UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KANAL D’NİN YENİ DİZİSİ “GÜLLERİN SAVAŞI”NIN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

KANAL D’NİN YENİ DİZİSİ “GÜLLERİN SAVAŞI”NIN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

  KANAL D’NİN YENİ DİZİSİ “GÜLLERİN SAVAŞI”NIN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder yer aldığı 'Güllerin Savaşı', Salı akşamı Kanal D'de ekran macerasına başlıyor.

Yapımını MED Yapım'ın, yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin'in yaptığı dizinin senaryosunu da Melis Civelek ve Sırma Yanık kaleme alıyor. 'Güllerin Savaşı', masum bir çocukluk hayalinin gerçek bir kabusa, önce bir genç kızın, sonra ailesinin ve tüm sevdiklerinin felaketine dönüşmesinin, 'gibi' olmak isterken, 'O' olmanın, yitirilen masumiyetin ve insanın kendi benliğinden bir başkasına dönüşmesiyle yaşanan manevi çöküşün hikayesi.

Dizinin oyuncu kadrosunda Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in yanı sıra Yiğit Kirazcı, Sercan Badur, Arif Pişkin, Meltem Pamirtan, Uğur Kurul, Atilla Şendil, Münire Apaydın, Serap Aksoy, Berk Yaygın, Zeynep Köse, Feyza Civelek, Pınar Afşar, Turgay Tanülkü, Güzin Alkan ve Ceren Koç gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle: İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde doğup, mahallenin 'öteki' ucunda, babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyüyen Gülru'nun (Damla Sönmez), 6 yaşından beri tek bir dileği vardır; büyüyünce köşkün güzeller güzeli kızı Gülfem (Canan Ergüder) gibi olmak.  Gülru, doğduğu hayat ile içinde olduğu hayat arasında dağlar kadar fark olsa da, iki hayatı da acısıyla tatlısıyla sahiplenmiştir. Onu çok seven ama maddi manevi kompleksleri yüzünden köşk ve okul dünyasını düşman bilen Mert'le (Yiğit Kirazcı) ite kaka sürdürdükleri bir çocukluk aşkları vardır. Gülfem'in yıllar sonra evine dönmesiyle Gülru'nun çocuksu hayranlığı alevlenir. Gülru ile Gülfem'in ilk kalp kırıklığı olan unutulmaz aşkı Ömer'in (Barış Kılıç), sıradışı bir şekilde tanışmaları ise, bundan sonra ne köşkte ne de mahallede hiçbir şeyin aynı olmayacağının habercisidir. Ömer, Gülru'nun önce aklını, sonra kalbini karıştırıp, onu gerçek aşkla tanıştırırken hayaller ve gerçeklerin altüst olması kaçınılmazdır. Hayatının zirvesinde olan Gülfem ile hayallerine giden yolun henüz başında olan Gülru'nun aşkla ve savaşla imtihanları, etraflarındaki herkesin kaderini yeniden yazarken ikisi için de aşkta ve savaşta her şey mubahtır.  'Güllerin Savaşı' 8 Temmuz Salı akşamı saat 21.00'de ilk bölümü ile Kanal D'de ekrana gelecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgüllerin savası  kanal d  med yapım