UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ELİZ SAKUÇOĞLU, MURAT BOZ’U ALDATTI MI? İŞTE OLAY İDDİANIN DETAYLARI!..

FLAŞ! ELİZ SAKUÇOĞLU, MURAT BOZ’U ALDATTI MI? İŞTE OLAY İDDİANIN DETAYLARI!..

  FLAŞ! ELİZ SAKUÇOĞLU, MURAT BOZ’U ALDATTI MI? İŞTE OLAY İDDİANIN DETAYLARI!..

Habertürk'te yer alan habere göre yakışıklı popstar Murat Boz, güzel kadın ise onun 7 yıllık sevgilisi Eliz Sakuçoğlu.

 

İddiaya göre Boz, Sakuçoğlu’ndan ayrıldı ve bu ayrılığın perde arkasında ‘şehzadeler’ var...

 

FOTOĞRAFLARINI BİLE SİLDİ

 

Çeşme’deki ahalinin söylediğine göre Eliz Sakuçoğlu geçen hafta katıldığı bir partide Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman’ın şehzadelerini canlandıran yakışıklı bir oyuncuyla öpüşürken görüldü.

 

Bu olayı öğrenen Boz, Sakuçoğlu’yla 7 yıllık ilişkisine nokta koyup eski sevgilisinin fotoğraflarını Instagram sayfasından sildi.

 

Eliz’in hangi şehzadeyle öpüştüğü ise şimdilik gizemini koruyor!

 

Konuya ilişkin Vatan'dan Gülşen Yüksel'in yazısı ise şöyle...

 

Ünlü popçu Murat Boz, büyük aşkı Eliz Sakuçoğlu ile ilişkisini bitirdi. Ayrılığa Muhteşem Yüzyıl’ın Şehzade Selim’i Engin Öztürk neden oldu.

 

Popçu Murat Boz’un 7 yıllık aşkı Eliz Sakuçoğlu’nu Twitter’da takipten çıkarıp, fotoğraflarını silmesiyle ilişkilerinde bir sorun olduğunu anladım. Hayranlarının başlattığı ‘Barışın, ayrılmayın’ kampanyasını görünce Eliz’i aradığımı daha önce de yazmıştım. Ancak kapı duvar. Telefonunu ne açtı, ne de geri döndü. Her ilişkide zaman zaman krizler çıkar. Böyle durumlarda taraflar birbirlerini yıpratmamak adına geri çekilir. Murat’la Eliz’in de böyle bir durumda olduğunu düşünerek çok da üzerine gitmedim. Taa ki dün bir arkadaşımdan gelen telefona dek. İlişkide yaşanan kriz öyle pek de küçük değilmiş. Arkadaşım, Eliz’i Temmuz’un ilk haftası Çeşme’de Otto Alaçatı isimli mekanda gördüğünü söyledi. Yanında da Murat Boz’un eski asistanı Senem Selsilay varmış. Mekan full doluymuş. Muhteşem Yüzyıl’ın Şehzade Selim’i Engin Öztürk, Kuzey Güney’in yakışıklısı Serhat Teoman, modacı kardeşler Raisa-Vanessa Sason gibi bir çok ünlü de oradaymış. Eliz ile Senem, gecenin ilerleyen saatlerinde Serhat Teoman ve Engin Öztürk’le dörtlü olarak eğlenmeye başlamış. Senem Serhat Teoman’la, Eliz de Engin Öztürk’le sabaha kadar dans pistinden inmemişler. Bu dörtlü eğlencenin, ertesi gün Murat Boz’un kulağına gitmesi ilişkide kırılma noktası olmuş. Çılgına dönen Boz, aynı zamanda menajerliğini yapan Eliz Sakuçoğlu ile ipleri koparmış. Eliz, apar topar İstanbul’a dönmüş ama neye yarar. Murat bir yakınına ‘Bu kez kesin bitti, geri dönüş yok’ diyormuş.

 

Bu iddiayı sormak için tarafları aradım, ancak yine ses seda yok. Umarım bu kriz bana anlatıldığı kadar büyük değildir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReliz sakucoglu  murat boz