UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! YENİ HAFTANIN İNENLER VE ÇIKANLARI ÇOK FARKLI! YILDIZ GİBİ PARLAYANLAR VE ORTADAN KAYBOLANLAR! İŞTE OLAY YARATAN O LİSTE!

FLAŞ! YENİ HAFTANIN İNENLER VE ÇIKANLARI ÇOK FARKLI! YILDIZ GİBİ PARLAYANLAR VE ORTADAN KAYBOLANLAR! İŞTE OLAY YARATAN O LİSTE!

  FLAŞ! YENİ HAFTANIN İNENLER VE ÇIKANLARI ÇOK FARKLI! YILDIZ GİBİ PARLAYANLAR VE ORTADAN KAYBOLANLAR! İŞTE OLAY YARATAN O LİSTE!

İNENLER

1-TOLGAHAN SAYIŞMAN

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın düşüşü sert oldu.

Sayışman, son zamanlarda başta magazin muhabirleri olmak üzere büyük bir kesimi şaşırtıyor.

Nedeni ise yakışıklı oyuncunun özellikle magazin muhabirlerine olan sert tavrıydı. ama son dönemlerde Tolgahan Sayışman’ın  biraz daha rahatladığı ve bu nedenle hiçbir açıklamadan kaçınmadığı gelen duyumlar arasında.

Ortadoğu’da fazlasıyla sevilen yakışıklı oyuncu artık kendisine yakışan bir proje ile ekranlara dönmesi gerek.

Uzun süredir ekrandan uzak kalan Tolgahan Sayışman inenler listemizde zirvede.

2-ESİN ÖVET:

Son dönemde en çok kullanılan laflardan biri, “Cezalar artık bu dünyada”… Esin Övet, Türkmax’tan sonra bu kez Beyaz TV’den de kovulurken, üstteki cümleyi doğruladı adeta!..

Rating için, uyuşturucuya düşmüş ya da psikolojik bunalımda olan insanları hiç gözlerinin yaşına bakmadan öyle bir harcadı ki…

Hatta bu insanları da “zavallı” durumlarını kullanıp, onları da iyilik yaptığına(!) inandırdı…

Ve o insanların durumu şimdi ortada…

Perişan, işsiz, güçsüz durumdalar…

Ama Esin Övet de elaleme rezil ettiği bu ünlülerin durumuna şimdi kendi düştü ve Beyaz TV’den beş dakikada, bu kez onun gözünü yaşına bakılmadan kovuldu. Etme, bulma dünyası…

Ve tüm basına da örnek oldu. Tek taraflı, delilsiz, belgesiz insanları asmaya kalkan kişilerin ellerinde kalem var, ekran var diye fazla güvenmemesi gerektiğini, ipin sonra kendi boynuna nasıl dolanabileceğinin göstergesi oldu.

Beyaz TV de, aslında toplum vicdanının sesi olarak, Soma faciasını bile Bodrum plajlarından yazabilecek kadar rahat davranan Esin Övet’i kapı önüne koydu.

Aslında insan yaptığı kötülüğü ve başına gelecekleri bilirmiş, önceden hissedermiş!.. Esin Övet de son dönemlerde yayında “Ben bunları yapıyorum ama bakalım başıma neler gelecek, neler!..” diyip duruyordu zaten!.. Korktuğu da oldu!..

 

3-MERT ÖĞÜN

Show TV’de Caner Erdem’lerin yanındayken biraz olsun pişen magazin sunucusu Mert Öğün, Beyaz TV’de yapamayacağı ölçüde bir yorumculuk yüklenince çabuk ızgara oldu!.. Eee, yorumculuk prompter okumaya benzemiyor!.. Dışarıda çeşitli masalarda, “Haklısınız ağabey” demekle de olmuyor ekranda bu iş!..

Yazık etti kendine, bu camiadaki ömrünü çabuk tüketti.

“Suya sabuna dokunmayayım” derken, çok daha çirkin bir duruma düşürdü kendini ve doğrularını bildiği konularda bile yalana-dolana göz yumdu.

Bu yorumculuk tarzından sonra  artık prompter sunuculuğu yapması bile artık zor.

