UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! FASHION TV TÜRKIYE’NİN KRAL VE KRALİÇESİ BELLİ OLDU! 16'LIK KRALİÇE TAÇ GİYDİ!

FLAŞ! FASHION TV TÜRKIYE’NİN KRAL VE KRALİÇESİ BELLİ OLDU! 16'LIK KRALİÇE TAÇ GİYDİ!

  FLAŞ! FASHION TV TÜRKIYE’NİN KRAL VE KRALİÇESİ BELLİ OLDU! 16'LIK KRALİÇE TAÇ GİYDİ!

Rocks Hotel ana sponsorluğunda düzenlenen “Miss And Mr Fashion TV Turkey” yarışmasında Miss Fashion TV olarak 16 yaşındaki üniversite öğrencisi Emel Erdemanar  taç giyerken geceye Ömür Gedik, Tuğba Özay ve Sibel Tüzün sahne performansları ile renk kattılar. Gecenin bir diğer önemli olayı ise podyuma çıkarak konuşma yapan Cemil İpekçi’nin “iki yıl sonra son kreasyonumu hazırlayıp moda sektöründen çekiliyorum, çok yoruldum sade vatandaş olacağım” demesi ydi. Ömür Gedik ise “Kedileri çok severim ama bana cat-walk’u öğretemediler”dedi… Hastalığı yüzünden geceye jüri üyesi olarak katılamayan Serdar Ortaç ise sesli mesaj gönderdi.

 Dünyanın en yaygın üçüncü TV kanalı olan Fashion TV, dünyanın en prestijli modellik yarışması “Miss And Mr Fashion TV Turkey”nin finali Bodrum Billonaire’de yapılıdı ve Fashion TV Türkiye’nin en iyi modelleri taç giydiler. Gecesinin sonunda Suudi Arabistan doğumlu 16 yaşındaki Emel Erdemanar Miss Fashion TV olarak en iyi bayan model, 25 yaşındaki Uğur Gül ise Mr.Fashion TV olarak en iyi erkek model seçildiler. Emel Erdemanar ülkemizi Eylül ayında “Miss Fashion TV” Kıbrıs Rocks Hotel’de yapılacak dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecek. Birinciliği alan erkek model  Uğur Gül ise ise Panama’da düzenlenecek Mr.Tourism Of The World’de Türkiye’yi temsil edecek.

Yarışmada ikinciliği Gamze Balım ile Samet Karabay, üçüncülüğü Zeynep Demirel ile Ahmet Emre Akça, Facebook üzerinden yapılan ve 500 bin kişinin oylamaya katıldığı “Most like” halk jürisi kararıyla da Buket Kahraman ile Muhammed Öncül dördüncü oldular.

İŞTE İLK ÜÇ İSİM!

Sanat danışmanlığı ve koreografisini Atilla Kaplakarslan’ın organizasyonunu ise Vizyon Production’un yaptığı “Miss And Mr Fashion TV Turkey” modellik yarışması, İstanbul ve İzmir’de yapılan titiz seçmelerden sonra belli olan adaylar  Bodrum Göltürkbükü’nde Pita Haya Hotel’deki bir haftalık kampın ardından final gecesi ile Bodrum Billonaire’de noktalandı.

2006 yılından beri bütün dünyada geniş bir katılım ile yapılan ve bu yıl 9.kez yapılacak “Miss And Mr Fashion TV”nin dünya finaline gidecek bay ve bayan Türkiye finalistlerinin seçileceği yarışmaya Türkiye ilk kez katılıyor. 202 ülkede yayın yapan Fashion TV dünyanın en yaygın izlenen üçüncü TV kanalı özelliğine sahip. Bodrum’daki yarışmanın finali de yine 202 ülkede Fashion TV’den ülkemizde de Fashion TV ile birlikte Number One TV’den de yayınlanacak. Türkiye ve Bodrum’un geniş bir kitleye tanıtım yapma imkanı da bulacağı yarışmada birinci olan baya model Eylül ayında Kıbrıs Rocks Hotel’de yapılacak dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecek. Birinciliği alan erkek model ise Panama’da düzenlenecek Mr.Tourism Of The World’de Türkiye’yi temsil edecek. Yarışmanın finalinin yapıldığı Bodrum Billonaire’de jüri olarak; Jüri Başkanı Enis Onat, Nedim Özbek, Cavid Rahimli, Selda Gamzeli, İşadamı, Abdullah Güzey, Mine Onay, Hüseyin Kurtuluş,  Sibel Tüzün, Cemil İpekçi, Nurcan Sabur, Salih Güney, Tuğba Özay, Önder Bekensir, Şule Güven Akay, Can Tanrıyar,  İdil Başeskioğlu, Avukat Edip Önder, İşkadını Duygu Meltem Yalçınkaya, İşadamı Sabri Beyhan, Selda Gamzeli, Zafer Gündoğdu yer aldı. Gecenin sunuculuğunu ise Ece Vahapoğlu ile Vatan Şaşmaz birlikte yaptılar…

 GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

Adayların hepsi kazandı!

Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat ve yarışmanın sanat danışmanı ve koreografı Atilla kaplakarslan birlikte yaptıkları açıklamada “Yarışmaya katılan tüm adaylar aslında kazanıyor. Çünkü Fashion TV Türkiye olarak başarılı yapımcı ve Mint Yapım’ın sahibi  Birol Güven ile anlaşma yapıldı. Finale katılan bütün adaylar Mint Akademi’den çeşitli burslar verilecek ve oyunculuk, sunuculuk gibi eğitimler alacaklar. Birol Güven’in dizilerinde rol alma imkanı ve garantisi sağlanacak” dediler. Adaylar dünya podyumları, yerli diziler, sunuculuk, vj’lik dj’lik, haber spikerliği gibi önemli işlerde kariyer sahibi olma fırsatı yakalayacakları belirtildi.

Gecede yarışmacıların dışında sunucu Ece Vahapoğlu, Özlem Süer tarafından hazırlanan kıyafetle göz kamaştırdı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13