UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FOTOMODEL KATIE CLEARY’NİN HOLLYVOOD YILDIZI LEONARDO DICAPRIO İLE BERABER GÖRÜLMESİNDEN SONRA, EŞİ KENDİ HAYATINA SON VERDİ!

FOTOMODEL KATIE CLEARY’NİN HOLLYVOOD YILDIZI LEONARDO DICAPRIO İLE BERABER GÖRÜLMESİNDEN SONRA, EŞİ KENDİ HAYATINA SON VERDİ!

  FOTOMODEL KATIE CLEARY’NİN HOLLYVOOD YILDIZI LEONARDO  DICAPRIO İLE BERABER GÖRÜLMESİNDEN SONRA, EŞİ KENDİ HAYATINA SON VERDİ!

Fotomodel Katie Cleary’nin Hollyvood yıldızı Leonardo  DiCaprio ile beraber görülmesinden sonra, eşi kendi hayatına son verdi. Anderw Stern, 22 Haziran’da atış poligonuna gelerek intihar etti. Beş hafta önce Katie’nin ünlü sinema yıldızı  DiCaprio ile samimi bir pozda konuştuğu görülmüştü.

HollywoodLife’ın bildirdiğine göre, 40 yaşındaki Stern’in üzücü ölümünden sonra Cleary polislere, eşinin boşanmayı atlatamadığını ve depresyona düştüğünü açıkladı.

Cleary,19 Mayıs’ta Cannes Sinema Festivali’ne  DiCaprio ile gelmişti. Fotoğrafçılar, yıldız oyuncunun Katie’nin kulağına bir şeyler fısıldadığını kaydetmişti. Festival süresince ikili hiç ayrılmadı. Cleary ise  DiCaprio ile bir ilişkisinin olmadığını iddia etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkatie cleary  leonarda dicaprio