Çok fazla ezdirdi kendini, o yorumcu masasında oturması(!) yüzünden sağda solda masalara davet edileceğini düşünüp(!) çok kısa süreli düşündü ve kısa sürede de bitirdi kendini…

Mert Öğün , insanların günahına girerken, iftira atan değil ama iftira olduğunu bildiği şeylere göz yuman kişiliğiyle daha da kötü bir duruma düşürdü kendini… Gık’ını çıkaramadı!..

Esin Övet’in sürekli kendisini patronaja şikayet ettiğini, işinden olacağını ve bu yüzden sessiz kalıp göz yummak zorunda kaldığını çevresine anlatan Mert Öğün’ün akibeti aynı Esin Övet gibi oldu!..

 

4-GÜNEŞİ BEKLERKEN

Kanal D’nin sevilen gençlik dizisi maalesef final yapma kararı aldı.

Durum böyle olunca büyük bir fan kitlesi olan dizi severler isyan etmiş durumda. Özellikle sosyal medya da başlattıkları kampanyalarla dizinin devam etmesini isteyenler için bakalım sürpriz bir karar çıkacak mı?

Bu nedenle vedaya hazırlanan Güneşi beklerken haftanın inenleri listesinde 4 numarada.

5-TEOMAN

Rock müziğinin efsane isimlerinden Teoman, müziği bıraktıktan sonra çok konuşulmuş ama geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla geri dönmüştü.

Fakat Teoman’ın geri dönüşü, müziği bırakması kadar konuşulmadı.

Büyük bir özenle hazırladığı yeni albüm  ise bekleneni veremedi ve bu durum da kendisini oldukça üzdü.

Teoman’ın hayal kırıklığı yaşatan geri dönüşü inenler listesinde 5 numarada.

 

 

ÇIKANLAR

1-CÜNEYT ÇAKIR

Dünya kupası’ndaki gururumuz Cüneyt Çakır yıldızlaşmaya devam ediyor.

Yönettiği maçlarda futbolcularla girdiği diyaloglar ve sahadaki duruşu ile dünyaya örnek olan, ayrıca turnuvadaki en yüksek puanı alan hakemler arasında yer alarak finale göz kırpan Cüneyt Çakır  çıkanlar listesinde zirvede.

2-SARP LEVENDOĞLU-BİRCE AKALAY

Küçük ağa dizisinin sempatik oyuncuları Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay başarının mimarlarından…

Samimiyetlerini seyirciye de yansıtan ünlü çift ödüllerini de rating tablosundaki yerleri ile fazlasıyla alıyor.

Örnek bir çift olan ve evlilik hazırlığı yapan Levendoğlu ve Akalay çifti çıkanlar listemizde 2 numarada.

3-FERHAT GÖÇER

Ünlü tenör Ferhat Göçer, Fox Tv’de başlayacağı programla dikkatleri üzerine çekti.

Yaptığı şarkılarla listelerde zirvede olan ve sürekli en çok konuşan isimler arasında yer alan Ferhat Göçer,  yeni programıyla çok konuşulacağa benziyor.

4-GAMZE BALIM

“Güzeller” dünyasında son bir haftadır O konuşuluyor!..

Bodrum’da yapılan Fashion TV yarışmasında Türkiye 2. Güzeli seçilen Gamze Balım, Almanların ünlü güzeli Claudia Schiffer’a benzerliğiyle bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Mükemmel fiziği ve daha da ötesi kıvrak zekası ve da genç yaşında kendisinden beklenmeyen olgunluğuyla tüm yapımcıları peşine takan İzmirli güzel, anormal bir çıkış içinde…

Sinema-Tv okuyan 20 yaşındaki üniversiteli güzel Gamze Balım, TV 8’de konuk olurken giydiği Sehriban İpek imzalı fuşya kıyafetiyle yaktı ortalığı… İstanbul’un ünlü kuaförlerinden Sadık’ın sihirli ellerine teslim olan Gamze Balım’ın çok ilginç sürprizlere imza atacağı söyleniyor.

Artık piyasanın olağanüstü genç isimler aradığı bu dönemde Gamze Balım, çıkanlar listesinde 4 numarada…


5-MAZHAR-FUAT-ÖZKAN

Yılların müzisyenleri için söylenecek fazla bir şey yok…

Yeni sezonda O Ses Türkiye jürisinde izleyeceğimiz MFÖ izleyenlere müzik dolu anlar yaşatacağı belli.

Sahne showları ve şarkılarıyla fenomenleşen MFÖ çıkanlar listemizde 5 numara.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler.çıkanlar