UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇEŞME’NİN EFSANESİ FLY-INN 12 TEMMUZ’DA KAPILARINI BLACK EYED PEAS’İN VOKALİSTİ “APL.DE.APP” İÇİN AÇACAK!

ÇEŞME’NİN EFSANESİ FLY-INN 12 TEMMUZ’DA KAPILARINI BLACK EYED PEAS’İN VOKALİSTİ “APL.DE.APP” İÇİN AÇACAK!

ÇEŞME’NİN EFSANESİ FLY-INN 12 TEMMUZ’DA KAPILARINI BLACK EYED PEAS’İN VOKALİSTİ “APL.DE.APP” İÇİN AÇACAK!

Kısa sürede Çeşme’nin yıldızı haline gelen Fly-InnBeachClub akşamüstü partileri ile adından sıkça söz ettirirken Cumartesi geceleri gerçekleştirilecek ve dünya DJ’lerine ev sahipliği yapacağı performanslarla Çeşmeli müzikseverlere unutulmaz akşamlar yaşatacak.

Amerikalı ünlü grup Black EyedPeas!in sevilen vokalisti Apl.de.App 12 Temmuz Cumartesi gecesi Çeşme Fly-InnBeachClub’da sahne alacak olan sanatçı, konuklarını eşsiz müzikal bir yolculuğa çıkarırken, eğlence ve dans dolu bir geceyi müzikseverlere yaşatacak.
Müzik severlerin yakından tanıdığı Apl.de.App, müzik hayatına 21 sene önce başlamış ve kariyer basamaklarını yavaş fakat kararlı bir biçimde çıkmıştır. Sanatçı bugüne kadar 7 stüdyo albümü yapmış, tümü 60 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşmıştır. Amerika, Avrupa ve Asyada büyük turneler yapmış, altı adet Grammy ödülü almış ve “where Is TheLove”, “PumpIt” and “I GottaFeeling” gibi Black EyedPeas in müzik endüstrisinde yerini bulasını sağlayan 6 adet hit parça çıkarmıştır.
Apl.de.App Black EyedPeas’e ek olarak , “ Jeepney Music” adında kendi müzik markasını oluşturmuş, böylece daha başka Djlerin de Apl ile çalışmasına imkan sağlamıştır. Apl.de.App DJ kimliği ile Tomorrowland gibi önemli dans festivallerinde performans sergilemiş, Dubai, İsrail, Ibıza , Filipinler, Brezilya ve Amerika Birleşik Devletlerindeki popüler kulüplerde sayısız kere sahne almıştır.

12 Temmuz tarihinde Çeşme Fly-InnBeachClub’da sahneye çıkacak olan Apl.de.App konuklarına sınırsız eğlence dolu bir gece vaat ediyor.

FlyInn Beach Club
Çeşme, yaz, tatil ve eğlence… Tabii ki ilk akla gelen isim yine ve daima FlyInn… Hakan Dalokay’ın yarattığı ve Çeşme’nin en köklü markası FlyInn, bu yaz misafirlerini Altınkum’da, doğası tamamen korunmuş özel bir koyda ağırlıyor. Fly-InnBeachClub’da rahatlık, doğallık, keyif ve kaliteli eğlence her zamanki gibi yine ön planda.

Çeşme Altınkum’da, uçsuz bucaksız özel bir koya kurulmuş olan Fly-Inn; bu yaz birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor. Fly-Inn’in cumartesi perdormanslarında; Boy George, TomNovy, SebastianLeger gibi dünyaca ünlü yıldızlar sahne alacak.

Dj Can Hatipoğlu, DjEjoop’un plaj partileri ise St. Tropez, Ibiza, Mikanosbeach partilerini Çeşme’ye taşırken, Avrupa ve Amerika’dan gelecek olan dj’lere çeşitli orkestra ve ritim grupları da eşlik edecek. Birbirinden nefis ve çarpıcı kokteylleri ile son yılların popüler mekanlarındanTektekçi ise birbirinden nefis ve çarpıcı kokteylleri ile plaj partilerine lezzetli bir boyut kazandıracak.

Bütün yaz boyunca yıldız yağmuruna sahne olacak Fly_Inn, konuklarına ünlü isimlerle birlikte sportif ve sanatsal etkinliklere katılma heyecanını da yaşatacak. Çağla Kubat Sörf Okulu, Çeşme’de ilk kez Paddle sörfünü meraklıları ile tanıştırırken, Doğa Rutkay Çocuk Atölyesin’de çocuklarla özel sanat aktiviteleri gerçekleştirilecek.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfly-inn  cesme  black eyed peas