UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! GAMZE BALIM FIRTINASI! SON GÜNLERİN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ, TESCİLLİ GÜZEL GAMZE BALIM “YENİ FOTOĞRAFLARIYLA” YÜREKLERİ HOPLATTI!

FLAŞ! GAMZE BALIM FIRTINASI! SON GÜNLERİN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ, TESCİLLİ GÜZEL GAMZE BALIM “YENİ FOTOĞRAFLARIYLA” YÜREKLERİ HOPLATTI!

FLAŞ! GAMZE BALIM FIRTINASI! SON GÜNLERİN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ, TESCİLLİ GÜZEL GAMZE BALIM “YENİ FOTOĞRAFLARIYLA” YÜREKLERİ HOPLATTI!

Son günlerin en çok konuşulan ismi Gamze Balım gazetelerin manşetlerinde…

Almanların ünlü güzeli Claudia Schiffer’a benzerliği ile ve avrupai yüzü, 90-60-90’lık mükemmel fiziği ile Gamze Balım, Zeynel Abidin Ağgül’ün yepyeni fotoğraflarıyla bugün yürekleri hoplattı.

Müthiş güzelliği ve bunun yanı sıra güzelliğiyle yarışan zekasıyla dikkatleri çeken 20 yaşındaki güzel bu sabah gazetelerin manşetlerindeydi.

İŞTE BALIM HABERİ

 GAMZE BALIM, UNUTULAN “İDEAL” ÖLÇÜLERİ, ADETA YENİDEN “YARATTI”:

90-60-90’IN KİTABINI

YAZAN “TAPTAZE” GÜZEL!..

SEKTÖRDE YENİ YÜZLERE BÜYÜK İHTİYAÇ DUYULDUĞU BİR DÖNEMDE ORTAYA ÇIKAN BİR ÜNİVERSİTELİ TÜRKİYE GÜZELİ:

GAMZE BALIM!!!

GÜZELLİĞİ ZEKASIYLA YARIŞIYOR!..

Son günlerin en çok konuşulan ismi Gamze Balım, bilinmeyenlerini anlattı.

FOTOĞRAFLAR: Zeynel Abidin Ağgül

Gamze Balım…

20 yaşında bir güzel… 28 Mart 1994 doğumlu…

Son olarak Fashion Türkiye 2. Güzeli olan 90-60-90 ölçülere sahip 1.78 boyunda “kuğu” gibi bir kız…

Bodrum’daki yarışmada Claudia Schiffer’e benzetilen daha sonra İstanbul’a döner dönmez bir anda dizi oyunculuğu ve sahne teklifleriyle tam gaz yeni bir hayata adım atan bir güzel…

Beykent Üniversitesi 2. Sınıfta… Radyo-Televizyon okuyor.

Adeta bir zeka küpü!.. Güzelliği zekasıyla yarışıyor!..

Gamze Balım, İzmirli… Baba tarafından Arnavut… Biraz inatçılığı var, belki de kökeninden!..

Avrupai bir yüzü ve fiziği olan Gamze Balım, son günlerde özellikle de Can Tanrıyar’la olan yakınlığıyla da gündemde…

4 SORUDA GAMZE BALIM:

 

 

1-    Hem sahne hem dizi dünyasının yeni yüz peşinde olduğu bir dönemde 20 yaşında çok güzel bir üniversiteli genç kız olarak ortaya çıktınız?..

Benim aslında “çıkmaya” pek niyetim yoktu J J J Ama hayatın yarın insana ne getireceği hiç belli değil… Bir anda şartlar ve çevrem öyle değişti ki, kendimi tam bu dünyanın içinde buldum. Korkularım vardı ama korkmamayı da öğrendim.

 

2-    Gamze Balım’ın hedefi ne?..

Ben öncelikle ne yaparsam yapayım, üniversite gençliğine hitap etmek istiyorum. Dizi olur, film olur, sahne olur ama her ne olursa olsun böyle temel bir düşüncem var. Hırsım hiç yoktu, Can Tanrıyar’la tanıştığımızdan beri değiştim. Kısa sürede çok şey öğrendim. Hırs değil ama O’nunla tanıştığımızdan beri “başarı-kariyer” nedir onun değerini ve keyfini öğrendim. O yüzden şu anda 5 dakika boş vaktim yok ve nasıl olduğunu anlamadan koşmaya başladım bile...

 

3-    Sizin için “Can Tanrıyar’ın yeni keşfi” diyorlar?.. Ne diyorsunuz?..

Gencim ama çok güçlü ve baskın bir karakterim vardır. Can, sektör adına benimle inanılmaz güzel şeyler paylaşırken, benden dinlediği hayatın farklı gerçeklerine ise çok şaşırdı. Öğrenmenin yaşı yok!..

4-    Gamze Balım ismi bir anda çıktı ortaya… 2014’ün kalan ikinci yarısında Gamze’yi neler bekliyor?..

Gamze artık gazı almış durumda J J J Sezon girer girmez bir dizide de olabilirim. Bir singl da çıkarabilirim. Ama acele de etmeyebilirim. Daha 20 yaşındayım ve üniversitem devam ediyor. Eğitimime devam ederken de bu parlak ışıkların içinde olabilirim, bekleyebilirim de acelem yok. Fakat şu anda bir planlama yapıldı bile… Önümüzdeki günleri ben de heyecanla bekliyorum.

FOTO GALERİ! GAMZE BALIM, ZEYNEL ABİDİN AĞGÜL'E BİRBİRİNDEN ÖZEL POZLAR VERDİ!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgamze balım