UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! GALATASARAY’IN YENİ TRANSFERİ OLCAN ADIN, SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYDİ!..

FLAŞ! GALATASARAY’IN YENİ TRANSFERİ OLCAN ADIN, SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYDİ!..

  FLAŞ! GALATASARAY’IN YENİ TRANSFERİ OLCAN ADIN, SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYDİ!..

Galatasaray Kulübü, Trabzonsporlu Olcan Adın'ı 4 yıllığına renklerine bağladığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılılar, Olcan'a her bir sezon da sırasıyla 1.6 milyon Euro, 1.7 milyon Euro, 1.8 milyon Euro ve 1.9 milyon Euro sabit transfer ücreti ve 15 bin Euro maç başı ücreti ödeyecek.

 

KAP'a yapılan açıklamanın tamamı şöyle;

 

"Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. ("Trabzonspor") profesyonel oyuncularından Olcan Adın ile  2014-2015 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Trabzonspor) 4.000.000 Avro ödenecektir ve Şirketimiz profesyonel oyuncularından Salih Dursun 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor'a bedelsiz olarak kiralanacaktır. Trabzonspor, profesyonel oyuncumuz Salih Dursun'u kira sözleşmesi devam ettiği süre içerisinde net 1.750.000 Avro transfer bedelini Şirketimize peşin ödemesi durumunda  transfer etme hakkına  sahiptir. Kiralama süresi boyunca Salih Dursun'un tüm maaş, prim, vs. ödemelerinden Trabzonspor sorumlu olacaktır.

 

Futbolcuya ise, 4 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.600.000 Avro, 1.700.000 Avro, 1.800.000 Avro ve 1.900.000 Avro sabit transfer ücreti ve 15.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir. Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir."

 

TRANSFER AÇIKLANDI TWEET'İ ATTI

 

Transfer resmileşir resmileşmez Olcan Adın da transferi Twitter hesabından duyurdu ve "GALATASARAY... Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim" mesajını paylaştı.

 

FORMAYI DA GİYDİ

 

Galatasaray ile anlaşan Olcan Adın, ailesinin yanına gitmeden önce formayı giydi ve GS TV canlı yayına katıldı.

 

"EN BÜYÜK HAYALİMDİ"

 

Olcan transferinde emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasında ve şu açıklamayı yaptı;

 

"Benim açımdan inanılmaz güzel birşey oldu. Hayallerime yavaş yavaş ulaşıyorum. En büyük hayallerimden biriydi Galatasaray forması giymek. Şuanda tarif edemeyeceğim kadar mutluyum. Takım arkadaşlarımla beraber bu sene inşallah dördüncü yıldızı takacağız. Buna yürekten inanıyorum.  Ben her gittiğimi kulübe kendime güvenerek gittim. Takımda çok kaliteli isimler var. Bir forma savaşı muhakkak olacaktır.

 

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan benim çocukluk arkadaşım. Biz 15 yaşından beri beraberiz. Onlarla beraber oynayacağım için ayrı bir keyifliyim.  Prandelli kendini dünya çapında kanıtlamış bir teknik direktör. Onun bize kattıklarıyla, öğrettikleriyle inanıyorum çok büyük başarılara imza atacağız. Galatasaray çok büyük taraftara sahip bir camia... taraftarın maçlarımızda inanılmaz destek vereceğine inanıyorum. Bu sene dördüncü yıldızı onlar sayesinde takacağız. Bizi hiç bir maçta yalnız bırakmasınlar. "

 

OLCAN ADIN: "Aslanların sessiz kaldığı yerde kurtlar kuşlar volta atar. Bilmezler ki Aslan o sessizliği bozarsa kıyamet kopar..."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERolcan adın  galatasaray