UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! MODACI HAKAN AKKAYA’YA “İÇMEK İÇİN UYUŞTURUCU BULUNDURMAK” SUÇUNDAN HAPİS CEZASI!

FLAŞ! MODACI HAKAN AKKAYA’YA “İÇMEK İÇİN UYUŞTURUCU BULUNDURMAK” SUÇUNDAN HAPİS CEZASI!

FLAŞ! MODACI HAKAN AKKAYA’YA “İÇMEK İÇİN UYUŞTURUCU BULUNDURMAK” SUÇUNDAN HAPİS CEZASI!

Modacı Hakan Akkaya 'içmek için uyuşturucu bulundurmak' suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Akkaya'nın cezasını iyi halden 10 aya indiren mahkeme, hükmün açıklanmasının ertelenmesine karar verdi. Yani Akkaya, 5 yıl süreyle kasten bir suç işlemezse dava düşmüş olacak. Mahkeme ayrıca Akkaya'nın 1 yıl süreyle de tedavi görmesine karar verdi.

Modacı Hakan Akkaya'ın hakkında"Uyuşturucu madde ticareti yapmak veya temin etmek" suçundan 22,5 yıla kadar, dosyadaki diğer 10 sanık hakkında da aynı suçtan 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan dava  karara bağlandı. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada Akkaya'nın yanı sıra 5 tutuksuz sanık ile 6 tutuklu sanık da hazır bulundu.

AKKAYA: BANA  TEDAVİ VERİN

Son sözünde ilk günden itibaren samimi itiraflarda bulunduğunu söyleyen Hakan Akkaya  "Tedavi kararı verilmesini talep ediyorum. Takdir sizindir" dedi.

AKKAYA'YA 10 AY HAPİS CEZASI VE ERTELEME

Mahkeme Hakan Akkaya'yı "içmek için uyuşturucu bulundurmak" suçundan 1 yıl hapis cezasına çaprtırdı.  Ancak Akkaya'nın duruşmalardaki iyi halini gözönüne alan mahkeme  cezayı 10 aya  indirdi ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Yani Akkaya 5 yıl içinde kasten bir suç işlemezse dava dosyası düşecek. Mahkeme ayrıca Akkaya'nın 1 süreyle tedavi olmasına hükmetti.

DİĞER SANIKLARA CEZA YAĞDI

Mahkeme diğer sanıklardan tutuklu olan İbrahim Özbattal,  Melih Özalp  ve Ayhan Uluç'a "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan  9 yıl 4 ay 15 gün hapse çarptırdı. Tutuklu sanık Maşallah Doğru'ya  "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 7 yıl 6 ay ve diğer 6 sanığa 10 ay ve 6 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezasıyla cezalandırılmalarına karar verdi.

 

AKŞAM

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan akkaya  modacı  uyuşturucu