Türk Musıkisi'nin devasa bir ismiyle biraraya gelmelerinden ötürü mutlu oldum. Ve Ajda Hanım'ın bu yürekliliğini tebrik edip, Nur Yerlitaş ile haber iletip, kendisini kutladım; çünkü mutluyum, zira bundan böyle Sn. Pekkan artık batı müzikçilerinin arasında değil, Muazzez Abacı gibi, Emel Sayın gibi, Bülent Ersoy gibi Türk Sanat Müziği'nin klasikleşmiş isimlerinin arasında onun da adı bizim tarafta geçecektir. Bu arada her şey bir kenara; şunu da çok açık yüreklilikle söylemek isterim ki; Ajda Hanım, işine çok saygı duyan bir isim. Ünlü şan hocası Erdem Siyavuşgil'in önüne oturup, ses oktavını genişletmek adına şan dersi alan bu şöhretteki bir insanın, yıllar sonra bir mektep talebesi gibi dersler alışı, işine, mesleğine olan saygısının çok net bir göstergesidir"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbülent ersoy  ajda pekkan  konser  diva