UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN SON HÜRREM'İ VAHİDE PERÇİN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İÇİN TARIM İŞÇİSİ OLDU! İŞTE O GÖRÜNTÜLER!

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN SON HÜRREM'İ VAHİDE PERÇİN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İÇİN TARIM İŞÇİSİ OLDU! İŞTE O GÖRÜNTÜLER!

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN SON HÜRREM'İ VAHİDE PERÇİN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İÇİN TARIM İŞÇİSİ OLDU! İŞTE O GÖRÜNTÜLER!

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin tamamlanmasının ardından kurucusu olduğu Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde Sahne Sanatları Oyunculuğu eğitimi veren Perçin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencileriyle birlikte memleketi İzmir'e geldi.

Seferihisar'a bağlı Turgut Köyü'nde köy sakinlerinin yardımına koşan Perçin ve oyuncu adayları, aşırı sıcağa rağmen zeytin bahçesinde çalıştı. Zeytin ağaçlarının altını çapalayan, ağaçları budayan Perçin ve oyuncu adayları, yaklaşık 400 ağacın bulunduğu zeytinliğin büyük bölümünü çapalamayı başardı.


İŞTE VAHİDE PERÇİN'İN TARLADA Kİ GÖRÜNTÜLERİ!


15 günlük program kapsamında hem tatil yapan hem de yöre halkına yardım eden öğrenciler, köye ait kütüphane ve parkın bakım, boya işlerini de tamamladı. İlçedeki gençlerle bir araya gelen akademi öğrencileri, oyunculuk deneyimlerini paylaşarak gençlere dans kursu verdi.

Perçin, uzun süredir planladıkları sosyal sorumluluk projesine bu yıl başladıklarını belirterek tarla deneyiminin kendileri için zor ancak keyifli geçtiğini belirterek "Oyuncu adaylarımızla birlikte çok farklı bir hafta geçiriyoruz. Ben İzmirli'yim, çapa yapmayı az çok biliyorum. Ancak uzun yıllardır tarla ya da bahçeye girmediğimiz için açıkçası biraz endişe ettim. Çocuklar ilk etapta çok korktular, çünkü hayatlarında hiç yapmadıkları bir işi yapıyorlardı. Hepsi kazma küreği filmlerde görmüştü. Ancak ilk günün sonunda yorgunluğa rağmen alın teri dökerek insanlara yardım etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu anladık" dedi.

Sıcak havada çalışmanın her meslek için zor olduğunu ancak tarlada çalışmanın çok farklı zorluklarının bulunduğunu kaydeden Perçin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu işi yapanlar, emeklerinin karşılığını gerçekten hak ediyorlar. Burada son gücümüze kadar çalıştık. Ancak onların yapabildiklerinin yarısını tamamladık. Amacımız biraz da insana yakın olmaktı. Çünkü içinde bulunduğumuz meslekte giderek insandan uzaklaşıyoruz. Öyle bir hayat yaşıyorsunuz ki insana değer vereceğiniz anları yaratamıyorsunuz, onlara değer verdiğinizi söyleyemiyorsunuz. Bu projenin amacı insanla yan yana olmak. Değerlerimizi, kimliğimizi bulmak istemiştik, bu proje sayesinde kendimize geldik."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13