UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ARKA SOKAKLAR” DİZİSİNİN MESUT KOMİSER’İ ŞEVKET ÇORUH’TAN MÜJDE! “İNŞAAT 2 GELİYOR”

“ARKA SOKAKLAR” DİZİSİNİN MESUT KOMİSER’İ ŞEVKET ÇORUH’TAN MÜJDE! “İNŞAAT 2 GELİYOR”

“ARKA SOKAKLAR” DİZİSİNİN MESUT KOMİSER’İ ŞEVKET ÇORUH’TAN MÜJDE! “İNŞAAT 2 GELİYOR”

Oyuncu Şevket Çoruh, başrolünü Emre Kınay’la oynadığı, Türk sinemasının kült filmleri arasına giren ‘İnşaat’ın, bu yıl ikincisinin çekileceği müjdesini verdi…

Kanal D’de sekiz sezondur devam eden ‘Arka Sokaklar’ dizisinde ‘Mesut Komiser’i canlandıran Şevket Çoruh, ‘D-Smart’ dergisinin temmuz sayısına konuştu. ‘Çakallarla Dans’ serisinin üçüncüsünün çekimlerine devam eden oyuncu, 10yıl önce oynadığı ‘İnşaat’ filminin ikincisini de buyaz çekeceklerini açıkladı.

Seray Baykan’ın sorularını yanıtlayan, oyuncu, “Tiyatro çok özlediğim bir şey” diyor.

Oyunculuğa başlama serüveninizi anlatır mısınız?

1992 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nebaşladım. Daha öncesinde de tiyatroda çocuk oyunları oynuyordum. O tarihten sonra da birkaç dizi ve televizyon projesinde bulundum. Bir yandan da tiyatroya devam ettim.

‘İnşaat’ için teklif nasıl geldi?

Yapımcımız ve yönetmenimiz Ömer Vargı, aradı ve senaryodan bahsetti.

Tam o sırada Kuveyt’te savaş başladı ve kriz ortamı oluştu. Daha sonra çekilecek dendi, bu sefer ben askere gittim ve Ömer Vargı filmi çekmekten yine vazgeçti.

Ben askere gidince, ‘Eyvah! Herhalde başka biriyle yapacak bu projeyi’ dedim ama yapmadı. Askerden döndüm, yine aradı ve Emre Kınay’la Ömer Vargı’nın yönetmenliğinde bu yaz ikincisini çekeceğimiz ‘İnşaat’ta oynadık.

Aradan 10 yıl geçtikten sonra çekilen devam filmi olacak.

Bu film oyunculuk hayatımda da çok önemli bir yere sahip.

“TiYATRO ER MEYDANI”

2010 yılında en uzun, tek kişilik oyun olan ‘Mağara Adamı’nda yer aldınız. Tiyatro ve sinema arasındaki fark sizce nedir?

Tiyatro, oyuncuların kendini sınadıkları bir er meydanı. Çünkü yardımcı faktörün çok az olduğu bir durum. Koca bir sahne; siz ve seyirci var, başka kimse yok. Aynı zamanda bir başkaldırı, bir meydan okuma. Sinemayı da hayatınızda sizinle beraber gelen bir kitap, bir roman gibi düşünün. Sinema da kütüphanenize koyacağınız bir roman gibi.

Sizi yine tiyatro sahnesinde görecek miyiz?

Tiyatro çok istediğim ve özlediğim bir şey. Önümüzdeki yıllarda zamanım olursa yapmayı düşünüyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşevket çoruh  inşaat  çakallarla dans