UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİLÜFER AÇIKHAVA'DA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ! ŞARKICI, SEYİRCİDEN "KAYAHAN" SESİ YÜKSELİNCE HİÇ BEKLENMEDİK BİR TEPKİ VERDİ!

NİLÜFER AÇIKHAVA'DA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ! ŞARKICI, SEYİRCİDEN "KAYAHAN" SESİ YÜKSELİNCE HİÇ BEKLENMEDİK BİR TEPKİ VERDİ!

NİLÜFER AÇIKHAVA'DA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ! ŞARKICI, SEYİRCİDEN "KAYAHAN" SESİ YÜKSELİNCE HİÇ BEKLENMEDİK BİR TEPKİ VERDİ!

Güçlü ses Nilüfer, önceki akşam Açıkhava’da 70’lerin, 80’lerin ve 90’ların hit olan şarkılarını söyledi.

Soma’yı unutmayan şarkıcı, Zülfü Livaneli’nin ‘Yiğidim Aslanım’ şarkısını yaşamını yitiren madenciler için söyledi.

Şarkılarının arasında seyirciyle sohbet de eden Nilüfer, İsrail’e ateş püskürdü: “Bu yaşananlar insanlık ayıbı, bitsin artık bu savaş.”

Sahneden birçok sanatçıya teşekkür eden şarkıcı, seyirciden  “Kayahan, Kayahan” sesi yükselince, “Ne güzel eğleniyorduk, nereden çıkardınız?” diye tepki verdi.

‘ZAMANI GEÇMEYEN ŞARKILAR’

Nilüfer, önceki akşam unutulmaz şarkılarla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu

Usta sanatçı Nilüfer, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. BKM organizasyonu ile gerçekleşen  gecede Nilüfer,  kendi şarkılarının yanı sıra 70’ler, 80’ler ve 90’lı yıllardan  şarkılar seslendirdi. İşte konserden detaylar:

 Sahneye “Yağmurlu havaya rağmen  beraberiz. Çok teşekkürler, hoşgeldiniz” diyerek çıkan sanatçı ‘Dünya Dönüyor’ parçasıyla geceye başladı.

Ajda Pekkan, Sezen Aksu, İlhan İrem, Cem Karaca, Barış Manço, Mazhar Fuat Özkan, Nükhet Duru, Tarkan, Kenan Doğulu, Sertab Erener ve daha birçok sanatçının şarkılarını seslendirdi.

Soma faciasında hayatını kaybedenleri de unutmayan Nilüfer,  İsrail’e ateş püskürerek, “Yaşananlar  insanlık ayıbı,  şuursuzca insanların canına kıyıyorlar. Nedir bunların dertleri, para mı? Nefret ediyorum paradan” diyerek uzun süre alkış aldı.

YASAK TANIMAM

Konserini 1.5 saat uzatan Nilüfer, “Bitirmemiz gerekiyormuş. Ben özgür bir insanım, şalterleri indirene kadar söyleyeceğim” diyerek saat yasağını deldi.

 Geceyi ‘Şov Yapma’ parçasıyla sonlandıran sanatçı, tezahüratlar eşliğinde bis yaparak ‘Haram Geceler’ şarkısını söyledi.

KAYAHAN SESİ  YÜKSELİNCE...

Konser sonunda  teşekkür konuşması yapan sanatçının sahneden bir çok ismi  saydığı sırada seyircilerden Kayahan sesi yükselince  “Ne güzel eğleniyorduk, nereden çıkardınız?” diyerek seyircileri susturması, gecenin dikkat çeken olayı oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkayahan  nilüfer  açıkhava  konser